Şimdi Ara

96 model xei aldım.bir kaç sorum var.yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 96 model xei aldım.slında gönlümde 98 model gli vardı.ama pahalı geldi.

    bir kaç sorunla karşılaştım.
    1-satıcı yanımda bir kaç kez bagajı içerden açtı kapattı satış yaptım eve geldik bagajı biz açamıyoruz.içerdeki basıyoruz plastik olduğu için fazla zorlayamıyoruz bagaj motorundan ses geliyor ama kilidi açmıyor.anahtarı sokuyoruz(dik durumda)ama dönmüyor.birde bagajda düğme yok adam merkezi kilide bağlı dedi ordan açılmıyor ne yapmam gerek?

    2-araç 161.000 km aldık adama ısrarla orijinal mi dedik evet dedi farkettimki km çalışmıyor?üzüldüm.neyse bunu nasıl çözebilirim birde herhalde km çok daha yukarılarda?

    3-ilk kez dün şehir dışına çıktık.eşim yani yan(yolcu koltuğu)kayıyor gibi rahat durumda orijinal halimi ayarladık dik duurma geliyor ama yaslanınca biraz geri kayıyor arkayı rahatsız etmeyecek kadar.acaba orijinal halimi birşey yapılabilinir mi?

    4-Israrla efsane kasa al deidler neyse aldık.1.6 motor gerçekten yolda araba yağ igibi gidiyor.hiç zorlanmıyor.motoru çok güzçlümüş.çok memnun etti beni.

    5-son ru:terra niye tutmadı.ek olarak ne konforu-donanimi var.niçin almıyoruz.piyasa oluşturamadı sizce?







  • Ortaşekerli O kullanıcısına yanıt
    Ben bir özet olarak cevap vereyim siz aklınıza takılanları sorun. Bagaj kapağı o araçta 2 şekilde açılır. Bende kullandım aynı araçtan o nedenle biliyorum. Biri içerideki kolu yukariya çekerek diğeri bagaj üzerinden anahtarla. Anahtar yuvası genelde çalışmaz paslıdır kullanılmamaktan. Bagaj döşemesinin kilide bakan yerini çıkarın anahtari yuvaya takıp çevirmeye çalışırken içeridende elinizle mekanizmasını çevirin biraz deneme ile hareket edecektir. Ardından wd40 ile spreyleyin düzelir.

    Koltuklarda ayarlanan konum eğer arada değilse yani ayarlama kolu tam yerine oturmuşsa yaslanınca kayma yapmaz. Eğer dediğim gibi arada kalmişsa 1 2 parmak kayar tak diye ses gelir yerine oturur daha kaymaz. Kayiyorsa ayar dislileri asinmistir degistirmek gerekir.

    Km sayacida o aracta telliydi yanilmiyorsam ya teli kopmustur ya da sanziman uzerindeki km sayan musur bozuktur. Onu bir oto elektronikcisine sorun onlar anlarlar. Olmazsa sanziman ustalarina baktirirsiniz.


    Bu 1999 2000 li yillarda cikanlar tutmadi ne yazikki. Tipi pek guzel bulunmadi birde yag yakma gibi durumlar oldu o nedenle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.