Şimdi Ara

Abercrombie ve &Style

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen gün Taksimde'ki &style mağazasında Abercrombie ürünlerinin satıldığını farkettim. T-shirt fiyatları 80-120 TL civarıydı. Güvenilir midir acaba? Aranızda daha önce bu mağazadan alışveriş yapmış olan var mı? Bir de Beşiktaş-Taksm-Mecidiyeköy civarında orjinal Abercrombie satan yer bilen varsa yazabilir mi?



  • &Style orijinal satıyor. Zaten türkiyede orijinal Abercrombie & Fitch ürünleri bulabildiğiniz yegane mağazalardan...
  • 2018 e kadar A&F Türkiye'de mağaza açmayacağından &Style satıyor ve tabii ki orjinal.
  • Cevabınız için teşekkürler. Peki burada satılan ürünler son sezon mu yoksa eski sezon ürünleri mi?
  • Tiffany mağazalrıda Aber ürünleri satıyor
  • Tiffany mağazalarındaki ürünlerin defolu olduğunu duymuştum, doğru mudur acaba dostum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flitwick

    Cevabınız için teşekkürler. Peki burada satılan ürünler son sezon mu yoksa eski sezon ürünleri mi?

    Hepsi de var. Ayrıca evet Tiffany'de de var.
  • ben hiç rastlamadım şahsen incik boncuğuna kadar inceler kızarkadaşım çok önem verir öyle şeylere baktık birşey bulamadık kendisine 1-2 parça birşeyler almıştı hala giymekte bir sorun olmadı sağlam
  • Evet tiffany ve &style magazalarindaki ürünlerin hepsi orijinal ama arkadaşların da dediği gibi tiffany deki ürünler de orijin yanliz ürünlerin sadece bir kısmı defolu, zaten abercrombie ürünlerinin nerdeyse hepsinde küçük yirtiklar var defolu gibi gozukuyor ama abercrombie nin farkida orda. Yanliz tiffany deki ürünlerin hepsi 5sene civarı önceki sezonun ürünleri ama &style daha yakın sezonun ürünlerini satıyor kanımca. Çünkü ben A&F nin gercek int sitesinden de baktığım kadarıyla ordaki ürünler (klasik ürünler hariç yani her sene yapılan polo ykalar gibi) int sitesindekilerle aynı değil. Aynı değil derken sezonlar aynı değil. Ama yinede ben severk
    ek alıyorum ve giyiyorum. Bu arada &style in viaport ki outlet magazasinida ziyaret etmenizi oneririm. Ordada bazı defolu ürünler bulabilrsiniz ama çok çeşit yok. Ama sezon ürünlerinde oldukça çeşit vardı yani ben şimdiye kadar & style ve tiffany den 30tane kadar ürün almış bulunuorum ve gercektende buyk zevkle giyiyorum.




  • Türkiye’de orijinal ürünleri yılda 500 bin adet satılan, sahtelerinin satışı ise 1.5 milyon adedi bulan ABD’li Abercrombie&Fitch, ülkemize 2018’den önce gelmeyi planlamıyor. Ama marka orijinal ürün satışını artık Türk girişimcilerin yarattığı &Style’larda yapacak. Ürünler 20 noktada satışa sunulurken Rusya, İsrail, Macaristan’ın aralarında bulunduğu 11 ülkedeki Abercrombie&Fitch’leri de Türkler satacak



    http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Abercrombienin_formulunu_buldu_11_ulkeyi_de_kapti&Newsid=243367&Categoryid=2




  • taksimde style nerde var ?
  • Mesajım bulunsun.
  • ankara ankamall de bu mağaza var merak edenlere duyurulur
  • Taksimde &style magazası var mı bilmiorum da turist grublarının kaldıgı bi sokak bissürü otel dolu o cadde uzerinde gishi diye bir magaza var. Oraya bakmanda fayda var o civarda bikaç kişiye sorarsan sana gösterirler mutlaka.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zacardo

    Taksimde &style magazası var mı bilmiorum da turist grublarının kaldıgı bi sokak bissürü otel dolu o cadde uzerinde gishi diye bir magaza var. Oraya bakmanda fayda var o civarda bikaç kişiye sorarsan sana gösterirler mutlaka.

    orjinal mi ?
  • &Style de satılan ürünlerin üretim yerlerine bakacak olursanız ya çin yada hindistandır.Gerçi orjinal abercrombie&fitch i olanlar üretim yerlerine bir baksınlar ki ben üretim yerlerinin ABD olduğunu düşünüyorum.A&F sadece ABD,Kanada,İngiltere ve İtalyada satılıyor.Bunun dışında başka hiçbir yerde resmi satış ağı yok..araştırmalarıma göre bu ürünler esasında orjinal olmayıp "1 e 1 orjinal" benzeri ve üreticilerin kendi tabirleri ile AA+ kalitede yüksek performanslı ürünlerdir.Hem kumaş olarak hem dikim olarak benzerinden gözle fark bulamayacak kadar yüksek bir teknolojiyle ve özenle üretiliyorlar.Marka etiketinden ,astar etiketine ve düğmelerine kadar en küçük ayrıntıları bile birebirdir.Dikimde kullanılan iplik ve model kalıpları orjinalinden ayırt etmek mümkün değildir.Çin de Türkiyede 250 TL den satılan bir ürünü 50$ bulmak mümkün.50$ da kargo eklerseniz 100$ mal oluyor.yani 250 den satılan bir ürünün gelişiyle beraber size kişisel maliyeti 185TL dir.Tabi ticari olarak toplu alımlarda bu oran 140TL ye kadar iner.Yalnız ticari olarak toplu alımlarda gümrük vergisini de eklerseniz oran yine yaklaşık olarak 190-200TL arası oynuyor.Tek satılan üründen satıcıya kalan tahminimce 60-70TL dir.




  • abercrombie ve hollister t-shirt ve gömleklerime baktım biraz garip sri lanka, peru, kamboçya, çin, hindistan, endonezya diye gidiyo. hepsi amerikadan mağazadan alınma. yani o ya da bu orjinal dememiz doğru olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.