Şimdi Ara

A95X Plus , A95X F2 , A95X F3 , A95X F4 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
22
Favori
31.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cihazla ilgili biraz daha bilgi yazayım, ben oyun oynayan biri değilim ama ev sunucuma uydu alıcıları bağlı, onlardan HD uydu kanallarını stream etmek düşük konfigürasyonlu PC nin bile zorlandığı bir iştir, gayet güzel altından kalktı, ısı değerleri 60C yi geçmedi. Sabah baktığımda idle olarak 49C ye sabitlenmişti(ben hep açık bırakıyorum). Tabi oyunlarda ya da başka uygulamalarda ısınır mı ne yapar bilemiyorum.

    Şöyle bir karşılaştırma yapayım, önceden 20.000 antutu alan bir kutum vardı, sadece kanal EPG datalarını işlemesi 30 saniye sürüyordu, bu cihaz 5 saniyede hallediyor.
    Yukarıda status bardan işlem olmaması benim canımı sıkmadı, zaten Kodi haricinde bir uygulamaya çıkmıyorum. Kablosuz bağlantı hızını göreyim diye kablosuz ağ ismine tıkladığımda bandwidth çıkmıyor, Play Store dan Wifi Analyzer yükleyince gördümki 2.4G de 300mbps, 5G de 560mbps bağlantı var ki gayet yeterli.

    Işıklandırmaları ben kapattım, yaldır yaldır yanıyor karanlıkta rahatsız etti, seven sever tabi, kumandasından off tuşuna basınca standbya geçiyor, o zaman yine ışık yakıyor tepesinde onu kapatmanın yolunu bulamadım. İsterseniz off tuşuna basınca direk shutdown yapma ayarı da var.

    Şimdilik herşey güzel gözüküyor, bu cihazdan haberimiz olmasını sağlayan limanyakan arkadaşımıza da kıymetli emekleri için teşekkür ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanbahri -- 19 Kasım 2019; 9:27:47 >




  • sadettinz S kullanıcısına yanıt
    hocam ben de a95x f3 siparişimi iptal ettim. sistem üzerinden. İnşallah en kısa sürede sağ salim ödediğimiz ücreti karta iade ederler.


    banggood bu gibi indirim dönemlerinde sürekli tahmini stok sürelerini yazıyor ama nedense sürekli o süreler erteleniyor. beklemek istemedim. belki de başka ürünlere bakarım ama hevesim kaçtı biraz. Hayırlısı artık.
  • plexus_09 kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun diyelim. Ben live chat'deki elemana kürekle giriştikten birkaç saat sonra TX3 kargoya verildi, aradan 10 dakika geçmeden ücret iadeniz gerçekleşti diye mail geldi. Bankada henüz hareket yok ama beklemedeyim.

    Demekki bu çinlilerdeki sistem de bizimle aynı : güzellikten değil sopadan anlıyorlar.

    İlave:
    F3'ün üzerindeki rgb lambalar ışıklar kapalı film izlerken fena dikkat dağıtır gibi. İyiki iptal etmişim diyorum şimdi. Ana konuda bahsi geçen Magicsee de iyi bir seçenek gibi duruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadettinz -- 19 Kasım 2019; 18:42:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadettinz S kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam. tx3 için erken sipariş verdiniz ve 19.11 gözüküyordu sözlerinde bu sefer durmuşlar :) sağ salim elinize ulaşması dileklerimle


    para iadesi konusunda sıkıntısız hallederiz İnşallah. kartınıza yüklendiğinde tutarı aynen yatırıyorlar değil mi? bilgilendirirseniz sevinirim.



    bir de nasıl konuşuyorsunuz livechat'deki elemanlarla. benim çat pat ingilizce ile bir yere kadar. nasıl duygularınız ifade ettiniz :)



    ben mail de attım ama yine aynı sistematik mesajla dönünce dedim ki boşuna beklemye gerek yok; şu an 26.11 görünüyor belki yine uazatacaklar çok güven vermediler.


    dediğiniz gibi başka cihazlar var gözüme çarpan daha uyguna belki takibe alırım ama hayırlısı artık.


    belki de beelink mini-a içimde kalmıştı, kampanya denk getirirsem onu da alıp geçebilirim.
  • hasanbahri H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Eski donanımlı bir box kullanmayan yeni nesil cihazın özelliklerini pek te anlayamaz.

