Şimdi Ara

ACC Alımı????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar az önce oyunu almış bulunmaktayım kutunun içerisinden bir code çıktı siteden acc management dan acc alımı yapıyordum benden bir code istedi yazdım daha sonrada ödeme seçenekleri diye bi sayfaya yönlendirdi 1 paypal 2 game time card seçeneği çıktı üyeliğimi alamadım yardımcı olabilcek varmı ?



  • Oradan kredi kartı bilgilerini yada game card aldıysan onun kodunu girmen lazım, kısacası senden en az 15 dolar çıkmadan üyeliğini alamazsın.
  • ne alakası var oyunun dvd kutusunu aldığımızda üstünde 30 günlük oynama süresi dahildir diyor niye aldım o zaman ben sırf cd e mi para verdik ?
  • O 30 gün dahil olayı ilk 30 günü alırsanız diğer 30 günüde biz veriyoruz ve toplamda 1 ay parasına 2 ay oynuyorsunuz oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak_bt


    quote:

    Orijinalden alıntı: Hasikomen
    O 30 gün dahil olayı ilk 30 günü alırsanız diğer 30 günüde biz veriyoruz ve toplamda 1 ay parasına 2 ay oynuyorsunuz oluyor.

    ne alakasi var bilmeden uydurma, milletinde aklini karistirma.
    arkadasim kredi karti nosu vereceksin, daha sonra account managementten auto renewal a kapatacaksin. amaclari auto renewal'ı acik unutman ve her ay ucreti otomatik tahsil etmek. kredi karti bilgisi vermek zorundasin ama. tum online oyunlarda boyle. bir sıkıntı yasamazsin merak etme. ha yok zaten birkac ay oynarim diyorsan , simdi kapatmazsin otomatik ceker 29.gun bir sonraki ay ucretini,ilerde auto renewal i kapatmayi unutma ama

    Tamam senin dediğinde doğru da kredi kartı bilgilerini verince adamlar önce para çekiyorlardı diye hatırlıyorum. 3 sene geçti unutmuş olabilirim.




  • Age of Conan da Wow da Lotro da böle şeyler yaşamadım neden böle yapıyolar anlamıyorum adamlarla sürekli mailleşiyoruz yok neymiş sizin hatanızla ilgileniyoruz bilmem ne bahanesine sürekli bişiler istiyolar anlayamadım gitti insanlarla dalgamı geçiyolar napıyolar anlamadım dolandırıcı resmen bunlar bilmeyen adam olsa acc manage i her ay takır takır çekecekler demekki ki çekiyolardırda adiler...
  • Oyunu kutulu almana gerek yoktu ki :S Sınırsız free trial açıp belli bir süre oynadıktan sonra acc'ni update edip oyuna devam edebilirdin.
  • 20 tl e 2 tane aldım ucuz olunca ne biliyim atladık :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tyrande

    Age of Conan da Wow da Lotro da böle şeyler yaşamadım neden böle yapıyolar anlamıyorum adamlarla sürekli mailleşiyoruz yok neymiş sizin hatanızla ilgileniyoruz bilmem ne bahanesine sürekli bişiler istiyolar anlayamadım gitti insanlarla dalgamı geçiyolar napıyolar anlamadım dolandırıcı resmen bunlar bilmeyen adam olsa acc manage i her ay takır takır çekecekler demekki ki çekiyolardırda adiler...

    Bu olay Aion'da da mevcut ve Soe'nin bütün oyunlarında da ve aynı şekilde WoW'da da.Sadece WoW'da vermeyip iptal dediğinde de devam ediyor o kadar.Bu dolandırıcılık değil.Adamlar sana 1 ay veriyorlar sonra kredi kartı bilgilerini girip oyunu oynuyorsun 1 ayın sonunda istersen çekiyorlar parayı bu kadar basit.İptal ediceksin.
  • oyunu indirmek bedava, oyunu niye aldın ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.