Şimdi Ara

[Acer Extensa 5635G] sanırım anakart yandı yardım ltfn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaklaşık 20 gün önce hepsiburada dan aldığım Acer Extensa 5635G notebook dün kapalı halde şarjdayken koku geldi şarjdan çıkardım. pcnin klavyesinde yanık izleri var. korkudan açmadım servise göndericem ama acer servisi hakkında çok iyi düşünceler görmedim.
    önerisi olan varsa yardımcı olursa çok iyi olur. şimdiden tşkler



  • kardeş yanık izlerini gördüysen zaten cevabı sende biliyorsun da ilk aklıma gelen batarya oldu bataryanın durumu nedir. bi çıkarıp bak bakalım batarya ile laptop arasında gücü ileten dişlerin oralarda bi yanık falan varmı sonrada adaptörün cihaza girdiği yere bak oranın durumu nedir klavyenin yanması biraz garip geldi çünkü yanacak bişey değil klavye yandıysa içerdeki bişey de mutlaka yanmış demektir. servise göndermek elindeki tek çare açmamakla iyi etmişsin garanti dışı kalabilirdi cihazın kullanıcı hatası diye. acer'in garantisi kötü mötü bu cihazı aldıysan ve tamirine de para vermek istemiyosan mecburen onları kullanacaksın belki forumdan acer servisinde işini hızlı ve kolay halletirmiş arkadaşlar nerdeki servise gittiklerini söylerlerse bi yardımı dokunur çünkü bazen servisten servise de değişiyor bu durum. başka da yapılabilecek bişey yok gibi duruyo zaten bu durumda. Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda çözülür problemin.




  • Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Inan üzüldüm. Arkadaş yüzeysel bakılacak yerleri söylemiş zaten. Birde adaptörün kendisine bak. Sebep o mu değil mi diye. Adaptör arızalanmış ve elektriği süzememiş, bunun sonucunda 220v direkt pc'ye gitmiş olabilir!
    Bu durumda suçlu adaptör çıkarsa sana zaten kullanıcı hatası diyemezler sebep malzeme hatası olur...
    Yani ta en üstte bulunan klavyenin bile yandığını söylediğine göre durum basit de değil. Alalı 20 gün oldu demişsin. O zaman aldığın yere göndermen daha uygun olur. Çünkü yetkili servisler ilk 30 gün içerisinde arıza veren cihazı aldığınız yere teslim edin onlar bize ulaştırsın diyorlar. Sen vakit kaybetmeden aldığın yere cihazı gönder. Onlar servise gönderirler.
    Tekrar geçmiş olsun...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 30 Nisan 2010; 15:03:32 >
  • tşklr hepsi burada.com dan aldım pcyi.
    şarj cihazı ve pil hücrelerinde herhangi bi yanık yok. garanti için acer servisine gönderecem fakat garanti kapsamı dışında bırakmak için ellerinden geleni yapacaklardır eminim. şikayet bölümüne düzgün bişeyler yazmam gerekiyor ne yazabilirim :S
  • Dediğim gibi 30 günü aşmadığından aldığın şirkete gönder ve onalr servisine yollasın.
    Bence çok farklı bişiy yazmana gerek yok. Olanı yazsan yeterli. Çünkü senden kaynaklı bişiysde yok.
    Garanti penta mı?
  • dEs_ öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim
    pc nin belgeleri evde hepsiburada'dan bi işlem yapmak gerekirmi. çok iyi kullanıcı değilim :(
  • Eyvallah kardeşim. Gönül isterdiki sorunu kendimiz çözelim ama olmadı.
    Şimdi senin yapacağın işlemler ilk önce h. buradayı arayıp gerekli bilgileri almak. Bunlar adres bilgisi olacak. Elden verebilirsen daha sağlıklı olur.
    Cihazın tüm kutu içeriğini yerleştir. Fatura dahil ve götür veya gönder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.