Şimdi Ara

acer 5520 g ekran renkleri birbirine girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ACER 5520 NOTEBOOK umun ekranında bütün renkler birbirine girmiş durumda ve 640*480 px ayarlanmış durumda ve değiştirilemiyor.renk olarak 16 renk görünüyor.sonradan windows 7 kurmuştum acaba bir driver sorunu mu diye düşünüyorum ama uzun süre sorunsuz kullandım.ayrıca ilk açılıştan itibaren renkler hep birbirine girmiş durumda.ne yapabilirim garantiside doldu.sorun ne olabilir acaba daha önce böyle bir sorun yaşamış olan varmı ?



  • Sorun ekran kartı sürücülerinden gibi duruyor.
    Üretici sayfanızdan son ekran kartı sürücülerini yüklemeyi deneyin.
  • BİOS EKRANI DAHİL BU SORUNLA KARŞILAŞIYORUM YANİ WİNDOWS AÇILDIKTAN SONRA OLAN BİRŞEY DEĞİL.FARKLI BİR MONİTÖR E TAKIP DENEDİM AYNI GÖRÜNTÜYÜ ALDIM YİNE.DRİVERI DA GÜNCELLEDİM AMA DRİVER SORUNU DEĞİL GİBİ GELİYOR BANA
  • Yani BIOS ekranında da renkler birbirine karışmış durumda mı ?
    Orada olmaması lazım driver ile alakalı olsa.
  • evet bios ekranı,ilk açılıştaki acer yazısı dahil her yerde renkler farklı ve yazılar kolay kolay okunamıyor ,bir gariplik var. ne yapacağımı şaşırdım yani.ekran kartını çıkardım tekrar taktım acaba yerinden oynamış olabilir mi diye ama nafile.
  • ayrıca şimdi fark ettm aygıt yöneticisinden girince bu aygıtta bir sorun algılandı ve çalışması durduruldu diyor şuan bununla ilgili olabilir sanırım.nasıl düzelir ?
  • ekran kartı arızalanmış olabilir.bir teknik servise başvurmanız gerekiyor.
  • Sorun ekran kartı arızası (VGA)...
    geçmiş olsun kardeşim umarım garantin vardır yoksa servise verirsen 318 TL Kdv dahil fiyatı. Benim başıma aynı sorun 2 ay önce geldi çok uğraştım defalarca format attım bi ton yol denedim en sonunda servisine verdim garantisi yoktu. Bakalım dediler aldılar sonra 318 TL teklif gönderdiler. Yaptırmazsanız arıza tespit ücreti olarak 60 TL alırız dediler araştırdım piyasayı çıkmaların fiyatı 150 TL civarındaydı. Sıfır dedikleri yerlerde 200 - 250 arası fiyat çekti güvenemedim dışarda yaptırmaya. Yapın dedim verdim 318 TL ama çok koydu.
    Asıl tamir ettiler 15 gün sonra tekrar arızalandı. Tekrar verdim garanti kampamında yaptılar ama 1 ay da anca teslim ettiler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gpower -- 5 Temmuz 2010; 18:59:57 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.