Şimdi Ara

a4 bloody v7 mouse zeminde çalışmama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhabalar herkese. a4 bloody v7 gamin mouse var elimde bir süredir lol oynarken kullanıyorum ama bi sorunum var. sorunum şöyle, mouse aldığımda bi bilgisayarcıdan 5 tl ye uyduruk bi mouse pad almıştım onunla kullanuyorum ama artık eskidi yeni bi gaming pad aldım fakat mouse bu pad üzerinde çalışmadı. başka bir kaç tane daha gaming pad aldım onlarda da çalışmadı. ilk aldığım uyduruk mouse pad gibi bi pad aldım onda da çalışmıyor. ama ilk aldığım eski pad üzerinde çalışıyor.

    neden böyle bi durum var anlamadım bilgisi olan varmı ? bloody nin mouse pad ini mi almam gerek acaba mouse da mı sorun var yoksa mouseun normal hali mi bu ?



  • Bazı mousepadler çeşitli sensörlerle uyumsuz olabiliyor..Bilindik mousepadleri almanızı öneririm
  • mouse programının içerisinde kalibrasyon ayarı var denemediysen onu bi dene belki düzelir. Hemen yanında bir çubuk var onu arttır veya azalt kısa bir süre kullandım v5 olanını şuan elimde mevcut değil olsa programı kurcalar ayarları vs. daha detaylı söyleyebilirdim.
  • snapsh0t. S kullanıcısına yanıt
    dostum çok teşekkür ederim verdiğin bu kocaman bilgi için. çok güzel mouse padler alıp geri iade etmek zorunda kalmıştım çalışmadığı için ve dediğin gibi ayarların içerisinde kalibrasyon seçeneği var. yine çalışmayan bi mouse pad üzerinde kalibre ettim ve sıkıntısız çalıştı. bu konu da burada başka ihtiyacı olabilecek arkadaşlar için yer alsın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.