Şimdi Ara

A101 hometech tablet pc 2si birarada 449 tl (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
28
Favori
35.934
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahone14

    Usb alıcısı takılıyken tablet modunda klavye ve döndürme çalışmıyor. Az önce keşfettim. Çıkardığımda gayet güzel çalıştı.Dene istersen dostum

    Sanırım dediğiniz gibi. Ekran şu an dönüyor fakat klavye hala yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dün gece yaşadığım iki sorundan bahsetmiştim. ekran dönmemesi ve tablet modunda klavye simgesi çıkmaması gibi.
    az önce iki yukarıdaki arkadaşın dediği gibi usbyi çıkartıp denedim ve tablet modunda dönüyor. klavye için dünden bu yana ayarların kurcalamadığım yeri kalmadı ama nafile idi. malum windows, başlat çubuğuna sağ tıklayayım dedim ve orada dokunmatik klavye simgesini göater diye bir seçenek varmış. bu sorun da kalktığına göre iadeden vazgeçtim.
  • Bir Rind kullanıcısına yanıt
    Klavye simgesine ihtiyaç duymadım ben. Tablet modundayken yazmak istediğin alanı seçtiğinde sanal klavye hemen açılıyor. Telefondaki gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahone14

    Klavye simgesine ihtiyaç duymadım ben. Tablet modundayken yazmak istediğin alanı seçtiğinde sanal klavye hemen açılıyor. Telefondaki gibi.

    Hocam sanal klavye bazen açılmıyor. Neden oluyor acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crazymecheng C kullanıcısına yanıt
    Bazen açılmıyor evet. mouse alıcısını takıp çıkardığımda normale dönüyor. Yazılımsal bi sıkıntı var gibi görünüyor.
  • Mağazada hala 3 tane var akşamı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 gun oldu ve makina acilmiyor..hdmi ile tv bagliydi bugun geldim sarj takiliydi isik yok acma kapama dugmesine basiyorum tepki yok..

    http://www.langturk.com/tablet-kapandi-acilmiyor/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snrturkmen -- 29 Aralık 2015; 2:03:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün aldım ürünü,şimdilik tek canımı sıkan noktası sesin az çıkması diğer taraftan bence fiyatına göre özellikleri çok çok iyi.
  • Arkadaşlar Allah Rızası için yardım edin. Tablete format attım yanlışlıkla recovery bölümünü de sildim. Driverları kurdum fakat klavye ile ekranı ayırınca otomatik olarak tablet moduna geçmek istermisiniz diye sağ altta bir ibare çıkması lazım o ibare çıkmadığı için hiçbir şekilde tabler moduna giremiyorum. Tablet modu ayarlarıda kurcaladım nafile. Formattan önce böle bi sorunum yoktu dock girişli klavyeyi çıkaraır çıkarmaz tablet moduna geçiyordu.Hangi Sürücü veya programı kurmam gerekir lütfen cevaplarınızı bekliyorum.
  • Arkadaşlar ürün elimde ve kullanıyorum. Şöyle başlayayım. Akrabam almış ama ileri yaşından dolayı kullanamadığı için ben devir aldım.Ürün fiyat-performans olarak hepinizi çok fazla tatmin eder.Benim alma nedenim toplum içinde rahat kullanımıydı.Malum parkta,bahçede laptopunu açıp rahat rahat kullanamıyorsunuz.Hem toplum olarak kültürümüz daha alışık değil hemde taşıması çok çok rahat.Ayrıca başlangıç ve orta için çok iyi durumda.Ekran kalitesi benim hoşuma gitti. Ben öyle herşeyi dörtdörlük olsun ama bedava olsun diyenlerden değilim.Toplumumuzda ki en büyük eksiklik bu bence.Para verdik diye herşey olsun bekleyemezsin.Ben parkta,bahçede,deniz kenarında kodlar denemeyi sevdiğim için memnun kaldım.Dış cephede kullanılan malzeme kaliteli hissi uyandırıyor. SDN kanalının her videosunu takip ederim ama pek fazla incelemelerine katılmam.Biraz amatörce kalıyorlar.Kendi nacizane fikrim böyledir.




  • Ürünü kullanan arkadaşlar sizlerden ricam driverlarını yedekleyim bir indirme sitesine atabilirler mi çok rica ediyorum sizden recoveryi sildiğimden internetten verilen sürücüler sanırım tam uyumlu değil sıkıntı yaşıyorum hem otomatik tablet moduna geçmesi ve bilgisayar açılışında ekranın yan yatması vb.
  • Arkadaşlar bu tablette nostaljik oyunları oynatabilen var mı?
    Call of duty1 deneyen var dı sanırım???
    Başka oynayan var mı?
  • Uzak durun marka dandik.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nemre_5056 N kullanıcısına yanıt
    http://www.destek.hometech.com.tr/index.php?/Knowledgebase/Article/View/203/115/hometech-wi-101

    adresinden indirebilirsin.
  • Alalı 1 hafta olmadı, zaten ilk 2 gün forumdaki yazılanlardan kutuyu bile açamadım. Sonra gözümü kararttım da açıp kullanmaya başladım. Bu 4-5 günde yaşadığım sorunlar:
    1. Tablet docka tam oturmuyordu, üstündeki sözde kilidi boşa koymuşlar. Arada kendince hafif ayrılınca docktan, klavye ile erişimi kesiliyordu, tekrar tekrar bastırmam gerekiyordu.
    2. Ekran gitti, mavi güç ışığı yanıyor ama.. Güç tuşuna ona buna basmama rağmen bir türlü müdahale edemedim.
    3. Bu defa da ekran açıkken bi kitlendi, gorev yöneticisi dahi çalışmıyor. Oylece bıraktım gece, sabah şarjı bitmiş de kapanmış. Sonra şarja takıp da açabildim.

