Şimdi Ara

Abra a5 2.1.1 860M Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar, yaklaşık son 5+ aydır nvidia kaynaklı mı bilmem ancak sürekli ekran kartı problemi yaşıyorum. (nvidia + forumlarında son güncellemelerde problem kalktıgını belirttiler) sürekli dile getirdim ancak 2 arkadaş monster kullanıcısı olarak problemimiz hep devam ediyor, kernel hatası, görüntü durdurma hatası,mavi ekran hatası, nvidia experience açılmama donma kitlenme hatası yeni sürücü geldiginde kurarken donma hatası, programlarda mavi ekran hatası. genel olarak hepsi bu. servise 1 kere yolladım. windows 10 hatalı denerek 8.1 kurulmuş ? nvidia en eski sürüm kurulmuş. düzeldi diye verildi.

    yüzeysel araştırmamda diğer firmalar bios güncellemesi yaparak sorunu çözmüş sanırsam. biz ne güncel biosu bulabiliyoruz nede anakartın tam modelini :/ + olarakda driver sayfanızda windows 10 olarak çoğu eski+ gereksiz uyumsuz. bunuda bildirdigim halde düzeltmediniz. acilen bi bios güncellemesi mi artık bu sorunu kökden çözecek bi bilgilendirme rica ediyorum teşekkürler.

    @MonsterMusteriHizmetleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaprağın Çilesi -- 2 Nisan 2016; 20:36:31 >







  • güncel.
  • nvidia driver sorunu yaşandı geçti Driver unistaller 3d guru ile silin driverı sonra 362.00 kurun sorun kalmayacak aynı laptopa sahibim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.