Şimdi Ara

9600GT 2GB DDR3 nedir bu?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: perenalp

    Arkadaşlar ekran kartının 2gb olmasına kanmış değilim. Toplama fiyatına hazır sistem aldım. Ekran kartının bu sisteme göre düşük kaldığını alırken de biliyordum. DDR5 ekran kartıları çıkmışken gidip DDR3 almazdım.. Sadece fiyatı çok uygun geldi. Toplama fiyatları da hesaplamıştım. Benim merak ettiğim noktayı sanırım anlamak istemiyorsunuz.. 9600GT 2gb 256bit evet ama "DDR3".. Ben böyle bir kartın olup olmadığını bilen biri olup olmadığını merak ettim.. DDR2'si var ama DDR3'ü MSI ZOTAC ve SPARKLE tarafından üretilmiş rare bir kart.. Ben değip değmediğini filan sorgulamıyorum.. Para tuzağına da düşmediğimi düşünüyorum çünkü genel olarak sistemi uygun fiyata aldım.. Sadece ekran kartı alacak olsam ya da toplama yapsam 2000TL'nın üstüne çıkacak olsam zaten gider DDR5 1GB 128 bit bi kart takardım.
    Tutup da bir arkadaşın da dediği gibi "Aga 6Gebe kart aldım oğğğhhkk 2gebe de ekran gartı var manyag oldu haaa" demiş değilim.. Mükemmel teknik bilgim yok bütçem de belliydi. Bu bütçeye (yukarda bahsetmiştim aldığım fiyatı) alabileceğim en iyi sistemi aldığımı düşünüyorum. Toplama yapsam buna güzel bi kart taksam zaten direk 2yi bulurdu. Aynı sistemi hazır değil de toplama yapsam Vatan'ın 20% si ile bile daha fazla ediodu ki ben baya bi toplama sihirbazında araştırdım. Bundan daha ucuzu china shipping'le oluyordu. Yılbaşı indiriminden faydalanıp bu fiyata aldım sistemi. Bunu tartışmıyorum.. Bilgi almak istediğim konu ekran kartı:
    Ekran kartı konusunda "para tuzağı" yorumu dışında beni bilgilendirmek isteyen olursa lütfen PM atsın.. Sadece merak ediyorum.. (Tek başına ve toplamalarda para tuzağıdır doğru katılıyorum ama ben çok istisnai bir biçimde az önce bahsettiğim gibi hazır pc sistemini toplamadan daha ucuza buldum 2010 saolsun :P )
    İşlerin yoğunluğundan foruma bakamayacağım kolay gelsin arkadaşlar..
    Herkese saygılarımla..


    Hocam ben o mesajı direkt olarak size yazmadım. Öyle anlaşıldıysam kusuruma bakmayın lütfen.

    Bir çok bilinçsiz kullanıcı bu şekilde cezbediliyor. Çevremde de çok var. Anlat anlat dur. Ekran kartım şu kadar diyor. Ne yani ekran kartın ramden mi ibaret? Bir de başka neyi olacak ki diyor




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.