Şimdi Ara

Acer monitör yatay soluk çizgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
39
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, yakın zamanda 2. el bir monitör aldım. Acer marka, hatta modeli de S230HL. Ancak şöyle bi sorun var ki monitörde görsellere eklediğim gibi yatay soluk çizgiler var ve sürekli aşağıdan yukarıya doğru hareket ediyorlar. Monitörde sadece vga girişi var ve ekran kartıma da dvi-vga dönüştürücü ile bağlıydı. Bu sorun olunca belki soeun dönüştürücüdedir diye hdmi vga dönüştürücü de aldım. Yine çözülmedi. Adaptörü cızırdıyordu ve aşırı ısınıyordu, adaptörü de değiştirdim hatta yeni adaptör daha yüksek amperli. Yine çözülmedi. Satıcı ısrarla sorun olmadığını söylüyor. Acer monitör yatay soluk çizgiler







  • İade edebiliyorsan iade et bu devirde vga monitör kullanılmaz en azından 2. el hdmi monitoru rahatlıkla 1k gibi bütçelere bulabilirsin.Buna da pahalı dersen birşey diyemem.Sorununa gelirsek adaptör fln kullanma vga çıkışlı laptop fln bulursan direk vga ile dene monitörde sorun var mı yokmu öğren.

  • rayli82 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam 1k bütçeyle sadece bu vardı dvi veya hdmi monitörler 1.5k bandından başlıyor. bütçe sıkıntı olduğu için mecbur bunu aldım. Laptopla deneyeyim VGA girişinden dediğiniz gibi.
  • Hocam sahibindende biraz gezin facebook marketplace bakın mutlaka bulursunuz.1kya hdmi bulmak zor değil.

  • Kusura bakmayın ama kazıklanmışsınız.


    Dönüştürücüler filan çare değil böyle bir soruna. Ekran paneli sorunlu direk muhtemelen. Amazondan en ucuz monitörü taksitle alıp geçsen bundan daha az zarara girersin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.