Şimdi Ara

A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
9
Favori
27.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir oyunu Dost sevmişse %80 kötü bir oyundur. Kötü dediyse yine %80 iyi bir oyundur. Enis beğenmişse kötü veya iyi bir oyun olabilir; çok seçici bir oyuncu olmadığı içindir bu. Kötü dediği oyun rezalettir gerçekten. Panda ise oyunu beğenmesi için bedavadan kod gelmelidir önceden veya USA’ya davet edilmesi gerekir. Bunlar bahşedilmemişse oyunu ve yapımcıyı beğenmez.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Katıldığım noktalar çok yalnız lök diye de Scorn'a çöp denmez be hocam, ayıptır. Zaten şu salak 'çöp' kelimesinin son yıllarda popüler olmasından midem bulanıyor. Kötüye kötü denir, beğenmedim denilir, hatta vasat denilir ama 'çöp' denmez. O kelime buralara ait değil kelime haznemizi genişletmemiz lazım  Hiç objektif değil, yani bakarsak günümüzde her oyun çöp. Gow birine göre çöp, tlou başka birine rdr2 başka birine göre 'çöp'. Bu çüktürük kelime hiç bir yere varmaz.

    Konuda bu kadar youtuber abilerin önemli görüşlerini savunup tartışmak biraz saçma. Arkadaş gelmiş panda mıdır nedir videosunu izleyip didik didik yazı yazmış... Ulan yazık arkadaş  

    Bir oyun senin için iyiyse iyidir, beğenmediğin yönleri varsa tamam abi ne bu konudaki youtuber tantanası. Hadi her şeyi geçtim kimsenin kendi fikri yok maşallah biri enes demiş biri panda ayısı  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noir06 -- 7 Kasım 2022; 8:11:16 >




  • Optimizasyon güncellmesini soran arkadaşlar, hala gelmedi öyle bir güncelleme. Nvidia izin verene kadar da geleceğini sanmıyorum  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noir06 -- 7 Kasım 2022; 2:10:49 >
  • noir06 kullanıcısına yanıt
    Zaten mesajımda bence diye belirtmiştim. Şimdi resident evil ya da amnesia serisi nere, scorn nere değil mi? Çağ dışı bir oyun. Cidden berbat.

    Yutuberların fikri beni etkilemez. Mesela elden ring çok güzel bir oyun olabilir ama bana hitap etmiyor. Dikkat ettiyseniz ona çöp demedim. Çünkü çok iyi yapım.

    Enis cherryson sevdiğim bir yutuber. Efendi birisi. O da yaşlanıyor malum. Her oyun kendisine göre değil. O yüzden farklı yorumlar olabilir. Adam gayet terbiyeli bir şekilde eleştirisini yapmış. Olabilir sonuçta farklı bir düşünce.

    Requieme adam gibi patch gelsin, bayıla bayıla bitireceğim. Ama o rezil performansla yok abi...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AMD ile 6700xt 40 60 arasi çok dalgalı gidip geliyor oyun zevkini baltaliyor 2k da 1080 p yapsam 2k ya yükseltsem fsr ile sırıtır mi cok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Finali ağlattı etkisinden nasıl çıkarım bilmiyorum
    Buna oyun diyen büyük hakaret eder bambaşka birsey

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Fazla dövüş ve aksiyon içeren oyunlarda fazla zaman harcanırsa, en sonunda sinirlendirir mutlaka. Filmlerde olsun herşeyde, en zor şey insanları ağlatmak ve güldürmekdir, kızdırmak ise kolaydır. Ağlatacak kadar olmasa da, oyunun son sinematik sahneleri iyi bir dram filmi kadar etkileyiciydi. Spoiler vermediğimi düşünüyorum, aksini düşünen varsa mesajımı silerim. Kendini oyun gurusu sananlardan biri, yanında köpek gezdirir gibi Hugo'yu takmış koluna demiş, bu tip kişiler gram oyundan anlamıyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 9 Kasım 2022; 1:31:32 >
  • Cpt. Miller kullanıcısına yanıt
    Bu oyunun sonunda hüzünlenmeyen birisinin zaten duygusu yoktur
    Spoiler verdiğinizi düşünmüyorum zaten requiem kelimesinin ne anlama geldiğini bilirlerse az çok ona göre tahmin yürütebilirler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu az önce bitirdim final sahnesi etkileyiciydi, duygulandım. En sondaki kısa sahnedede oyunun devam edeceğinin sinyalini vermişler gibime geldi...

  • emmre129 kullanıcısına yanıt

    Fransız merkezli Asobo Studio, gerçekten bu seride iyi iş çıkardı. Orta çağda Fransız dönemini konu alması, direk atmosferi zenginleştiriyor, oyunu bitirenler devamının kesin geleceğini anlamıştır zaten. Hikayeli oyunların duygu açısından oyuncuları etkilemesi, çok önemli bir ayrıntıdır. A Plague Tale Requiem, başka hiçbir oyuna benzememe özelliğine sahip olarak, kendi türünde tek oyun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 9 Kasım 2022; 13:21:47 >
  • Onlarca hikayeli oyun oynayıp bitirdim kimisinide yarıda bıraktım. bence bu oyunun optimizasyon dışında hiç bir eksiği yok. İlk oyunun üstüne katarak ilerlemişler orjinalliğini bozmamışlar bu çok hoşuma gitti. Enis kirazoğlu'nun paylaştığı videodaki ithamlar oyun için çok ağır bence. Kendisi hiç yürüme simulatörü oynamamış olacakki bu oyun için böyle bir ithamda bulunmuş. Heleki şu zamanlarda çıkan saçma sapan coop/multiplayer oyunlardan bıkmış usanmışken bu oyun ilaç gibi geldi.

  • 5,23 GB güncelleme gelmiş Pc gamepass sürümüne.

  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Oyuna Türkçe yama bekleyip, ''requiem kelimesinin ne anlama geldiğini bilirlerse oyunun sonunu tahmin edebilirler'' diyip koca oyunda sadece sona vurgu yapmak falan enteresan bir düşünce.  

    Zahmet edip spoiler etiketi içine almak zor bir şey değil. Duyarlı rolü yapmayın, duyarlı olun. Ulu orta her hangi bir oyun için, özelliklede böyle odak noktası belli oyunlar için, sonu ağlattı, sonu üzdü falan demek sadece düşüncesizlik ve kabalık. Bu çok kişi için spoiler sayılır.

  • kocankoi kullanıcısına yanıt
    Ya bir kere oyunda sanırım 200k kelime var
    Bir kelime bilmek ile 200k kelime bilmek bir mi
    Zahmet edip çeviriden requiem nedir anlamına baktım
    Ne demek ağıt demek bu da oyun birisini kaybedeceğimiz anlamına geliyor
    Oyunda bir çok karakter var bunların içinden birisi olacağı zaten açık ve net belli
    Yani bu da spoiler nerde ben çok merak ediyorum
    Bir insan herhangibir oyunun sonunda gülebilirde ağlayabilirde
    Zaten oyunu bitirmeyenlerin konuya girmesi doğru değil ben bitirene kadar girmedim
    Last of 2 de bu yüzden spoiler yedim
    Ki insanların spoiler yememesi için büyük özveri gösteririm

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.