Şimdi Ara

a4 tech optik rf seti problemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • alinali bir ay olmadan farenin pil kapagi kirildi. kirilmamasina imkan yok gibi. aynisi arkadasima da oldu. ama asil problem pil suresi 2 gun falan anca gidiyor.(gp2000 le) aslinda kapak kirilmasinin sebebi bu; tak cikar, tak cikar. baska kullananlar varsa pilleri ne kadar gidiyor bi yazsin kafayi yicem. siyahligina, fiyat uygunluguna, ergonomisine bakip aldik ama illallah dedirtti. klavye kalite ama yeni fare mi alsam. soyle pili uzun giden (oyun oynarim, farenin cok kullanildigi rts falan) ele iyi oturan kalite bi fare nedir acaba?



  • ööle pili uzun giden yok gibi bişey. bende 3 tane ayrı model denedim. optik ve radyolu modelleri bi turlu kesmedi. klawyeli a4 seti aldım radyolu en son. onu da bedawaya bilgisayarcıya werdim 3 kurusluk klawyeye karsılık.

    suan a4 swop-3 modeli (kablolu) faresini aldım. rahatladım. oyunu benim gibi seviyoosan sanada bir an önce kurtulmanı tawsiye ederim. aha bi linkini werem bak oradan birini sec al bencehttp://www.a4tech.com/en/product1.asp?CID=1&SCID=8
  • Gerçi daha önce bu konuya benzer (Rf mouse + klavye ile ilgili) çok topic açıldı ama ben yine burada da Microsoft ya da Logitech ürünlerini önermek istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.