Şimdi Ara

Acer Nitro 5 AN515-58-79YK Ghosting Sebebiyle İade Edilmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar.

    Birkaç gün önce Acer Nitro AN515-58-79YK modelini aldım. Korkarak da olsa Vatan'dan almak durumunda kaldım çünkü en az +4 bin lira fark ile başlıyordu diğer satıcılar. 2-3 bin farkla Amazon'da olsaydı oradan alacaktım ama yoktu.

    Şimdi sorun şu ki, cihazın her şeyinden çok memnun kaldım fakat ekranda hafif bir ghosting sorunu var. Onun dışında bir tane bile ölü piksel, aşırı bir ışık sızması vs. hiçbir şey yok. Biraz oyun oynadım, 4K video falan seyrettim ama bana hiçbir rahatsızlık vermedi. Sadece UFO ghosting testinde anlayabiliyorum ghosting olduğunu. Ve araştırmalarıma göre bu sorunu yaşayıp, 2-3 defa servise gönderip hâlâ ghosting sorunu yaşayanlar olmuş. Onun dışında, yine paneli değiştirseler de ölü piksel, sızma ve başka sorunlarla karşılaşma riski de var. Eğer Vatan'a götürürsem onlar servise gönderecek, servis bakıp karar verecek vs. derken 2-3 hafta gidecek.

    Bu sorunun ileride artma gibi bir durumu oluyor mu sabit mi gidiyor?

    Çok kararsız kaldım, sizce değişim/iade süreci başlatmalı mıyım, yoksa bu şekilde rahatsız olmuyorken hiç riske atmamalı mıyım?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 27 Ocak 2023; 11:49:13 >







  • garanti süreci içinde iken göndermeni tavsiye ederim aklında soru işareti kalmaz ölü piksel vs olayına da takılma şimdilik. gönder değerlendirilsin bi test edilsin

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.