Şimdi Ara

ACCENT BLUE 1.4 109bg TEST Faydalı olabilir.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hyundai acennt blue 1.4 109 beygir 6 ileri almayı düşünenler için nacizane yorumum.

    - öncelikle araç çok ağır gaza basıyosun, tepki vermiyor resmen.öle milletin süper gidiyo felan dediğine bakmayın hikaye. bi de bunun lpg li halini ve daha kötüsü otomatik lpg li halini hiç düşünemiyorum facia.
    - aracın içi ve bagajı geniş konforlu bi yapısı var.
    - forumlarda görmüşsünüzdür arka amorsitörlerle ilgili baya bişey yazıyor salınmamı yaylanmamı her ne ise bilmiyorum ama aracı sürünce arka tarafta bi dümen olduğunu bende anladım.
    - aracı ilk sürdüğümüzde eşimin tabiri aynen şu. traktör gibi çalışıyor.şaka maka şöyle bi dinledim bende gercekten traktör çalışmasına benzer bi sesi var.bi kere sürün anlıycaksınız.
    - vites topuzu ve kapı döşemelerine felan bakarsanız malzeme kalitesini anlarsınız bişey demiyorum bunla ilgili başka.

    bunları niye yazıyorum herşeye rağmen az daha alıyordum bu arabayı epey niyetlenmiştik.sadece bi test edip kafamızdaki soru işaretlerini atıcaktık ama en başta yapıcağımızı en sona bırakmışız onu anladım..aracı almayı düşünenlere nacizane görüşlerim. son olarak bu aracı alıcaksanız 1.6 128 dizel olanı alın.ben soğuk yerde yaşadığımı için alamıyorum..gerçi bunun sesi traktör gibiyse o nasıldır bilmem.:) yazdıklarıma güvenebilirsiniz güldüğüme bakmayın.







  • bir önceki aracım 1,4 accent blue idi, gayet güzel, konforlu ve bana göre fiyatının hakkını veren bir aractı..
    cok ağır oldugunu söylemişsiniz, katılmıyorum gayet atık bir aractı ( hangi araçla karşılaştırıyorsunuz bilemiyorum)
    iç malzeme kalitesi cok iyi degil, ortalama bana göre
    traktör sesinden neyi kasteddiniz anlayamadım, benzinli versiyonu cok sessiz bir araçtı, hyundai nin dizel araçlarında cok sessiz araçlardır..
  • Bu yorumlar hep kafa karıştırıcı. Ben de ilk aracımı alma öncesindeyim. Accent Blue (otomatik) da ciddi olarak düşündüğüm bir modeldi. Bir Honda veya Toyota kalitesinde değil sanırım ama bu kadar da kötü müdür? Traktör gibi ses çıkarması vs. Acaba üretimden kaynaklanan farklar olabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ironeagle

    Bu yorumlar hep kafa karıştırıcı. Ben de ilk aracımı alma öncesindeyim. Accent Blue (otomatik) da ciddi olarak düşündüğüm bir modeldi. Bir Honda veya Toyota kalitesinde değil sanırım ama bu kadar da kötü müdür? Traktör gibi ses çıkarması vs. Acaba üretimden kaynaklanan farklar olabilir mi?

    Saydığın 2 firmadan daha iyidir hyundai.Ayrıca arkadaş kötülemek için yazmış bunu.Motor o kadar sessiz ki rölantideyken calıştıgını anlamıyorsunuz bile bastın mı gitmeme gibi birşeyde yok.
  • bende rio var motor aynı motor bildiğim kadarı ile. motor sessizliği çok güzel bende dediğinize katılmıyorum.
  • 1.4 109 hp motor yok 1.4 102 hp bahsettiğiniz motor,traktör gibi falanda çalışmıyor gayet sessiz aracın çalışıp çalışmadığını anlamıyorum şahsen ben.gaz tepkimesi biraz vasat ama 1.4 motora göre yeterli.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.