Şimdi Ara

a5+ audioengine için subwoofer önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • a5+ audioengine alıcam asıl amacım müzik dinlemek. yanında da 2. el bir subwooferla 2+1 sistem kurmayı planlıyorum.

    a5 için genelde 10 inç sub önermişler.
    wharfedale powercube 12+ var bir arkadaşta ucuza vereceği söyledi başta atladım ama sonradan kafamı çok kurcaladı.
    sizce nasıl olur?

    a5 modeli dünyada çok kullanılan bir model, powercube 12 ile birlikte aynı satırda google araması yaptığımda tek bir sonuç bulamıyorum. çok kararsızım.

    açıkçası genelde 10 inç sub önermişler ve içim rahat değil. 12 inç sinema sistemi sub ı yanlış seçim olur mu acaba diye araştırdım birşey bulamadım.

    ve apartmanda kullanıcam o yüzden sub'ın sesini %20-%30 un üzerine çıkartmadan kullanıcam düşük seviyelerde 12 inç bir sub verimli olur mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scocth -- 10 Eylül 2016; 3:42:18 >



  • Rcf Ayra 10
  • Müzik dinlemek için bence sub'a gerek yok. Bende dali zensor 1 var ve stereo amfi ile son derece keyifli müzik dinletiyor ve sub'a ihtiyaç bırakmıyor. Sinema sistemimde ise powercube 12+ var ve bu alet kesinlikle sadece sinema sisteminde kullanılır. Müzik için kesinlikle düşünülmemeli. Daha dün müzikte tekrar denedim ve hiç gerek olmadığını hatta sesi kötüleştirdiğini düşündüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müzik dinlemek için spekaer'ınız 30hz altına inemiyırsa her zaman sub a gerek vardır. Ama uzama yaomayan bir modele. Sonus faber sumiko serisi iyi. Dali suite-ikon bulursan iyi. En giriş birşey istiyorsan powercube 8+ al. Definitive alırsan müzikte gitmez tamamen cinema odaklı serttir a5'i duyamassın çok kısman gerekir.

    Sub'sız veya gövdesiz derin frekans a inemeyen sistem bass konusunda hep eksiktir anca opera jazz blues dinlenir. Çoğu enstürmansal müziklerde bile yetersiz kalır. Birde inip orada kalan kendini toplayamayan sprakerlar ve basslarda var mesela jbl jamo(concert serisi hariç) tannor saturn serisi kef q serisi gibi gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhakkak biliyorsundur Audioengine A8 modellu subu halihazirda mevcut ve A5 ile uyumlu calacagini dusunuyorum sonucta ayni markanin urunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.