Şimdi Ara

A4Desk ile şirket sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Bizim elektrik sektöründe faaliyet gösteren bir şirketimiz var. Bunun için daha önce bir site kurulmuştu bir firma tarafından. Ancak sadece duyurular, hakkında gibi bölümlerde değişiklik yapabiliyoruz. Bunun dışında HTML ile ilgili hiçbir düzenleme seçeneği yok. Temayla ilgili hiçbir değişiklik yapamıyoruz sadece yazı ve sayfa ekleyebiliyoruz. VSP Teknoloji miymiş neymiş.

    Şimdi ben A4Desk ile yaptığım siteyi yayınlamak istiyorum. Bunun için bu geri kalmış teknolojiden kurtulup yeni bir domain üzerinden mi değişiklik yapmam gerekiyor?



  • Hayır tabiki hocam yeni bir domain almanıza gerek yok eski sitenin domain hosting paneli sizde ise ftp ye bağlanıp yeni dosyalarınızı ftp ye upload ederek bu işleme başlayabilirsiniz..

    Ama yinede ben yeni bir domain yeni hosting alayım onun üzerinden başlayım diyorsanız da o size kalmış yeni domain ve hostingle aynı işlemi yapabilirsiniz. Ama size tavsiyem bence açık kaynak kodlu wp - joomla - drupal gibi portallardan kurulum yaparak admin panelinden herşeyini sizin kontrol etmenizdir.
  • SystemRooT S kullanıcısına yanıt
    ftp ye upload etmek en mantıklısı o zaman. Zaten sitede bir şey yayınlamıyoruz, sadece firmanın vizyonu, misyonu, adresi vs vs. yer alıyor. Güncellemeye de gerek yok. Bir kerelık bir site düzenleyip onu yayınlamak en mantıklısı. Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.