    O kadar uğraşmamama rağmen bu sorunları yaşattı bana. Biraz derinlemesine uğraşsaydım daha neler çıkacaktı kimbilir..

    Yukarıda arkadaşlar yazmışlar iadede sorun çıkarıyorlar diye. Bugün gittim A101'e yaşadıklarımı anlattım. Heves ve istekle aldığımı, hatta pos çalışmıyordu nakit aldığımı, ama bunun daha sonra başıma neler getireceğinin kestirilemez olduğunu söyledim. İlkin servise göndereceğiz, varsa sorun değişimle yenisini vereceklerini söyledilerse de direttim ve nakit paramı iade alıp çıktım. Arkadaşlar size de önerim şudur ki, sakın ha servisle falan uzatmalarına izin vermeyin. Yaşadığınız sorunların forum üzerinde diğer insanların da yaşadığını, yenisini verdiklerinde de aynı sorunları yaşama ihtimalinin çok yüksek olduğunu, böyle bir ürünle katiyen uğraşmak istemediğinizi direterek belirtin. Hadi bol şanslar. (ha o şube almazsa toplayın ürünü gidin başka bir şubeye oraya iade edin. Yeter ki etmek isteyin.. 😊)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • crazymecheng C kullanıcısına yanıt
    Hocam wifi çipset güncellemesini realtek in sitesinden manuel olarak yaptım. Arada sanal klavye açılmama problemi çözüldü.
  • Arkadaşlar bende Tekno....'da satılan Wi10 modeli var.
    Çok fazla kullanmadım daha,ama fena değil.
    Yalnız benim bahsettiğim model epeydir satılan bir ürün.
    SQL tabanlı AHBS programımız vardı onu bile yüklettim ve seri bir şekilde çalışıyor.
    A101'deki model çok farklı ve fiyat farkı epey var...
    Benim aldığım 699 TL,
    A101 modeli 449
    Tek çözemediğim sorun şu;
    ikide bir cihaz uyku modu sayfası gibi "açılış ekranına" geçiyor.Şifre/parola sorma özelliğini pasifize ettim...
    profil resmimin altında "oturum açma" tuşuna illa basmam gerekiyor...
    tüm ekran ayarlarından uyku modu vs.vs. "Hiçbir Zaman" işaretledim...
    ...Kullandıkça tecrübelerimi yazabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikretkurt -- 31 Aralık 2015; 12:18:48 >
  • A101 de koşulsuz iade müşteri memnuniyeti vardır, kasiyerlerin diretmesine aldırmayın.
    iade etmek isteyenlere duyrulur...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahone14 kullanıcısına yanıt
    wifi driver güncellediğiniz sitenin adresini paylaşabilir misiniz rica etsem?
  • knnzr K kullanıcısına yanıt
    Windows mobility Center ı aratın oradan ekran ile ilgili sağ üsteki ekran şekline tklayın ekran çözünürlüğü diye bir yer var denetim masasından da ulaşırsınız. Bahsettiğim yer üzerinden ekranı otomatik döndüre tik koyun yalnız tablet modunda yani klavye bağlı değilken yapın. klavye takılıyken otomatik döndürme iptal oluyor.

    Eskiden Vaio Duo 13 i7 versiyonunu kullanmış biri olarak söyleyeyim; bu paraya ekranı da, kullanım kolaylığı da ve bataryası da beni memnun ettim. Beklentim çok düşüktü ancak beklentimin üstünde bir kullanıcı deneyimine -olumlu yönde- sahip oldum.Bataryası 4-5 saat civarı gidiyor. İş yeridne saat 9 da açtım. biraz kurcaladım akşama kadar beklemede kaldı. Ancak güncelleme ve biraz ıvır zıvırla cihazı meşgul ettim. Akiam çıkışta kapattım 1 saat sonra evde açtım sabaha karşı 2'de hala batarya % 15-20 arasında birerdeydi.
    Ben çok fazla internetten film falan izlemedim. toplasan 20 dk video izledim. Bataryanın az gidip çok gitmesi kullanıcıya bağlı diye düşünüyorum. 7 Saat bence hayal.
    Bende isterdim 64 gb ekran, 4 gb ram Atom X5 veya X7 işlemci ancak bu paraya alınabilecek en iyi 2'si 1 arada cihaz bu. Bunu kullanın ipad ve android tabletler size oyuncak gelecektir.

    Bu cihaza Windows 8 kurup Windows 10 64 Bit Pro ya yükseltmeyi düşünüyorum ancak 64 bit sürücüleri bulamam diye korkuyorum. Ayrıca intel Widi veya mircast desteği var mı? Kablosuz ekran yansıtmayı düşünüyorum Microsoft Kablosuz Ekran adaptör veya Dark EZCAst gibi bir şey..
    Bu konularda bilgisi olan varsa cevap vermesini rica ederim.

    Wi101 Ana konusu bildiğin Antarktika, adam akıllı bilgi paylaşılmıyor. Burada konu almış yürümüş...




  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.