Şimdi Ara

A101'de 8 Nisan Aktüel ürün: Greenvillage organik tavuk 29.95 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
8.115
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hakim bey kullanıcısına yanıt
    Fatih sülüşçu
  • Kaptım 8 kg. Tşkler

  • Yukarıdaki şero mudur nedir bu eleman ve bir tane patlıcan sapı ile onlar gibi düşünen diğerleri için söylüyorum benim herhangi bir cemaat topluluk siyasi parti düşünce yapısı vs ile işim olamaz. Hiç birine dost da düşman da değilim.Kamu görevlisi olmam nedeniyle bu uygun da olmaz. Ben yazımda herhangi bir topluluğu öven veya diğerini yeren bir şey de yazmamışım sadece hoşlanmadığımı belirtmişim. Ben Atatürk’le ve Atatürkçülük ile alakalı en ufak bir şey de yazmamışım nereden anladığını anlamadım ama sen Atatürk’ün ve Atatürkçülerin tırnağının kiri olamazsın utanmaz adam. Bu memlekete bu insanlardan en ufak zarar gelmemiştir. Sen ve senin gibilerden zarar gelmiştir. Zamanında fetöcüler de her türlü platformda bu ve benzer sözlerlerle insanları ayrıştırıyorlardı şimdi hepsi saklanacak delik arıyor. Yarın bir gün sen ve senin gibiler de o hale gelebilir. Sonra siz de 17-25 Aralık öncesi, organik bağ, kandırıldık vs ağlamayın. Ömrü hayatında göremeyeceğin kadar fetöcü duruşması seyrettim o hallerini görsen bir daha sosyal medyaya adım atmazdın.Tabi ki bu dediklerimin olmasını kimse istemez. Dediğim gibi benim hiç bir toplulukla olumlu veya olumsuz işim olmaz.Söylemek istediğim istediğin topluluğa cemaate dahil olabilirsin ama aklını da onlara emanet etmene gerek yok. Senden olmayanları aşağılamaya ötekileştirmeye fişlemeye kalkarsan yarın bir gün en aşağılık insan olarak saklanacak delik ararsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakim bey -- 8 Nisan 2021; 13:17:51 >




  • Konuya bak ne hale gelmiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karacaardıç

    Konuya bak ne hale gelmiş

    arkadaşa tavuk nasıl yolunur onu öğretiyordum blokladım zaten buradan devam edebilirsiniz..

  • HünkarBeğendi kullanıcısına yanıt
    Hocam değmez yormayın kendinizi.
  • HünkarBeğendi kullanıcısına yanıt
    Bak patlıcan sapı kardeş belli ki kafan biraz zayıf çalışıyor. Bu yazdıklarından ileride çok pişman olabilirsin seni güzelce uyarıyorum. 2816 sayılı kanunu bir incele bakalım nelerden bahsediyor. Bu tip sözleri her platformda yazarsan yarın bir gün gece vakti evinden alınabilirsin. Bugün olmadı diye yarın olmaz deme. Tabi ki kimse böyle bir şey istemez. Diğerinin kötülüğünü isteyen de alçaktır. O patlıcan sapının arkasına saklanabildiğini de zannetme açık adres ve kimlik bilgilerinin bulunması 10 dakika sürmez bu konuda emin olabilirsin.
    Herkesi kendin gibi beynini ipotek etmiş zannetme hiç bir topluluğa mensup değilim diyorsam öyledir aksi olsa söylemekten imtina etmezdim ki bu sen dahil kimseyi de ilgilendirmez. Orada yazdığın Kişiler de İnan zerre umrumda değil ben kendime bakarım diğerlerinin suçu günahı varsa onları ilgilendirir ki gözümle görmediğime de senin gibi başkasından duyarak atıp tutmam. Hemen başörtüsünü de her yere alet etmeyin. Dini değerler kutsaldır sıkıştığın zaman ortaya atacağın kart değildir. Aklınızı başınıza alın. Sen ve senin gibi kim varsa beni bloklasın ben tek tek baş edemem hadi yallah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakim bey -- 8 Nisan 2021; 13:51:50 >




  • -frambuaz kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef o dediğinizden burada da epey çokmuş. Ve nasıl hemen toplanıyorlar birbirlerini tutuyorlar görüyorsunuz. Allah bu memleketin yardımcısı olsun bu gidişle sonsuza kadar iki yakamız bir araya gelmez.
    Basit bir tavuk konusunu ne hale getirdiler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakim bey -- 8 Nisan 2021; 14:10:19 >
  • butik olarak tavukçuluk yapan bir arkadaşım elit ilçelerdeki mandıraların kendisinden yumurtadan kesilmiş tavukları istediğini, bunları köy tavuğu olarak sattığını söyledi. organik sertifikası almak küçük tavukçular için gerçekten zor ama doğal-doğala yakın beslenen gezen tavuklar da benim nazarımda yeterince sağlıklıdır. Bildiğiniz, çiftliğini gezebildiğiniz bir tavukçu-yumurtacı bulun düzenli olarak oradan alın derim ben.

  • hakim bey kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu ürünü ilk aldığımda hangi cemaat, tozcu, tecavuzcü, atatürkcü layık ataist vs üretiyor diye araştırıp almadım. Tadı hoşuma gitti sitelerini sertifikalarını vs inceledim buradan almaya devam ediyorum... velhasıl yukarıda mesajınızda ortalığı karıştıran mesajı siz atmıssınız birde gelmiş konu ne hale geldi diye içerliyorsunuz... almıyorum beğenmiyor der geçersiniz, he kesilen hayvan cemaatci yada içki içiyor hiç otlamıyor de anlayalım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 8 Nisan 2021; 16:13:36 >
  • karacaardıç kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim bak herkesi yiyebilirsin ama beni yiyemezsin belli ki sen de o cemaatin mensubunun ama dediğim gibi beni hiç ilgilendirmez. Senin de belirttiğin gibi ben sadece kendim tercih etmediğimi isteyenin araştırabileceğini belirttim sonradan salça olanlar belli ki sen de o tayfadansın insanların aklıyla alay etme. Rica ediyorum bana cevap verme sizin cemaatin dh grubuna da lütfen rica et kimse cevap yazmasın ben de daha bu konuya yazmak zorunda kalmayayım ki bir daha da yazmayacağım herkesin işi gücü var.
  • konuyu kandırılmaya doyamayanlar basmış, neyse hızla uzaklaşalım. pislik bize bulaşmasın.

  • a101 de soğuk döngü de sıkıntı var bence ne zaman gitsem dolabın yanında bir sürü ürün bekliyor. bim de hiç böyle birsey görmedim.


    ben bu tavuğu carsamba günü aldım 90 lira fiyat cıktı. kıza dedim oradaki fiyatla uyusmuyor. o persembenin fiyatı dedi. iade aldı ürünü. saçmalık şu ki poster de yazan ürünü iki hafta önce getirip magazaya koyuyorlar ya kasada ürün satışta değil diyor ya da böyle abuk sabuk fiyatlar cıkıyor defalarca başıma geldi bu olay. a101 bu konuda çok sıkıntılı.

  • hakim bey kullanıcısına yanıt
    Haklısınız evet ama ben de eğriye eğri doğruya doğru derim ki zaten konuda da bolez ve toros en iyileri kırmızı ete yakın fiyatları var diye de belirttim marka olarak
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.