Şimdi Ara

Acer Aspire 6530g Performans sorununu çözen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli forum takipçileri, dernek sayfasında yapılan bütün yorumları takip ettim ama sonuç elde edemedim. çözenlerde heralde feed-back yapmadı. sorunu çözebilen varmı acaba. herhangi bir güncelleme ya da başka bişey. servise verecek arkadaşlar sonuç elde ettiniz mi paylaşırsanız sevirinim. saygılar.



  • Evet.Ben servise göndermiştim.Bios güncellemesi yapıp geri gönderdiler.v.3222 biosu yüklemişler.Sorun büyük ölçüde çözüldü ama ani fps değişimleri var.Kesinlikle v.3222 biosu yüklemeni tavsiye ederim.Büyük ölçüde performans artıyor.Bu biosu Acer'in Europe sitesinden bulabilirsin.
  • oysa yazmıştık o kadar çözümünü... ama neyse.

    hacker arkadaşımızın dediği gibi, öncellikle BIOS'u güncelleyin. Sonra benim tavsiyem temiz bir format atıp, 64bit Windows 7 RC yüklemen. Bilgisayarla birlikte gelen ıvır zıvır programlar çok düşürüyor performansı.

    Şu anki hali ile hiç bir oyunda sorun yaşamıyorum, Anti-Aliasing ve gölgeler hariç genelde bütün ayarlar full her oyunu oynarsın (Crysis ve GTA4 hariç). X-Men Origins: Wolverine, Left 4 Dead, Fallout 3, Race Driver GRID hiç takılmadan yüksek ayarlarda oynanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heretic -- 3 Haziran 2009; 13:48:03 >
  • dediğiniz biosu bulamamıştım. şimdi buldum. sevindirik oldum diyebilirim. çok ciddi fark etti. saolun.
  • slm arkadaşlar bendede 6530g - 844g64mn modeli var cihazımı mart ayında aldım aldığım günden beri cihazım öelliklerine uygun bi performans sergileyemiyor, bu konuyu netten çok araştırdım baktım ve dediğiniz gereksiz programları sildim ve bios güncellemeside yaptım hatta v3222 deyil v3223 ü bile yükledim ama sonuç hala aynı , bu konuda başka ne yapmam gerekir lütfen yardımcı olabilirmisiniz
  • tecrübelerim anlatatayım 5aydır kullanıyorum bu 6530g yi baştan beklentilerimin çok altında bir performansla karşılaştım forumlarda takip ettiğim, gördüğüm bütün sorunlardan müzdariptim:( sonra baktım herkes vistaya çamur atıyor; dedim xp yüklersek toparlarız makineyi. yükledim xp'yi bir gıdımlık artış oldu performansta sonra 7yi denedim o da aşağı yukarı xp gibiydi ama sorunlar olduğu gibi aynıydı 3sistemdede. ayriyetten xpde driver sorunundan dolayı bilgisayar aptallaşıyordu sonra acerın sitesinde bios güncellemesi buldum,indirdim yükledim ve amacıma ulaştım sorunların hepsi çözüldü ne seste ne oyun performansında sorun var artık... bir önerimde;vistadan vazgeçmeyin dediğim gibi xpde driver sorunları var,win7deyse uyumluluk soruları hala devam ediyor bence en iyi seçim orjinal vista service pack1le zaten vista biraz toparlanmıştı yakıunda service pack2 geliyor.chip dergisinin service pack 2testine göre zaten vista, xp yi her konuda geride bırakmış... bu kadar yazdım umarım faydası olur




  • Xp kullanıyorum.Başta driver sorunu yaşamıştım sonradan bütün driverleri buldum şuan tıkır tıkır çalışıyor.Bios v.3223 yüklü.
    quote:

    Orjinalden alıntı: .rkan

    tecrübelerim anlatatayım 5aydır kullanıyorum bu 6530g yi baştan beklentilerimin çok altında bir performansla karşılaştım forumlarda takip ettiğim, gördüğüm bütün sorunlardan müzdariptim:( sonra baktım herkes vistaya çamur atıyor; dedim xp yüklersek toparlarız makineyi. yükledim xp'yi bir gıdımlık artış oldu performansta sonra 7yi denedim o da aşağı yukarı xp gibiydi ama sorunlar olduğu gibi aynıydı 3sistemdede. ayriyetten xpde driver sorunundan dolayı bilgisayar aptallaşıyordu sonra acerın sitesinde bios güncellemesi buldum,indirdim yükledim ve amacıma ulaştım sorunların hepsi çözüldü ne seste ne oyun performansında sorun var artık... bir önerimde;vistadan vazgeçmeyin dediğim gibi xpde driver sorunları var,win7deyse uyumluluk soruları hala devam ediyor bence en iyi seçim orjinal vista service pack1le zaten vista biraz toparlanmıştı yakıunda service pack2 geliyor.chip dergisinin service pack 2testine göre zaten vista, xp yi her konuda geride bırakmış... bu kadar yazdım umarım faydası olur




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.