Şimdi Ara

access poin önersi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 60 m uzunluğunda 15 m eninde depo için wifi de sorun yaşamayacağım bir acces point önerisine ihtiyacım var önericeğiniz bir ürün varmı



  • bütçe ne kadar? + 7/24 çalışacak mı?
  • 7/24 çalışacak bütçe 1.000 TL civarı




  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım önerin için teşekkürler bu cihazların ilk 2 sinin 60 m uzaklığa sinya göndereceğinden eminmisin çünkü ben 1 ncisini kullanıyorum o 20 m ileri gitmiyor oda düşük sinyalle
  • lfkaya L kullanıcısına yanıt
    kanal, bant genişliği + etraftaki elektro manyetik etkiler + anten Db çok fazla etkiliyor... yorumlarını oku...https://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-c7-ac-1750mbps-usb-portlu-kablosuz-dual-band-gigabit-access-point-ve-router-p-BD303787?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    bunun yorumu iyi menzili en iyisi bu...




  • TP-Link Archer C60, Keenetic Extra, Keenetic Ultra veya 2 veya 3 adet menzil genişletici. Başka bir fikir ise TP-Link Deco Mesh üçlü veya dörtlü tavsiye ederim. En iyisi bence TP-Link Deco

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne alacaksan tp linkten al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lfkaya L kullanıcısına yanıt
    Tek cihazla cozemezsin minimum 2-3 cihaz kullanman gerekecektir ya kablosuz dan kablosuz a aktaracaksin fakat kayıp üstüne kayıp yaşarsın. En sağlıklısı 2-3 noktaya modem den kablo çekip ucuna router baglayabilirsin kayıp çok fazla olmaz. Ucuz router ve range extender olarak bunu kullanabilirsiniz Zyxel Wap3205. Hem kablo çekebilirsiniz isterseniz de sinyali kablosuz alır ve dağıtır.

    https://www.hepsiburada.com/zyxel-wap3205-v3-300mbps-kablosuz-5-port-2x7dbi-degistirilebilir-antenli-evrensel-access-point-universal-repeater-client-p-HBV000002QM38?magaza=Hepsiburada

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Unifi AP LR kesinlikle bunu alın hocam. LR olmasına dikkat edin açılımı Long Range daha yüksek menzil için. Alırsanız eğer ülke olarak Tayvan seçin 27dBm maksimum gücünde kullanırsınız. Türkiye seçerseniz cihazın gücü 23dBm kısıtlanır. 100 cihaz aynı anda bağlanabilir ayrıca POE ile tek kablodan çalışır.
  • Hangi mağazada satış yapıyorsun? Gelip senden alalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hiç uğraşma F/P olduğuna sana garanti veririm. UBNT incele dua edersin.
  • ZYXEL NWA1123-AC PRO bu üründe olabilir ekstra güç kablosuna falan gerek yok poe cihaz olduğu için güç için ethernet kablosu yeterli oluyor. alan diğer ap lere göre daha geniştir 2 cihaz rahatlıkla işinizi çözecektir.

    NWA1123-AC PRO ürünün sitesi




  • dipsit54 kullanıcısına yanıt
    POE cihazlar çalışabilmek için enerji ihtiyacını ethernet kablosundan alır bunun içinde poe bir switch e ihtiyaç vardır.
  • breakaleg kullanıcısına yanıt
    Belirttiğim ürünün içinden poe enjektör çıkıyor diye sitesinde belirtiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar ,

    Tplink,Zyxel gibi ev kullanıcılarına hitap eden markalardan uzak durun Ubnt AC LR F/P olarak listenin 1 numarası olur bütçe var ise Aruba ve Cisco alternatiflere bakabilirsiniz ancak 500-600 $ bütçe ayıracağınızı düşünmüyorum , ancak yukarıda tplink,zyxel gibi ev kullanıcılarına hitap eden markalar ile paranızı çöpe atmayın.

    * Wireless konusunda genelde gözden kaçan en önemli unsur bağlanacak cihazın sinyal iletme gücü şöyle örnek vereyim Bir Ap cihazı koydunuz cihazın açık alanda 100 metreye kadar sinyal iletebiiyor diyelim buna bağlantı kuran cihazın anteni ise 40 metre sinyal iletebiliyor Ap nin sinyallerini aldı ama sonuçta 2 taraflı bir iletişim kuruluyor client cihazın anteni 40 metre mesafeden öteye sinyal gönderemediği için kullandığınız AP'nin sinyal iletme kapasitesinin hiç bir anlamı kalmadı .




  • cumhuraltan kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Kesinlikle katılıyorum. Ubnt marka ürünler hem performans açısından gayet iyi hemde bütçe olarak uygun fiyatlı ürünlerdir. UniFi Ac Lr access pointi kullanıcılar tarafından beğenilen ve bizimde kullanığımız bi üründür tavsiye ederim.
    http://www.unifiaccesspoint.com/ubnt-unifi-ac-lr/
  • Bence Keenetic markasının ürümlerini incele bu ürünler kendileri arasında model farketmeksizin mesh yapıyor tek isid ile cihazlar arası geçişlerde MESH teknolojisini kullanıyor performans kaybı %2 düştü kablosuz cihazlar arasında ben böyle bir cihaz görmedim. Kullandığım sistemi aşağıda yazıyorum.


    Modem: ExtraDSL
    1 AP: Air
    2 AP: Lite
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.