Şimdi Ara

99 POLO ''direksiyonu sola sağa çevirince tıslama sesi''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar aracım 99 model hb polo dün fark ettim aracın direksiyonunu tam dibine kadar çevirdiğimde 2 yön içinde aynı olmak üzere tıslama sesi geliyor sanki 2 lastikte patlak gibi işim nedeniyle götüremedim hala sanayiye sizce sorun ne olabilir yada daha önce yaşıyan varmıdır. Not : lütfen geyik muhabbeti yapmayın..



  • Normal bir durum, direksiyonu tam sağa veya sola dayadığınız halde yine de çevirme kuvveti uygularsanız direksiyon pompası tarafından oluşturulan ama işe yaramayan basınç nedeniyle hidrolik sıvısı tahliye valfleri ile sisteme geri döndürülür, bu ses yaşını almış araçlarda daha çok hissedilebilir. Buraya kadar normal ama normal olmayan şey pompayı buna zorlamaktır, sesi duyduğunuzda direksiyonu bir tık gevşetin ve sistemin ömrünü koruyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustyyyyy

    Normal bir durum, direksiyonu tam sağa veya sola dayadığınız halde yine de çevirme kuvveti uygularsanız direksiyon pompası tarafından oluşturulan ama işe yaramayan basınç nedeniyle hidrolik sıvısı tahliye valfleri ile sisteme geri döndürülür, bu ses yaşını almış araçlarda daha çok hissedilebilir. Buraya kadar normal ama normal olmayan şey pompayı buna zorlamaktır, sesi duyduğunuzda direksiyonu bir tık gevşetin ve sistemin ömrünü koruyun.


    bence de.
    arkadaş tastamam eksiksiz yazmış.
  • benim mareada da var, yeter sona geldim döndürme diyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.