Şimdi Ara

96 polo classic ve 71 model mercedes 240d yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar siz güzel insanların tecrübelerini ve güzel yorumlarınızı alabilmek için bu konuyu açıyorum.
    Öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum üniversite öğrencisiyim ayrıyetten minibüs şoförlüğü yapıyorum şimdiye kadar çok şükür iyi arabalara bindim ama her zaman klasik araçlara karşı bir merağım vardı babam pek bundan dolayı benimle aynı görüşte değildi ama kendime 96 polo Classic tek kapı 1.6 benzinli aldım tabii bunun klasik araçla bir alakası yok ama bana göre önemli olan hayallerini gerçekleştirmek için bir yerden başlayabilmek çok uzattığımın farkındayım kimsede ön yargı bırakmamak için bu kadar uzattım şimdi direk konuya gireyim

    Şu an ki polo markalı aracımdan açıkcası hevesimi aldım ve değiştirip bu sefer klasik bir araca geçmek istiyorum aracımın belli bölmelerde çürükleri var ve komple boya istiyor araca göre yakıtıda oldukça fazla lpg olmadığı için şimdi dün 1971 model mercedes 240D bir klasik araç bakmaya gittim aracın sahibi benim aracımla takası kabul etti ama aracın 2 çamurlukta ve iki kapıda büyük derecede çürükler vardı aracın sahibi motoru 3 ay önce kendisi tarafından sıfır motor yaptırdığını ve ustaya gidip baktırabileceğimizi söyledi bende pazartesi günü babamla tekrar araca bakmaya gidicez sizden ricam bu iki araç sizce takas yapılabilir mi ben keyfime göre o aracı komple boyatıp kısacası restorasyon yaptırmak istiyorum bu araç bana çok fazla masraf çıkarır mı motorunda her hangi bir problem yoksa benim aracımında belli masrafları var ve hemen hemen iki araçtada aynı maliyette masraflar çıkacağını düşünüyorum şimdiden yazdıklarımı okuduğunuz ve yorumlarınız için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam 2001 polo classic alsaydın,o zaman görürdün asıl eğlenceyi.Kokpit baştan aşağı evrildi makyajla,o kokpit bana göre hala gelmiş geçmiş en iyi kokpitti belki sıkılmanda makyajsız oluşu rol oynamıştır.

    Edit: bu arada sen polo classic derken farklı bir poloyu kastediyorsun,tek kapı polo classic yok.Polo Classicler sedandır.Senin aracın Polo.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 8 Ocak 2018; 19:03:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunuzu kendiniz cevaplamışsınız,Alın keyfinize göre restore edin heves kalmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikiside 4 teker 1 direksiyon içinize hangisini restore etmek yatıyorsa onu alıp yapınız. ne kadar eski ve klasik gözüyle bakılan bir modeli restore ederseniz belki ilerdeki satışta zarar bile etmezsiniz. 240 d yi alacak adam restorasyonlu diye para verir. poloya gelecek müşteri boyalı diye fiyat kırar. ben her zaman aldığım arabadan ziyade müşteri kalitesinede bakarım. bir mercedes ile vw nin b segment aracına gelecek müşteri kitlesi aynı olmayacaktır. tek çamurluk boyalı diye poloya terfi etmek isteyen kullanıcılarla pazarlık yapmaktansa 240 d yi alır geçerim satarken kafam daha rahat olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.