Şimdi Ara

Acer notebook çay döküldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar, acer v571g bilgisayarımın üstüne ve soğutucusuna çay döküldü, şaşkınlıktan ne yapacağımı şaşırdım önce notebook'u kapattım sonra da tekrar açtım, hoparlörden yada içinden cazır cozur sesler geliyordu sonra tekrar kapattım ilk önce açılmadı ardından beş dakika sonra denedim açıldı yani işletim sistemi wifi falan hepsi geldi fakat sesler devam edince kapattım ve ürünü direk acer yetkili servisine kargoladım.

    garantisinin 23.ayındaydı ilk önce garantisi yok dediler sonra var dediler onu tam anlayamadım, ürün şimdi serviste fakat benim soracağım soru notebook'un içinden neden öyle sesler geldi ve neden 5 dakika açılmadı eğer sorunun kaynağını sizlerden öğrenebilirsem servis beni aradığında sorunla ilgili daha iyi tespit yapar ve ağzının payını verebilirim. şikayetvar.com da bu smsinfocom firmasına çok sayıda şikayet var ürün gelmiyormuş, bozuk geliyormuş vs. benim ricam sıvı temasmıdır yoksa pc kendini korumaya mı aldı sizlerden bunu öğrenebilirsem babamın pc'sinden nete girdiğim ve gta vice city dışında oyun oynayamadığım şu günlerde sizlere çok minnettar olacağım.

    şimdiden teşekkürler!







  • Çay servisleri garanti kapsamı dışında yer alır. İsterseniz Obama'ya kadar gidip şikayet edebilirsiniz ancak bu değişmez. Eğer garanti kapsamında değerlendirip ürününüzü onarırlarsa ağzının payı vermek değil iyi bir teşekkür etmeniz gerekir. Şansınızı fazla zorlamamanızı şiddetle öneririm.
  • Laptopa çay döktünüz ve servise ürününüz garanti dışı kalıcak diye bağırmayı düşünüyorsun. Bu çok saçma bir olay. Ürün kesinlikle garanti dışı kalacaktır. Klavyeyi kaldırdıkları anda sıvıyı farkederler. 5 dakika açılmamasının nedeni ise laptop kendini korumaya almış olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.