    Burada Banggood dan satılan cihazlarda fazla sorun çıkmadığına dikkatleri çekmek isterim.


    Bu kutu receiver olmadığı için açık bırakmaya hiç gerek yok .

    Plex ve kurulu gelen uygulamalar nasıl. Tarayıcı performansı farketmiştir.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    plex işini ben de merak ediyorum. nasıl bir şey? kullanan arkadaşlar cihazla ilgili bilgileri paylaşırlarsa memnun oluruz. kullanan arkadaşların cihazları hayırlı olsun. şanslı arkadaşlar :)
  • plexus_09 kullanıcısına yanıt
    İşim gereği sürekli yabancı müşterilerle diyalog kurmam gerektiği için yabancı dillerle aram iyi olmak durumunda. Livechat'deki elemanla konuşurken de tüm bilgi birikimimi kullandım. Söylediğim sözleri yan yana koysak buradan çine yol olur herhalde

    Bütçe probleminiz yoksa dediğiniz gibi hiç sağa sola bakmayıp Mini-A alın geçin. Aklınızda kalacağına karşınızda dursun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    hocam, kurulu uygulamalarda çakma kodi vardı onu sildim gerçeğini yükledim, gayet güzel. tarayıcısı hızlı bir problem yok. plex serverım olmadığı için denemedim. onun dışında cep telefonu ile uzaktan komut uygulaması, miracast, airplay uygulamaları var. cihaz rootlu, istediğimiz zaman rootu kapatabiliyoruz ama dandik bir root, direk onay veriyor sormadan. yukarıda bir arkadaş demiş ışıklar rahatsız eder diye, ışıkları tamamen kapatmak mümkün, hatta video, müzik vs app cinsine göre ayrı atama yapılabiliyor. antutu testi yaptım 70.000 küsür aldım. DRMinfo ile baktım, tahmin edilen gibi L3 güvenliği var, Netflix HD şimdilik mümkün değil. youtube denedim güzel, bir takılma yok. kumandasından çok memnunum, televizyonu da yönetmesi iyi oldu, air mouse klavyem var ama sadece bir uygulama vs yükleyeceğimde kullanıyorum.
  • Bu plex tam olarak ne oluyor arkadaşlar?
  • hasanbahri H kullanıcısına yanıt
    OK. Cihazın kişiselleştirme aşaması tamamlanmış gibi. Bu fiyatıyla tam bir F/P ürünü.
  • ozanersin O kullanıcısına yanıt
    Kapsamlı bir dijital platform.


    Plex, kendi film koleksiyonunuz, TV şovlarınız, müzik, fotoğraf ve daha birçok koleksiyonunuz için en iyi kişisel medya yöneticisi olmaya aday bir uygulama. Ücretsiz film ve TV servisi, seçtiğiniz şekilde izlemenizi sağlıyor. Yakında devreye girecek ücretsiz film seçeneği ile bu imkanı sunmaya başlayacak. Tüm ücretsiz uygulamalarda olduğu gibi reklamlar gösterilecek. Amerika dışında sertifika sorunu olmayan ülkelerde de bu filmler gösterilecek.

    İsteyen, Plex pass ile premium sürümüne geçebilecek.

    https://www.plex.tv/your-media/#video-block

    https://www.plex.tv




  • Ayın 16'sında sipariş verdiğim A95X F3'u banggood bugün kargoladı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diwanji -- 22 Kasım 2019; 11:5:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadettinz S kullanıcısına yanıt
    hocam siz ücret iadesi bekledikten kaç gün sonra mail geldi ve gelen mailin adresi nedir? banka parayı kartınıza yüklemiş mi?


    benim iade isteyeli 4 gün oldu ama mail falan gelmedi. live chat'e yazıyorum ama merak etmeyin falan diyorlar. mail gelmedi diyorum. iade talebiniz yapılmıştır bankanızın iade etmesi 7-14 gün sürer diyorlar.
  • plexus_09 kullanıcısına yanıt
    Aynı sizin gibi güzellikle sorduğumda merak etmeyin bugün olmadı yarın, en geç öbür gün diye oyalıyorlardı. Ardından Live Chat'deki vatandaşı canlı canlı haşlayınca ertesi gün para iade maili geldi. Bunun üzerinden 3 gün geçtikten sonra ise karta iadesini gördüm.

