Şimdi Ara

ABD Senatosu: Gülen'i desteklediğimizde Türkiye İslamlaşmayacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hükümet yanlısı Kanalahaber'deki habere göre Amerika senatosunda bir rapordan bahsedilmekte. ışid konusunda Türk hükümetin zorluk çıkardığı radikal islamcılığın limanı haline geldiği bunu önlemek için Müslüman ve Türk bilim adamı Gülene destek verilerek önlenebileceği belirtilmekte

    haber için link:http://www.kanalahaber.com/haber/dunya/abd-senatosu-guleni-destekledigimizde-turkiye-islamlasmayacak-313901/

    GÜLEN'İ DESTEKLERSEK TÜRKİYE İSLAMLAŞMAYACAK

    Rapordaki Gülen ayrıntısı dikkat çekiyor:

    Türkiye'yi dini radikallikten uzaklaştırmak küresel toplum için hayati önem taşımaktadır. Bu hedefe dinlerarası ve kültürlerarası diyaloğu öne çıkaran ve aynı zamanda ülkenin yönetiminde demokrasiye uymayı öngören Türk ve Müslüman bilim adamı olan Fethullah Gülen'i destekleyerek ulaşılabilir. Dünya toplumu tarafından desteklenen bir Gülen otoritesi Türkiye'yi radikal İslam'dan uzaklaştıracaktır.

    Bununla beraber, ABD'nin Türkiye dış politikasını düzeltmenizi ve ülkenin tekrar karşışıklı fayda sağlayacak işbirliğine yanaşması için gereken baskıyı uluslararası hukuk çerçevesinde uygulamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.







  • Kanal a dan sonrasını okumadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  ABD Senatosu: Gülen'i desteklediğimizde Türkiye İslamlaşmayacak!

    "Müslüman ve Türk bilim adamı Gülen'e"

    Öğrenci işlerinden mi tercüme istemişler :)

    * * *

    Ben de diyorum Amerikalı'lar üçüncü sınıftan terk birisini bilim adamı diye yutturacak kadar aymaz değllerdir, onlar radikalleşmeyi bir müritle engellemeye çalışacak kadar aymazdır.

    Dünyayı anlamak için oryantalizmden kurtulmaları lazım. Altı kişi de imzalamış. Yazık kariyerlerinize. Celal Şengör'ün dediği gibi oklokrasi olmuş ABD.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.