Şimdi Ara

acer 3810 T şarj problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 8-9 aydır kullandıgım makinemde bir sarj sorunu başladı, şarj %89 a geliyo ve asla daha yukarı çıkmkıyo daha önce tam dolunca yanan mavi ışıkta görünmez olduu devamlı sarı ışık şeklinde duruyo acaba battery imi öldü? fikri olan varsa yazsın ltf.



  • Aynı sorun bende de devam etti ve daha sonra pil ile tamamen çalışmamaya başladı. Acer müşteri hizmetlerinden xp kurmamı soylediler ve kurdum ancak düzelmedi simdi servise goturecegim. Bir çozumunu bulursam hemen burda paylaşırım.
  • aynı sorun bende de oldu 89 da duruyordu artık pil hiç şarj olmuyor. kronik bir sıkıntısı var müşteri hizmetlerindeki görevli de ağzından kaçırdı. müşteri hizmetleri görevlisi dediğine göre pillerde sıkıntı evet sorunu biliyoruz pilden demişti. bu arada sadece pili de kabul etmiyorlar servise haftalarca da servisin keyfini bekleyemeyeceğim için göndermedim. hong kongdan yeni pil (76tl) sparişi verdim bakalım onunla sorun çözülecek mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sethamon

    aynı sorun bende de oldu 89 da duruyordu artık pil hiç şarj olmuyor. kronik bir sıkıntısı var müşteri hizmetlerindeki görevli de ağzından kaçırdı. müşteri hizmetleri görevlisi dediğine göre pillerde sıkıntı evet sorunu biliyoruz pilden demişti. bu arada sadece pili de kabul etmiyorlar servise haftalarca da servisin keyfini bekleyemeyeceğim için göndermedim. hong kongdan yeni pil (76tl) sparişi verdim bakalım onunla sorun çözülecek mi?


    ben de servisle uğraşmak istemiyorum, eğer sonuç olumlu olursa ve haber verirsen sevinirim...
  • 15 dakika önce yeni pilim geldi. hong kongdan 11 günde gelmesi gerçekten şaşırttı. şu an şok şarjıyla kullanıyorum. sorunun tamamen pilden kaynaklandığını zaten biliyordum. tam şarj yapınca tekrar bilgilendiririm. mavi ışığı gördüm mü tamamdır.
  • evet kesinlikle pilden dolayı yeni pilde tek bir sıkıntı yok. mavi ışığı da gördüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.