Şimdi Ara

Ac Valhalla translate yama ne zaman çıkar? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zeragorn

    Bu dediğinize katılmıyorum. Ücretsiz çeviri yapan birisi olarak yazıyorum bunu.


    Benim çevireceğim veya çevirmekte olduğum bir oyuna translate yama yapan olursa kesinlikle anında durdururum o çeviriyi ve yayınlamam.


    Çünkü insanlar ben o yamayı yayınlayana kadar çoktan translate yama ile oyunu oynayacak ve benim aylarca olan emeklerim çöpe gidecek. İnsanlara iyilik olsun diye yaptığım bir çeviriden kimse faydalanmayacak. Kısaca insanlar düzgün bir çeviri ile oynamaktansa translate ile oynayacak oyunu.


    Bu sebeple ücretsiz çevirisi yapılan bir oyun varsa translate yama yapmayarak çevirene saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum.


    Saygılar,

    Hocam sizin dediginize gore.translate yamasi olan bir oyunun.hickimse normal ceviriyi beklemez,herkez translate yamayla oynar diyorsunuz.

    E ozaman bakin hickimse beklemez ise normal.ebir yamaya ihtiyac yok.translate yama fazlasiyla karsiliyor ihtiyaci.bu sizin dusunceniz.

    Sahsi dusuncem,translate yama kullanici ayri,normal yama kullanici ayri.ama eger gercekten herkez kullanirsa hickimse normal bir yamaya ihtiyac duymuyorsa.gerekte yok hem ceviri yapanlarin.yorulmasina hem aylarca yillarca beklemeye 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben ne aylarca ne yillarca yama beklemek istemem.nede 1yama icin yok abonelik yok farkli farkli yamayi kurabilmek icin program vsvs bir oyunun translate yamasi varsa yukler gecerim,1 oyunu bazen 1.2 yil uretilmesini bekliyoruz.sonra bi bakiyoruz dil destegi yok.tekrardan 1.2 yil yamayi bekliyoruz.eee tabi o arada bolca spoiler yememek elde degil.bizler oyuna baslamadan.tum seneryo vs ogrenmis oluyoruz.sonra aha cikti yama(1.2 yil sonunda)hadi ilk gun gibi istahla oyna(tabi oynayabilirsen)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler düşüncelerinizi paylaştığınız için. Demekki translate yama ile insanlar tatmin oluyor ve aylarca çeviri için uğraşmamıza gerek yok. Ben buradan bunu anlıyorum.


    En azından bundan sonra çeviri yapmama gerek kalmadığını anladım insanlar için. Bu da son çevirilerim olsun madem öyle.

  • Zeragorn kullanıcısına yanıt

    Siz Dh Üyelerini ciddiye almayın. Hala kaliteli çeviri isteyen kesim çoğunlukta. 1 yıl offline bir oyunu çeviri çıksın diye beklemek hiçbirşey kaybettirmiyor insana. İyi bir Türkçe ile çevrilmiş oyunun zevki bambaşka.

    Ama Çeviriler bağış üzerinden yürümeli. Yapanlar Bağış sisteminden faydalanmali. Üyelik veya ücret sorun çıkartıyor. Neyse Donanımhaber de dikkat etmeniz gereken en önemli şey, Dh Gençliğini ciddiye almamak olmalı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.