Şimdi Ara

Acer E5-774G-52FV ve 774G-53XE İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
6.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SAMET/ kullanıcısına yanıt
    Hocam babam için alicam bende ekrandan ve fan sessiz liginden memnunmusunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar gelir gelmez objektif olmayan yorum olmasın diye 2 haftalık süreç sonrasında görüşlerimi belirteceğim

    Öncelikle şunu belirteyim bir çok markanın amiral gemisi olarak tabir edilen modellerini kullanmış biri olarak bu görüşlerimi belirteceğim

    Eksi yönlerinden başlarsak janjanlı dikkat çeken bir kasaya sahip değil bunlar ne derseniz led bildirimler, ışıklı klavye, hatta power tuşunda bile led yok zaten klavyeden bir tuş kendileri, dokunmatik ses kontrol gibi şeyler yok.
    kasa ne kaliteli ne de hemen bozulacak hissiyatı vermiyor, menteşe ve çerçeve gayet sıkı esneme yapmıyor, monster bilgisayar gördüyseniz hemen hemen aynı kasa yapısı.
    Kulaklık ve mikrofon combo çıkışlı yani tek jak üzerinden olduğu için istediğim kulaklığı ve mikrofonu ayrı ayrı takamazsınız aparat almanız lazım

    Gelelim artı yönlerine ekran kalitesi bu seviyeler içindeki en iyiler içine girer görüş açıları renkleri güzel siyah performansı başarılı.
    Touchpad alanı geniş kayganlığı yeterli, klavye kullanımı rahat orta seviye kalite diyebiliriz.
    Cihazda malum ssd var performansı 5 6 binlik hdd'li sistemleri bile sollar bu dönemde hdd kullanmak akıl işi değil, 7 yıldır ssd kullanan biri olarak olmazsa olmazlarımdan ilk sıradaki donanım.
    6gb ram normal bir kullanıcı için fazlasıyla yetiyor sebebi sanal bellek ihtiyacı olunca ssd kullandığı için ram darboğaz oldu kastı dondu olayı olmuyor.
    D sürücüsü hdd disk olduğu için dosya kopyalarken devreye girdiğinde sesini duyuyorsunuz sonra beklemeye geçiyor ses çıkarmıyor, tabi d sürücüsüne uygulama yüklerseniz sürekli çalışmak zorunda kalacaktır.
    işlemcisi sistemin geneli ile tam uyum içinde oldukça serin çalışıyor fan çıkıştan çok rahat anlıyorsunuz.
    Fan demişken sistem neredeyse 0 ses ile çalışmakta fanlar asla yük altına girmedikçe normal 5 10 sekmeli web dolaşımı gibi işlemlerde hiç ses yok bu konuda çok başarılı.
    wifi ac desteğini de göz ardı edemeden geçemeyeceğim kablosuz nas depolama (modeme hdd takmak gibi) şeyler yapıyorsanız kablosuz veri aktarımı usb takmış gibi farksız aktarıyor.


    Sonuç olarak cihaz monster kafasında bir ürün yani kasadan çok şey bekleme donanım benim işim diyor ve bunu hakkıyla yapıyor.

    Genelde asus ile karşılaştırıldığı için söylüyorum 720p ekran 12gb ram ışıklı klavye i7 metal kasa gibi donanımlar yerine bu acer bileşenleri daha mantıklı tercih sizin




  • Eyvallah

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMET/ kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın, benimde kafamda bu bilgisayarı almak var. Gayet detaylı anlatmissiniz sağolun. Bilgisayarda SSD olması çok cazip kılıyor gerçekten tam fp ürünü, ben cs go ve lol oyunlarıni kaldırır mi yoksa kasar mı onu merak ediyorum. Bir de, arkadaşlar ram yükseltmekten bahsetmiş ram yükseltince garantiden çıkıyor mu bilen var mı? Herkese teşekkürler şimdiden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YeraltıEkspres Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, GTX950M ekran kartlı bir sistemde cs go lol gibi oyunlar çok basit kalıyor gta 4 bile oynarsınız. ram yükseltmek garanti dışı bırakmaz
    zaten ram'e ulaşmak çok basit
    Acer E5-774G-52FV ve 774G-53XE İnceleme
  • SAMET/ kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sağolun hocam ilginiz için



