Şimdi Ara

A101 Çalışanının ürünü kendine/başkasına ayırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Bu sabah 14 Mayıs ürün kataloğunda gözüken Xiaomi Redmi 8 cep telefonu için erkenden A101 mağazasına sıraya girdim. Kimse telefon için sırada beklemiyordu. İçeri girer girmez mağaza görevlisine telefonu almak istediğimi belirttim. Görevli cihazın hiç gelmediğini diğer mağazalara bakabilecegimi söyledi. Israr ettim, gelmiş olması lazım 9000 stok yazıyor diyince telefonundan Facebook'tan bir gruptaki yazışmayı gösterip şu an herkes bu soruyor dedi. Bende inanarak :) mağazadan çıktım. 15 dakika sonra eşim mağazaya gitti tekrardan aynı çalışan telefonun satıldığını iletmiş. Başka mağazalara da sorduğumda ürünün hiç gelmediğini ilettiler :).
    Akşam üzeri birkaç mağazaya daha baktım. Çalışanın biri, "abi mağazada olmadığını söylemeleri çok anlamsız ürünün mağazalara sevkiyatı 11 Mayıs'ta yapıldı" dedi. Mevzu anlaşılmıştır dedim.
    Bizim memlekette hiç bir şey kolay kolay değişmez. Çogu zaman o çalışanları görüp, az maaşa nasılda zor şartlarda çalışıyorlar derim. Kendisine veya başkasına ayırdığı o ürünle, başkasının hakkını çiğneyerek neleri kaybettiğinin farkında değil. Ne diyelim umarım düzelirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • O çalışan kişi de senin vereceğin paranın aynısını verip alacak o telefonu. Ortada hak yeme durumu yok yani. Orada çalışıyor diye telefon almasın mı kendine?
  • Young Sinatra kullanıcısına yanıt
    O nasıl bir mantık? O zaman ondan başka o telefonu alabilecek insan yok. Kampanyalar market çalışanları için mi yapılıyor yoksa normal halk için mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Young Sinatra

    O çalışan kişi de senin vereceğin paranın aynısını verip alacak o telefonu. Ortada hak yeme durumu yok yani. Orada çalışıyor diye telefon almasın mı kendine?
    Şirket çalışanları şirket kampanyalarından yararlanamaz. Bu genel bir kuraldır. Ayrıca etik değil.
  • Young Sinatra kullanıcısına yanıt
    O çalışan kişi iş yerinden izin alır, yada bir yakınına söyler gidip a101 de sıraya girip alabilir. Kapının önünde sıra bekleyen vatandaşa haksızlık, yaptığı ahlaksızlık. Buna müsaade edeninde bir farkı yoktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de benzer olayı bir teknoloji mağazasında deneyimledim.

    VR gözlükler indirime girmişti kampanya başladı. mağazaya gitmeden hem Çağrı merkezi hem de internet sitesi üzerinden teyit ettim ve direkt mağazaya gittim.

    Bi baktım VR kısmı bom boş hiç bir VR ortalıkta yok. birisne sordum satıldı falan dedi.

    sonra başka birini çağırdım, dedim şu an sitenizde bu mağazada var gözüküyor ve 1 saat sonra buradan alacak şekilde "mağazadan al" opsiyonunu seçerek sipariş verip alabilirm ve çağrı mekreiznden de az önce stok durumunu teyit ettirdim. ama siz yok diyorsunuz bana burada dedim. sonra birine seslendi. adam gitti aşağıya biyere getirdi VR'ı

    VR'ı da 3-5 kere anca kullandım duruyor evde




  • birkaç defa benimde başıma geldi ama yapabilecek bir şey yok onlar çalışan . zaten bunu firmanın kendisi yapması çalışanların yararlanamayacağı ile ilgili prosedür yayınlaması lazım ya da fazla stok olması lazım . ama yalan söyleyip gelmediğini söylemesi daha sonrasında satıldığını söylemesi gerçekten olmamış .
  • Ee güçlü Türkiye de herkes fırsatçı olacak ki dahada güçleneceğiz.


    Herkesin birbirinin hakkını yediği bir ülke haline geldik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu yaoan donanimhaber olucusudur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bim de iphone X satıldığında, ilk işim açılmamış bim in önüne gidip beklemek oldu. Alacağımdan değil, sadece telefona bakacaktım. yaklaşık 2-3 dk bekledikten sonra açıldı. Benden başka kimse de yoktu zaten. Direk kasiyer e şu telefon nerde dedim, 5 dk bekleyin getireyim dedi. Yaklaşık 10 dk aradıktan sonra bulamadı, birini arayıp telefonun nerede olduğunu söyledi. Telefonu kapattıktan sonra, bana dedi ki : beyefendi müdür dün akşam gelip telefonu kendine ayırtmış, eğer alacaksanız birkaç şubemiz daha var onlara bakın dedi Yok saol, dedim ve çıktım.
  • Ya sanki dünya çok eşit bir yer gibi o adam veya tanıdığı sıraya girecekmiş nasıl bir kafa yaşıyırsunuz ya.ünlülerin futbolcuların kazandığı haksız kazançlara sesiniz çıksın tabi çıkmaz onlara gücünüz yetmez yüklen garibana helal...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu okay hemen hemen her magazada gerceklesiyor
    Yeni birsey değil
    Ben a101 calisani olsam bende aynisini yaparim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redmi 8 ben kullanıyorum, telefon güzel; ancak tespit ettiğim sorunlar:

    Bazen telefonun yan tarafındaki mekanik ses tuşları çalışmıyor, eğer böyle bir şey olursa kulaklığın üzerindeki düğmeler de çalışmıyor; ama reset atınca düzeliyor.

    Bir de kronometre açıkken ekranı kapatırsan bazen telefon reset atıyor.

    Tabi bu sorunlar sende çıkacak diye bir şey yok.

    Öte yandan bu cihaza Android 10 geleceği Xiaomi'nin resmi Twitter sayfasından açıklandı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 15 Mayıs 2020; 14:7:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serbest piyasa. İşinize gelirse. Sanki çalmış malı. Demek ki güzel para kazanıyorlar ki son model lüks bir telefon alıyorlar kendilerine. Merak etmeyin piyasada telefon bitmez. Sonra da alırsınız. Ortada herhangi bir yanlış yok. İlk sen gittin diye alacağının garantisi yok.
  • İnsanlar nasıl işlerine gelirse öyle, güzel Türkiye'nin profili konuya yazılan cevaplardan çıkmış oldu :) Biz böyle yaşamaya layığız. Haksızlığın hak görüldüğü bir hale gelmişiz. Yapılan yanlışı başka bir yanlışla mukayese ederek, buna doğru diyecek hale gelmişiz. Yeri geldiğinde ama bizden ahlaklısı, adaletlisi yoktur!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalışanların 1 adet almalarında sorun yok
    telefon alan satanlarla anlaşarak o şubedeki bütün stoğu alıyorlar genelde
  • bistüri_ucu kullanıcısına yanıt
    Her şubeye 1 adet gelmiş zaten. Sadece büyük şubelere 2 adet geliyormuş :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.