Şimdi Ara

A101 - 9 TEMMUZ 2020 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
12.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • A101 de kurbanlarını sıraya dizdiyse ülke bayrama hazır ve nazırdır demektir.
  • Geçen yılın kurbanlik rezilliginden sonra alan olurmu acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

    Geçen yılın kurbanlik rezilliginden sonra alan olurmu acaba?
    geçen yıl nolmustu
  • A101 kurban rezaleti yazsaniz google amcaya 2017 dahil videoları çıkıyor..hani adamlar birde birebir video ile belgelemisler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iş yerinde spiral makinesi vardı tabi yıllardır kullanılan markalı makinelerdi şuan hatırlayamıyorum ama herşeyi kesiyorduk banamısın demiyordu o mantıkta düşündümde zorlamaya gelmez galiba bu tip giriş seviyesi makineler.
  • Araç içi Elektrikli buzdolabı hakkında bilgisi olan var mı? İş görür mü?
  • Arkadaşlar kurban bayramında memleketten et getirmek için oto dolabı alacağım. Tavsiye ürün var mı? Elektrikli olması şartı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android smart ne oluyor acaba? Bu tv de netflix youtube falan var mı acaba wifi özelliği vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 06.06.2020 Tarihinde A101'den Piranha 7795 indash Oto multimedia ürünü aldım. Ürünün montajını aracıma yaptıktan 5 gün sonra ekrana görüntü gelmemeye başladı. Ben de ürünü sökerek verdikleri adrese kargo ile gönderdim. Web adreslerinden bir bilgiye ulaşamayınca, Müşteri hizmetlerini aradım. Bana ürünün adresime geri kargolandığını. Üründe herhangi bir arıza veya sorun tespit edemediklerini söylediler. Hatta bana ürünün montajını yanlış yapmış olabileceğimi de belirttiler. Ben de montaj yanlış yapmış olsam hiç görüntü gelmezdi dedim. Şimdi gelelim önemli kısma, bana söylendiğine göre 02.07.2020 tarihinde MNG ile adresime geri gönderdiklerini söyledikleri ürün ortada yok. MNG adıma soyadıma böyle bir kargo olmadığını söylüyor. Kargo takip no istiyorlar, adıma gönderi olsa cep telefonuma muhakkak mesaj geleceğini söylüyorlar.
    Ben bu ürüne 449. Tl ödeyip aldım. 5 gün sonra bozuldu. Kendilerine tamir olması için gönderdim. Ürünün sağlam olduğunu söyleyip geri gönderdiklerini söylüyorlar ama aradan geçen 5 gün sürede ortada ürün de yok.




  • seg derin dondurucu dan alıp kullanan var mı? iyi midir acaba?
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Zorlamaya gelmez Hocam evet. Ama bu aletler yurt dışında "Angle Grinder" açılı taşlama olarak geçer. Türkiye'de avuç taşlama, spiral, canavar vesaire olarak anılır halk arasında. Taşlama/kesme gibi işler için ayrılmaz. Tek tip, her işi bunla yapabilirsiniz metal adına. Kesme diski takar kesersiniz, taşlama takar taşlarsınız. Tel takar pas sökersiniz, zımpara takar zımpara yaparsınız vsvs.. Çıta falan da kesebilirsiniz ama en tehlikelisi ve uygun olmayanı budur. Diğer arkadaş maalesef çok yanlış bilgilendirmiş.
  • Güneşlik alan var mı? Kullanışlı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: f@tih

    06.06.2020 Tarihinde A101'den Piranha 7795 indash Oto multimedia ürünü aldım. Ürünün montajını aracıma yaptıktan 5 gün sonra ekrana görüntü gelmemeye başladı. Ben de ürünü sökerek verdikleri adrese kargo ile gönderdim. Web adreslerinden bir bilgiye ulaşamayınca, Müşteri hizmetlerini aradım. Bana ürünün adresime geri kargolandığını. Üründe herhangi bir arıza veya sorun tespit edemediklerini söylediler. Hatta bana ürünün montajını yanlış yapmış olabileceğimi de belirttiler. Ben de montaj yanlış yapmış olsam hiç görüntü gelmezdi dedim. Şimdi gelelim önemli kısma, bana söylendiğine göre 02.07.2020 tarihinde MNG ile adresime geri gönderdiklerini söyledikleri ürün ortada yok. MNG adıma soyadıma böyle bir kargo olmadığını söylüyor. Kargo takip no istiyorlar, adıma gönderi olsa cep telefonuma muhakkak mesaj geleceğini söylüyorlar.
    Ben bu ürüne 449. Tl ödeyip aldım. 5 gün sonra bozuldu. Kendilerine tamir olması için gönderdim. Ürünün sağlam olduğunu söyleyip geri gönderdiklerini söylüyorlar ama aradan geçen 5 gün sürede ortada ürün de yok.
    MNG bana da 3 Hafta önce kargolanan ürünü daha dün teslim etti.
    Başka bir gariplik de de aynı anda aynı yerden kargolanan 2 ürün de dün teslimat adresine gelmesine rağmen sadece 1 ini teslim edip diğerini dağıtıma çıkarmamışlar.
    MNG nin hangi algoritma ile çalıştığını anlamak güç.
    Sizin sorunun da Piranha dan kaynaklı olabilmesinin yanında MNG den kaynaklı olma ihtimalini de değerlendirin..




  • Gökhan G. kullanıcısına yanıt
    Peki markete geleni önerir misiniz ? En tehlikeli en uygun olmayani diyorsunuz Ne önerirsiniz link paylaşabilirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güneşlik düşünüyorum ama nasıldır acaba...
  • matkabı önerir misiniz
  • Böyle bir taşlamanın 650 w almıştım geçmişte, geçen günlerde 90 derece katlanmış araba rot kolunu kestik katlandığı yerden yoksa sökülemiyordu kalınlık kesilen rot kolu mili 2 cm vardı şimdi bu kolu yeni gelen inwerter kaynak makinamla kaynatıp kaynak denemesi yapacağım video çekip kanalıma atacağım
    115 ölçü makina, kesme taşı 3 mm karbosan, taşlama 6 mm karbosan iyisidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 8 Temmuz 2020; 10:59:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün havya geldi tamda yeni almıştık
    A101 - 9 TEMMUZ 2020

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en ucuz havyalardan 2 tane vardı, geçenlerde basit kabloları lehimi eritiremedim çok uğraştırdı 1 saatlik uğraşu bununla 10 dakika olabilir şu üstteki havyayı aldım iridir kabadır ama yakar eritir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FieSTaA kullanıcısına yanıt
    +1
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.