Şimdi Ara

**A-T-İ-K-E-R** OTOGAZ SİSTEMLERİ DESTEK PLATFORMU-CANDAN MÜHENDİSLİK (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.509
Cevap
54
Favori
192.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba aracım golf 7 1.2 tsı 105 hp motor kodu CJZ550923 atiker atikfast di uygun mudur ve bu sistemin lovato exr sisteminden farkı var mı hangisi daha sorunsuz ve tasarruflu? Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: müşfik

    Merhaba aracım golf 7 1.2 tsı 105 hp motor kodu CJZ550923 atiker atikfast di uygun mudur ve bu sistemin lovato exr sisteminden farkı var mı hangisi daha sorunsuz ve tasarruflu? Teşekkürler

    Aynı soruyu ben de tekrar sorayım aynı motor araç bende de var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atiker lpg li 1998 model 1.6 akl motor audi a3 um var. arac lpg deyken bazen 1500 2000 bazen 2000 2500 devirdeyken tekleme yapıyor benzindeyden yapmiyor sebebi nedir cevap icin simdiden tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba aracımda atiker gold sistem mevcut 15 gündür rölantide ara ara titreme oluyor aracımda, bugün lpg servisine gittim tüm ejektörleri sırayla test ettik bizzat pc başına oturdum ve tüm enjektörleri aç kapa yaparak test ettim. Enjektörlerin birinde sorun var titreşimi o yapıyor ve sesli çalışıyor (çıt çıt sesi). Usta rail enjektör tavsiye etti 210₺ diyor üstündeki enjektörün aynısına 400₺ diyor. Araştırmalarım sonucunda enjektör temizliğinin olumlu sonuçları olduğunu okudum, anlayan bir arkadaş var ise şu sorularıma cevap verebilirse sevinirim. Aracımda enjektör takımını temizlesem aracım normale döner mi ? Yoksa değiştirmem şart mı ?

    @candan mühendislik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ks34 -- 3 Ekim 2017; 22:52:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce candan mühendisliğin ümraniyedeki lavato bayii kısmında atiker lpg tankı değiştirdim sızdırmazlığa gittim tankın kenarlarına sünger atmamışlar, yeniden para verip kadosanda başka lpg ciye ayrı para verip sünger attırdım.haziran ayında muayenede sorun çıkartıkları için alttan giden lpg borusundaki plastik korumayı söktürdüm, bugün muayeneye gittim plastiği sökmüşler lpg borularını benzin hortumlarına plastik kelepçeyle tutturmuşlar ayrı olarak tutturulup kelepçelenmesi gerekiyormuş.sonuç yine ayrı para verip onuda yaptırdım.birdaha candan mühendisliğe iş yaptırmam.
  • kit bağlantı videolarınızı çok izledim ve 1,33 Corolla 2016 araca
    grand mı gold mu taktırmamız lazım arada kaldım yardımcı olursanız sevinirim

    ne farkları var ve fiyatları neler .
  • gncl
  • hocam merhaba atiker lpgli polo 1.4 16v aracım var devir sensörü arıza kodu veriyor araç yolda giderken stop ediyor benzinde hiç yapmadı ama lpgde 500 km de bir yapıyor (takribi) motor ustası lpgye devir sensöründen kablo çekmişlerdir hata veridiryordur diyor,ne yapmam lazım lpg ustası bu kabloyu devir için farklı biyerden almalımı ?
  • Sayın candan mühendislik sizlere resim atacağım Lpg ile ilgili üst kapak sıkıntısı bunun sebebi ne olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetsuslu A kullanıcısına yanıt
    ben çok anlamam ama eski aracımda gold vardı gold almayın grand en son çıkanı
    firmalar size elinde olanı satmaya calısacaktır atiker taktıracaksanız grand taktırın
  • Arkadaşlar bende toyota corolla 1,33 life benzinli var. Atiker gold uygun mudur? Lpg performansı aracı çok etkiler mi? Atiker gold ile kullananlar var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada araç 2014 model

