Şimdi Ara

Acer Aspire 5220 Notebook 4 Saniyede bir Reset

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhbalar ben 1.5 sene önce Acer marka 5220 model notebook aldım sorunsuzca kullanıyodum son 2 hafta içinde 3-4 kez oyun oynarken ekran gitti beyaz arkaplan üstüne garip şekilsiz siyah çizgiler gözüküyodu fakat bilgisayar çalışmaya devam ediyodu.Bozulmadan önce yine böyle oldu ve kapatıp açtığımda windows çubuğu dolana kadar geldi ve siyah olarak kaldı ekran daha sonra güvenli modda denedim olmadı yine ve artık windows çubuğuna gelmeden reset atmaya başladı şimdi ise bilgisayarı çalıştırdığımdan 4 saniye sonra reset atıyo kendine, hiç ekran görünmeden bu olay 15-20 kere tekrarlandıktan sonra fan çalışma sesi geliyo bu 4 saniye içinde ama sonra yine reset ekran kartım yandı sanırım.
    Servise göndermemi tavsiye ettiler fakat seri numarası yazan etiket silinmiş bu bilgisayarı satan şirketin garanti dahilinde bilgisayarı kullanmış olabilceği ihtimalini güçlendiriyo bios a da ulaşamıyorum seri numarası için serviste ürün hata raporu hazırlayamıyo seri numarası olmadan.
    Şimdi ben en ucuz yoldan nasıl bilgisayarımı çalışır hale getirebilirim? Müzikle uğraşıyorum ve harddiskinde önemli altyapılar var kaybolmasını istemiyorum ekran kartını değiştirme imkanım var mı? Aynısı olsa da olur idare ederim ne kadar performans açısından kötü olsada.Lütfen yardım edin ekran kartının ismi Nvidia GeForce 7000M Turbo Cache şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.







  • format atmayı denediniz mi. yani atmayında madem önemli bilgileriniz var, ama mühim olşan o aşamaya kadar gelebilmesi bilgisayarın
  • malesef o noktaya gelmeden reset atıyo, ekranda hiç birşey gözükmeden.
  • hard diskini bilgisayardan çıkarıp başka bir bilgisayarda yedekleyerek cihazına format atmanı öneririm.şayet formatla düzelmiyorsa artık servis yolu görünüyor demektir.
  • öneri için teşekkür ederim fakat hard diski çıkartmak için bilgisayarı açmak gerekiyor açınca da garanti kapsamı dışına çıkıyormuş.zaten seri numarasına ulaşamıyorum servis için
  • işlemci fanındır %90 bunuda temizlettirmen lazım acer servisi de bildiğim kadarı ile ücretli yapıyor. güvendiğin laptop tamiri yapan bir yerle de görüşebilrisn.
  • tek çarem o sanırım teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.