Şimdi Ara

A2 Ehliyet Ücretleri (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
4
Favori
92.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bazı arkadaşlar benim zaten b sınıfı ehliyetim var niye bu kadar uzatıyorlar bu işi demiş.

    Bende komik bir şey yazıyım da gülün bari. Bende de c sınıfı vardı alacağım zaman motor sınavınada girip 20 soru için milleti 2 saat sınavın sonunu beklemiştim, sonra emniyetten 1 ayda randevu almıştım. Gittiğimde bir iki sıraya girdim ehliyeti alıp c'nin yanına a2 yazdırcam diye beklerken ehliyetimi alan memur arşivde dosyalar karışık 2 3 ay sonra gel dedi ve ehliyeti alıkoydu ve bende ne dedim memura biliyor musunuz:)) bari fotokopisini verin dedim ve aldım. 2-3 ay ehliyetsiz kaldım pek araçta kullanmadım ama kullanıp kazaya karışsam gelde anlat.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parkboy -- 23 Aralık 2014; 7:49:13 >
  • s.a ben 1998 temmuz doğumluyum a2 ehliyetini yılbaşından sonramı yoksa 15 temmuzdan sonramı alabilirim ?
  • s.a ben 1998 temmuz doğumluyum a2 ehliyetini yılbaşından sonramı yoksa 15 temmuzdan sonramı alabilirim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murti82

    quote:

    Orijinalden alıntı: adam31
    hocam noldu kazandınmı

    Evet geçmişim

    hayırlı olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

    quote:

    Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN


    quote:

    Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

    B ehliyetim var,a2 ehliyet alacağım ancak almak için almak istemedim,bu işi profosyonel ve bilinçli olarak eğitilerek almak istedim.Çok farklı yerlerde 350 ty ye kadar ehliyet kursu verenler var ancak o eğitim sadece sınavı geçmek için.Benim gibi sıfır motor bilgisi olan birisi için işin ehilleri tarafından eğitilmenin doğru olacağını düşündüğümden bu alanda bana göre en iyi eğitim kurumlarından olan gis akademiye başvurdum ve 600 tl ye anlaştım.Ayrıca ileri sürüş eğitm programınıda 500 tl ye aldım.Eğitmenleri uluslar arası sertifikalara sahip ve bu işi usulunce öğreten insanlar,ayrıca motoru olan arkadaşlar pisti kemerburgazda olan yerde kendi motorları ilede eğitim alabiliyor.Benim motorum henüz yok ancak yıl bitmeden ehliyeti almak istiyorum.

    Bu konu benim açımdan hassas bir nokta zira eğitim çok önemli bir konu ve parasal anlamda azını düşünerek hareket etmenin bence ilerisi için ciddi problemler yaşatacağını düşünüyorum.Benim canım trafikde yanacağına cebimde 150-200 tl yansın,motor işini hafife alan çok arkadaşımız var ama bu iş şakaya gelmez,zaten etrafda çok bilinçsiz insan varken birde biz paaradan kaçıp bilinçsizleşmeyelim,bırakın paranız gitsin cebinizde ama işi "doğru" öğrenin.

    Bravo hocam ne güzel düşünüyorsunuz gerçekten :)

    Dün itibari ile A2 sınavını geçip ehliyeti almaya hak kazandım
    Tabi benim bir handikapım oldu oda sınavlar geriye çekildi 1 hafta ve bende fazladan pratik yapmak adına hafta içi biraz kastım.
    Şunu söyleyeyim eğitimlerde motora hakimiyet konusu hep ön planda,göründüğü gibide basit değil.Benim sıkıntı hep kalkışlarda ve 1.vites sürüşlerde oldu ancak dünkü sınav çok rahat geçti ve kazandım.
    Eğitimlerim devam ediyor yanlız.daha 7 saatim var görecek.Bu arada motorumuda aldım sıfır olarak 200cc kuba superlight aldım,hem giriş seviyesi bir motor hemde hacmi olarak da yeterli şuan için vede sadece 5400 tl :)

    Motorum gis akademi garajında ancak temel eğitim ve ileri sürüş eğitimlerimin yarısına gelmeme rağmen eğitmenler beni kendi motoruma bindirmiyorlar,daha seninle işlerimiz var diyorlar.yani motorunu almış adam onla devam etsin vakitlerini öyle yesin demiyorlar.Bu açıdan bu kursun bu düşüncesini taktir ediyorum zira sıfır aldığım motora daha henüz binmedim!

    Herşeyin başı eğitim ve güvenlik motor konusunda.Evet bütçe olarak bazı arkadaşlar sıkıntı yaşayabilir ama canlarının değerine değermi ucuza kaçmak orası tartışılır.

    Gis akademi bana yskın hocam ben kullanmayı öğrendikten kavradıktan sonra açıldı honda ya da yamaha nın eğitimlerine gidecektim kısmet olmadı ancak mutlaka gitmek gerekiyor...

    Tebrik ederim kazasız belasız binersiniz inşallah. Mutşaka trafik bilginiz olsun şakası yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar sürücü sınavını daha önce başarı ile geçtim.sürücü kursundan belgelerimi aldım tam şekilde.şimdi ehliyetim b.a2 yi ekletmek için ne yapmam gerekiyor?ziraat bankasına harç yatırıp trafiğe mi gideceğim?izleyeceğim yolu söyleyebilir misiniz?
    saygılar
  • Morphinz kullanıcısına yanıt
    a2 direksiyon sınavı ücreti 100 lira maalesef.

    Hocam ümraniye'deki kursun adını öğrenir misiniz?

    Zaten b ehliyeti olanlar kursa yalnızca 1 gün gidecekler. o da 1 saat :)
  • mz325 M kullanıcısına yanıt
    15 temmuzdan sonra tabiiki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cfc C kullanıcısına yanıt
    ben de 20aralık sınavından geçtim, evraklar kursta beklemede ama ben bugün ziraate gidip harcı yatırdım- yeni yılda 10% farkla ödemek istemedim.
    emniyetin randevuları dolu görünüyor, her sabah siteyi aşındıracaz artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vladislav szpilman

    ben de 20aralık sınavından geçtim, evraklar kursta beklemede ama ben bugün ziraate gidip harcı yatırdım- yeni yılda 10% farkla ödemek istemedim.
    emniyetin randevuları dolu görünüyor, her sabah siteyi aşındıracaz artık.

    Maalesef 2015'te o 2014 ücreti geçerli olmuyor, fark ücretini de herhangi bir bankadan yatırmanı istiyorlar. Bugün emniyet müdürlüğünde şahit olduğum durum böyle.
  • gis akademinin sitesine bakıyorum 700+100(sınav ücreti+hizmet bedeli) yazıyor. sınav ücreti 50 liraysa bu aldıkları 50 lira hizmet bedeli ne oluyor?
  • Bazı kurslar 60 bazıları 150 vs vs alıyorlar, kim ne kaptırabilirse, çaktın sen onu ;) bi açıklama yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mz325

    s.a ben 1998 temmuz doğumluyum a2 ehliyetini yılbaşından sonramı yoksa 15 temmuzdan sonramı alabilirim ?

    doğum gününden bir sonraki gün başvuru yapabilirsin. Sınavlara bağlı olarak takribi 2-3 ayda elinde olur diye düşünüyorum.

    Ben de senin yaşındayım 3 gün sonra doğum günüm. ayın 21'ine başvurumu yapıyorum. Dikkat etmem ve unutmamam gerekenleri söyleyebilirseniz makbule geçer arkadaşlar :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.