    Daha 1 saat önce hbdan KDV indirimiyle 2.634 e sipariş ettim makinayı umarım sıkıntısız olarak ulaşır, memnun kalırım. Gelince bende yorumumu paylaşırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YeraltıEkspres Y kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız, cihaz gelince büyük bir güncelleme yapıyor onu ihmal etmeyin
  • Bende aldım geçen aylarda ki indirimle ilk kullandığımda 3-5 kere mavi ekran hatası verdi. Ayar oldum iade edecektim uğraşmak istemedim sonra gittim temiz bi windows kurdum sıfırdan, mavi ekran hatası şükür tamamen düzeldi.
  • Herkese merhaba, ürün elime geceli 2 gün oldu. Uzun süredir bilgisayarla alakalı olmadığından iyi mı kötü mu çok anlayamadim açıkçası. Bana göre sıkıntıları; altında fan olmasına rağmen sol elinizin altında ve klavyenin ortasında sıcaklıklar oluyor özellikle CS go oynarken yaşadım bunu, bilmiyorum belki ben çok dikkat etmiste olabilirim fakat soğutucu olup(dandik değil 5 fanlı ve randımanı iyi) böyle yapması iskillendiriyor insanı, buna benzer sıkıntısı olan varsa paylaşması çok yararli olur. Bunun haricinde bazen webde gezinirken kasıyor gibi oluyor çok ufak onu da anlamis değilim. Durum bu, ileriki zamanlarda kullandıkça yorumları paylaşırım. Herkese teşekkürler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. el olarak 2 aylık kullanılmış jelatinleri duran 2100 tl ye alarak aranıza katıldım .
    Gerçi babam kullanıcak temiz bi kurulum yaptım bios update gelmiş v1.25 onu güncelledim umarım uzun yıllar kullanırız. ekran tn olmasına rağmen çok kaliteli geldi . kullandıkça deneyimlerimi paylaşırım
  • YeraltıEkspres Y kullanıcısına yanıt
    bende aldım aynı pc den cihazın bariz ısınma sorunu var.fanları yetersiz.özellikler iyi ve fiyatı piyasaya göre uygunsa nereden çalınıyor fandan çalınıyor klavye ışığından çalınıyor bir yerlerden eksik elbette oluyor.
    ets 2 yi oynuyorum ortasında ısınma var altta soğutucu fan var ama uyduruktan çok bir etkisi yok.dirt rally i kurdum fakat deneyemedim muhtemelen baya ısındırır fakat odada klima açarak bunu çözmeyi planlıyorum.
  • m1xer kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın zaten fiyatına göre çok iyi bir bilgisayar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadillaccts C kullanıcısına yanıt
    Fan şart hocam bir de bilgisayar çok büyük, yanina malzeme alacakken dikkat edilmesi lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bilgisayarı 2 aydır kullanıyorum son çıkan oyunları çok rahat bir şekilde oynuyorum.3ds max, adobe photoshop, proteus ısıs ve autocad programlarınıda sorunsuz kullanıyorum.



    Eğer bu tarz programlar kullanıyorsanız belki Ram biraz eksik kalabilir fakat iyi kötü yeter yine de arttırırsanız daha iyi olabilir.Isınma problemi var ama kaliteli bir fan ile kullanılırsa hiçbir sorun olmayacaktır



    Kesinlikle Memnun kaldığım ve tavsiye ettiğim bir üründür,gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de özellikle oyuna başladığımda (rocket league) mavi ekran veya durduruldu hatası veriyor. Sanırım format atmak gerekecek.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isınma sorunu hakkında hala sıkıntısı olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boylum

    Bende de özellikle oyuna başladığımda (rocket league) mavi ekran veya durduruldu hatası veriyor. Sanırım format atmak gerekecek.

    bios güncelleyince düzeldi.
  • Bugün sipariş verdim hepsiburadadan 2880 'e geldi indirimlerle. E tabi döviz kurları farkettiriyor kendini :) Umarım memnun kalırım. Football Manager oynayan biriyim sadece o yüzden RAM olarak sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum. Cihazda anladığım kadarıyla 2 slot var 2 ve 4 lük olmak üzere ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YeraltıEkspres

    Isınma sorunu hakkında hala sıkıntısı olan var mı?

    Bende de ısınma sorunu var.Oyunda ve render yapınca ısınıyor.Ama en fazla oyunda oluyor.(Oynadığım oyun: Sniper Elite 4)http://www.hepsiburada.com/zalman-zm-ns2000-17-200mm-fanli-yukseklik-ayarli-notebook-sogutucu-stand-pm-bs50163 bunu almayı düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_reis -- 26 Temmuz 2017; 14:44:30 >
  • Malum bendede 2010 yılında aldığım acer üyesi olan packard bell var hala sıkıntısız kullanıyorum resimlerini atayim 😂
    17.3 almayı düşünüyorum yine acer ailesinden devam edicez gibi geliyor ☺️


    Acer E5-774G-52FV ve 774G-53XE İnceleme

    Extradan dvd rom iptal ederek hdd caddy ile hhd dvd yuvasına monte ettim 128 gb ssd anakart bağladım canavar ah biraz daha ekran kartı iyi olsa şimdilik lol e devam


    Acer E5-774G-52FV ve 774G-53XE İnceleme


    Acer E5-774G-52FV ve 774G-53XE İnceleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infin1ty -- 27 Temmuz 2017; 1:4:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.