Şimdi Ara

Acer 3810t Bios Reseti ve Pil Problemi Bluetooth Birden Gormeyebasladi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar kiz arakadasim acer 3810t modeli netbook var 1 hafta once kapatigini ve birdaha acilmadigini soledi bende en basindan basliyarak sorular sordum sorular su sekildeydi:
    Netbook biraktiginda sarjdaymi degilmiydi?
    Sarjda degilmis kullanmis sonra masya koymus yaridan fazlada sarji oldugunu soledi. sabah ise sanki bilgisayar elektiriksiz pili sokulmus gibi, guc duymesi calismiyor Sarj ise ise yaramiyor pili sokup sarja takincada calismiyor bilgisayar kisacasi elektirik almiyor.
    Sarj aleti calismiyordu Yeni sarj aleti aldim (sakin sormayin dogru sarj aletimi diye baska sarj aleti sokup denedinmi diye. bende biliyorumki baska aletler olmaz. eski alete akim bile gitmiyor test edildi)
    Iste asil sorular simdi geliyor arkdaslar ilk bilgisdayari actigimda yeni sarj aleti satin alindi ve denendi isin garip tarafi eskiden bluethoot gozukmuyordu bu olaydan sonra gordu ve calismaya basladi (driver genius tarji prg lar denedim bluetooth icin gormemisti el ile driver yukledim gine device yok dedi ama simdi birden bire cikageldi)
    Pil %53 takildi sarj almiyor kendini harcamiyor
    Bios saati herdafinda kendine reset atiyor (tabiki windowsun saatide reset atiyor)
    Bios guncelemesini cok once yapmisitim 1.28 su nada bulunun bi versiyor Bios pili demeyin lutfen cunku bios pili bitmesi zor gibi duruyor. Netbookpilinin bu sekilde takilmasi ve diger olaylari goz onune alinca sizce ne olmus olabilir ?

    windows 7 Mak. (64bit)
    Sicaklik stabil
    Tesekurler Saygilarimla. . .







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.