Şimdi Ara

Access Point Menzili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Binanın içinde bir ağ kurmak istiyorum. 5. katta bir modem, bu modeme iki access point bağlamak istiyorum. Modemden 2 kablo çekerek 4. ve 2. katlara bağlayacağım. Her birinin bir daire alanı kadar çekim yapması ve duvarlardan çok etkilenmeyen birşey olması lazım. Bana öneride bulunmanızı istiyorum. Hangi marka ve modeli almalıyım ? Çok pahalı olayan birşey bakıyorum. Şunu buldum işimi görür mü sizce ?

    Tp-Link TL-WA701ND

    Teşekkürler.



  • Hiten Mitsurigi Ryu H kullanıcısına yanıt
    accesspointi daierenin içine mi koycaksın yoksa 1 kata koyup 2 daireye mi çektirmeye çalışcaksın. bi daire alanı kadardan kastın ne yani tam olarak. duvarlardan etkilenmeyen bi cihaz yok. cihazla istemciler arasında maksimum kaç duvar olacak detay verirsen minimum etkilenecek bi cihaz önerebilirim.
  • Pardon açık anlatmamışım. Yani girişe koyarak 2 daireye kullanıma açma gibi bir durum yok, tek dairenin içine koyacağım ve sadece o daire kullanacak. En fazla 3 duvar olacak. Teşekkür ederim.
  • Hiten Mitsurigi Ryu H kullanıcısına yanıt
    Airties 5342 yada 5343 alabilirsin. Cihazlar normalde modemdir fakat accesspoint modu mevcuttur. Yani daireler internet baglatirsa modem olarakda kullanabilir yarin oburgun. Yada modemin bozulursa yedegi olmus olur. Fiyat olarak 5342 50-60 civarinda. 5343 85 lira fln. Alirsan eger ayar icin tekrar bilgi veririm sana. Modem olarak geldigi icin accespoint moduna cevirmek icin bikac basit ufak ayar yapman lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.