    Yani 1-1.5 hafta içinde gelmiş olması gerekiyor, gelmezse verin sopayı ertesi gün yollasınlar. Siz ne yaptınız? Mini-a'da karar kıldınız sanırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadettinz S kullanıcısına yanıt
    valla hocam kibarlık yaramıyor sanırım. sinir ettiler. yatırsınlar da bir şekilde.

    benim ingilizce yetmiyor. siz neler yazdınız? translate ile mi yazayım acaba biraz.

    gelen mailin adresi nedir hatırlıyor musunuz? indirimlere bağlı belki hiç sipariş vermem. aliexpress'te baya güzel indirimler var ama vergi olayı. bir banggood'un bu şekilde ellerinde olmayan ürünü satması hevesimi kaçırdı. çok şart değil şu an.

    sizin tx3 ne durumda ülkeye giriş yaptı mı?
  • Arkadaşlar cihazı bir kaç gündür kullanıyorum. Gerçekten çok hızlı ve akici. Yerel kanallar olsun, film ve diziler olsun sürekli kullanıyoruz. Wi-fi çekim gücü pek iyi değil. Ama modem yakınında olursa hiç bir problem yok. Benim modem yan odada ve wi-fi şuan mükemmel. Isınma problemi yok. Sormak istediğiniz bir şey olursa cekinmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozanersin O kullanıcısına yanıt
    2.4 bandından bağlanıyorsanız bu bantta çekim zayıf olabilir. WIFI ile kullananların DUAL bant destekli bir modem alıp 5.0 GHZ bandını kullanmaları WIFI performansını çok arttırır.

    Normal F3 modelini mi almıştınız. Plex varmı.

    Bir de tek tek soracağız nereden almıştınız.
  • ozanersin O kullanıcısına yanıt
    Hangi modeli aldınız hocam? Bide gümrük vergisi ne kadar çıktı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plexus_09 kullanıcısına yanıt
    Aslında TX3'ün ayrı bir başlığı olsa da F3 konusunu dağıtmasak daha güzel olacak ama neyse.

    Bildirim maillerini noreply@banggood.com adresinden yolluyorlar doğrudan cevaplamayasınız diye. Bunun yerine iletişime geç kısmındaki mail seçeneğini kullanabilirsiniz. İçerik konusunda ise translate gayet yeterli, elin çinlisi de zaten kraliyet ingilizcesi konuşmuyor.

    Benim sipariş 19.11'de gönderildi uyarısı geldiğinden beri takipte görünmüyor. Tahmini teslimat süresini de 30.12 vermiş site. Bu yıl içinde gelecek işte daha ne der gibi. Birdaha üste para verseler alışveriş yapmam banggood'dan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sadettinz S kullanıcısına yanıt
    anladım hocam. yazdım bir daha bu sefer biraz daha bot mesajı olmayan insan gibi yazdılar. İnşallah en kısa sürede halledilir.

    tx3 için ayrı başlık var ama isimlendirme garip olduğu için karışabilir. sizin cihaza tx3 x3 diyebiliriz :)

    banggood bazı arkadaşlara erken göndermiş ama indirim dönemi olduğu için şu an süreç baya uzadı. aliexpress daha hızlı ve fiyatlar daha uygun ama satıcı kalitesi ve vergi durumu düşündürücü.

    Sizin cihazın o kadar uzun sürede gelecegini sanmıyorum. tahmini süre o. 15 gün içinde gelir bence. İnşallah mutlu günlerde kullanırsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.