Şimdi Ara

Abra A5 V2.1 Mavi Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ürün daha alalı 1 hafta olmadı ama günde en az 1 kere mavi ekran görüyorum.Üstelik farklı farklı hatalar sonucunda.Bunun sebebi nedir acaba ?



    Edit: Sebeplerinden birisi win7'yi ssd'ye kurmam olabilir mi acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicegame! -- 18 Mayıs 2014; 19:16:26 >



  • Nicegame! kullanıcısına yanıt
    İlginç.Önceki seri gtx 760 lı cihazda da aynı sorunu yaşayan bir forumdaş yine konu açmıştı.Onunki tahminimce ramlerden kaynaklanıyordu.Çünkü attığı ss leri internette biraz araştırınca hep ram sorunu yazıyordu.İsterseniz bir iki günde başka ram takıp deneyin.Ya da o konunun linkini bulursam arkadaşa sorarsınız yapabildi mi diye?

    Düzenleme:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=89856754&p=1#89856754
    Link bu lakin google da konuyu bulacağım diye bayağı monster ve mavi ekran hatası alan arkadaşla karşılaştım.Çoğu ram hatasından dolayı bu sorunu yaşamış.Kimi servisle sorunu çözerken kimine servis sorun yok deyip geri yollamış.Siz en iyisi servise başvurun.Yok biraz uğraşmak istiyorum diyorsanız da önce başka ram ile test edin olmadı windows u yeniden kurun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 18 Mayıs 2014; 20:11:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Linkini bulabilisen iyi olur dostum.Laptop konusunda pek iyi değilim ama pc'nin ramini takar denerim.Fakat her defasında ayrı bir hata veriyor.Bazen 0x12030 falan filan yazıyor bazen driver equal or less yazıyor.



    Acaba win8 yüklesem sorun düzelir mi ? Win8 mavi ekran sonrasında gereken çözümleme işlemlerini yapıyormuş eğer yazılımsalsa ?
  • Nicegame! kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam.Belki de win 7 ile sizin driverlarınız uyumsuzluk gösteriyordur.Üstteki mesajı düzenledim.Bir de win 8 64 bit in deneme sürümü varsa kurarak deneyebilirsiniz dediğiniz gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de masaüstü ramleriyle notebook ramleri aynı değil galiba ona dikkat edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce laptopu ilk aldığımda benimde benzer sorunum vardı. Sıkıntı ram kaynaklı çıkmıştı. Bence hiç kurcalamayıp servise gönderin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı cihaz var ve 2 haftadan fazla oldu. Windows 8.1 ile hiçbir hata almadım. Büyük ihtimalle ramlar dan ya da hdd lerdendir. HDD ni test et HDTune ile. Ramlarini de test edebilirsin Memtest86+ ile.
    bu videodan ararlanabilirsin.http://www.youtube.com/watch?v=7OBA_RXRvbs

    Not : Konuyu okumadım sadece başlıktan yola çıktım. Sorun çözüldü ise dikkate almayınız :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicegame!

    Linkini bulabilisen iyi olur dostum.Laptop konusunda pek iyi değilim ama pc'nin ramini takar denerim.Fakat her defasında ayrı bir hata veriyor.Bazen 0x12030 falan filan yazıyor bazen driver equal or less yazıyor.



    Acaba win8 yüklesem sorun düzelir mi ? Win8 mavi ekran sonrasında gereken çözümleme işlemlerini yapıyormuş eğer yazılımsalsa ?

    Çoğu donanım win7 driver sorunu var bu başı çeker.. geriye ise sadece ramlar ...
  • Sorun ramlerdeymiş arkadaşlar.Memtest sonucunda servise gönderdim.Geri gelmesini bekliyorum.Teşekkürler hepinize
  • Birkaç hafta önce gidip fokus bilgisayarda inceleme imkanım oldu. Oradaki görevli Windows7 ile driverların uyumsuz olduğunu Windows 8 yüklenmesi gerektiğini söylemişti. Umarım önemli bir sorun yoktur. Bu hafta Abra v2.1 ya da v.1.1 almayı düşünüyorum ben de. Açıkcası forumda gördüğüm bu mesajlar biraz korkmama yol açtı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.