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm arkadaşlar iyi günler herkese erzincanda iyi bir atiker ustası bilen var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba sayın yetkili Tüvtürkde yeni yapılan değişiklik itibariyle LPG tank değişim süresi 15 yıla çıkmış durumda ... Lakin tüvtürk konuyla alakalı şu şekilde açıklama yapıyor LPG FİRMALARI kendi belirledikleri standartlar gereği değişikliğe onay veriliyor mesala Atiker firmasının LPG tankı ömrü 10 yıl... Üretici firmada bunu doğruluyor ... Benim sormak istediğim 15 yıl LPG tank ömrü veren üretici veya üreticiler varmıdır ... Değişim Zamanımız geldiği için sormak istedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ,İyi çalışmalar. Ankara da ikamet ediyorum . Aklımda Türk malı olduğu için ATİKER sisitem var yada BRC taktırmayı düşünüyorum.

    2008 model Ford Focus araç aldım . LPG taktırmak istiyorum .

    LPG uygulama işlemi kaç saat sürer ?

    LPG dolum yeri nerede olacak ?

    Fiyat ne kadardır ?
  • sitedeki fiyat bilgileri neden gizleniyor ?

    fiyatlar ne durumda değişiyor, bilgi verirmisiniz ?
  • piyasada Gold ve Grand diye geçen kitlerin farkını anlayabilmiş değilim çünkü Atiker'in web sayfasında bile bu şekilde paketler yok. Fast, Safefast, Powerfast, Nanofast, Microfast diye sistemler dolaşıyor internette eğer bakarsanız. Bakıp da tam net bir bilgi alacak bir sayfa bulamadım. Candan mühendisliğin sayfasına bakınca da aynen dediğim gibi Gold veya Grand diye geçmiyor yukarıda saydığım şekilde en az 10 farklı atiker sistemi geçiyor. Bunların farkı nedir hangisi eski hangisi yeni sistem, bir bilgi yok internette genel olarak.

    Ben diyelim Grand taktırmak istiyorum demin saydığım ECU'lardan hangisi takılıyor Nanofast mı Microfast mı hangisi örneğin. Örneğin Romano enjektörden bahsediliyor. Grand'da 2 ohm'lu Romano enjektör çıkar, Gold'da atiker enjektör çıkar deniyor. Atiker'in sayfasına bakıyorum 2 ohm lu bir enjektör yok. Benim anladığım toplama bir sistem takılıyor, hazır bir Grand paket veya Gold paket diye bir şey yok. Ustaya bana Fast ECU ve Romano enjektör tak, regülatörü de 200 kw olsun diyorum o da bunları takıyor öyle mi bu şekilde mi karar verelim takılacak sisteme.

    Candan Mühendislik yetkili arkadaş bu konuda aydınlatabilirse güzel olur.




  • Nissan micra 1.2 2004 model motor no:CR12163423R motor kapağı Alüminyum alaşım olduğu için lpg yi önermiyorlar bu konuda bir bilgi verebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darnglove

    merhaba 2011 model bmw e90 kasa 3.16 i prins silverline düşünüyorum uyumluluk ve donanimhaber için verebileceğiniz en uygun fiyatı rica ediyorum. ( araçta runflat lastik olduğu için stepne yeri çok ufak genişletilmesi gerektiği bilgini aldım , simit tüp istiyorum büyük boy tüp düşünmüyorum )

    Hocam yoğunluktan dolayı geç oldu Kusura bakma aracına prins Silverline muhteşem olur 3400 tl 10 taksitli fiyatı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mgboy1616

    Merhaba hocam aracımda nanofast var i20 2015 model 1.4 100beygir otomatik arac bu sistemden pek memnun degilim performans olarak grand ile degistirmek icib fiyat sordum 1100 1200 tl civari fiyatlar veriyolar sadece tanki kullanicaklarmis degistirsem yarari ne olur artısı olur mu performans artar mi bide obdli olmasi beni cezbediyor yada sistemi degismeden sadece enjektor mu degissek oda yazilim eski oldugu icin pek ise yaramaz istedigin performansi alamazsin dediler tavsiyenizi bekliyorum...

    Hocam yoğunluktan geç cevap veriyorum kusura bakmayın Doğrudur aracınızı Atiker nanofast uygun bir ürün olmamış problem yaşarsınız subap sorunu yaşarsınız Atiker Gold ile değiştirmeniz Çok doğru verilen fiyatta normal..

    https://youtu.be/FLc2xuoW61k

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.