Şimdi Ara

Accill Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi Günler
    Bende apache 56k fax modem var.Bu modem Windows 98 se'de çok iyi çalışıyor ama Xp de internete bağlandıktan sonra ben internetten çıksamda telefon meşgul sesi veriyor.Yani internette olmuyorum ama telefonu da kapatmış olmuyorum.Umarım anlatabilmişimdir.Bu durumdan kurtulmam için bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor.Bu arada apache sitesinden en driver'ı indirdiğimi belirtmek isterim.(Model Apache 56k SP-HCF/internal)
    Yardımlarınız için teşekkürler...



  • merhaba..

    bende xp pro kullanıyorum. modemimde apache .. böyle sorunlar çıkmıyor.. fakat probleminin nedeni xp hazırlanırken apache ile anlaşma yapılmamış olması olabilir... dolayısıyla apache marka donanımların sürücüleri xp ile uyum problemi yaşıyor...
  • Ewet olabilir.Ama sizde sorunsuz çalışıp da bende çalışmaması da ayrı...Çünkü benimki de XP pro acaba sizin driver hangisi?
  • Bende de aynı sorun var. Hatta bununla ilgili topic dahi açtım. Ararsan daha detaylı bilgileri orada bulabilirsin. Bu sorun apache'nin xp driveri ile ilgili bir sorun. ben daha fazla dayanamadım ve u.s. robotics modem aldım. apache modem masamın altında tozlanıyor.
    xp driverını bul, sorunu halledersin.
    başarılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.