Şimdi Ara

96 model corolla mı yoksa 2005 model 307 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arakadaşlar..
    geçen ay megane hakkında fikir almıştım.forumda araştırdım falan.ardından megane dan vazgeçip bir fiesta aldım.
    şimdi arakdaşım araba alacak.96 model corolla ile 2005 model peugeot307 arasında kalmış..fiyatları önemli değil diyor.onun için önemli olan herkesin istediği gibi iki de bir sorun yaşamamak falan..arabalar hakkında yazayım biraz.

    -----96 corolla 1.6 enjeksiyonlu motor GLI donanımlı araç.donanım: abs asr airbag klima falan filan yok.arabada öncamlar otomatik o kadar.yakıt türü benzin.kilometreyi unutuyordum az daha.araba 83bin kilometrede.taş gibi araba.

    -----2005 model peugeot307 1.6HDI motor XT donanımlı bir araç.90bin kilometre yol gitmiş.araba baştan sona dolu.tek eksik sunroof..bu arada arabaların ikisi de manuel vites.arkadaş özellikle öyle istiyor.bu arabada dijital klima,koltuk dayama abs falan filan hepsi var.zaten XT donanım yüksek bir donanımmış galiba.

    heralde 96 corolla için laf söyleyen olmaz =)) tek eksiği var ki donanım eksikliği..ama eğer bir araba giderken içeri paldır küldür sesler vermiyorsa sorun değil..setlerden geçerken amotisörleri vücudumuzda hissetmiyorsak sorun değil..
    ama peugeot için söylenenler içaçıcı değil..kafamız çok karışık hangisini almamız gerektiği konusunda.ben de tam olarak bilgi almak istiyorum şu pejo hakkında.2005 model olması corollaya göre bir avantaj gibi görünüyor..ama sorun çıkarır mı?turbo sorunu diye kronik bir sorunu var mı?ya da tıkırtı sesleri olur mu ?genel bir bilgi almak isterim..ama sadece kullanan arakdaşlar ya da sorun gören arakdaşlar yazarsa sevinirim..çünkü fforumlarda yazılanları gelip aktarmak doğru olmaz diye düşünüyorum.söyliyeceklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
    bir de bu peugeot 307 HDI ne kadar yakar???toyotayı biliyoruz ama pejo yu bilmiyoruz..

    şimdiden çok teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santa_mega -- 11 Ekim 2008; 10:17:52 >







  • valla arkadaş pejo iyi arabadır. ama kıyaslama çok yanlış 96 model toyota ve 2005 pejo nasıl kıyaslanırki tamam toyota oto dunyasında haklı bir namı var. ama madem bu arkadaş 2005 pejo alabilyor neden 2002 üstü toyota sol lara bakmıyor donanım dersen special toyota sol modellerde zaten o pejo dakı donanımların coğu var. hem konfor hem sağlamlık hem ekonomi hem performans Tamam toyotaların en prestijli modelleri 95-98 arası corolla gli lerdir. Ama yaş haddi diye bişi var. Bende o para olsa hiç düşünmeden 2002 üstü düşük km de bir Toyota corolla 1,6 sol alırıdm mumkunse special veya vvt motor .
  • quote:

    Orjinalden alıntı: philosophe63

    valla arkadaş pejo iyi arabadır. ama kıyaslama çok yanlış 96 model toyota ve 2005 pejo nasıl kıyaslanırki tamam toyota oto dunyasında haklı bir namı var. ama madem bu arkadaş 2005 pejo alabilyor neden 2002 üstü toyota sol lara bakmıyor donanım dersen special toyota sol modellerde zaten o pejo dakı donanımların coğu var. hem konfor hem sağlamlık hem ekonomi hem performans Tamam toyotaların en prestijli modelleri 95-98 arası corolla gli lerdir. Ama yaş haddi diye bişi var. Bende o para olsa hiç düşünmeden 2002 üstü düşük km de bir Toyota corolla 1,6 sol alırıdm mumkunse special veya vvt motor .


    Arkadaş haklı...

    Madem para sorun değil, madem corolla'ya hayranlık da var, neden 95 model araba alınsın ki? 2003-2006 corolla sol alınabilir.




  • ikinize de teşekkür ederim arkadaşlar.sanırım bu iki arabada takılmasının sebebi iki arabanın da babasının tanıdığı iki insana ait olması.ama orasını belirttiğiniz iyi oldu.kendisine aynen ileticem.çok kararsız bir arkadaş.zaten böyle giderse bir iki ay daha otobüsle gider gelir okula =)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santa_mega -- 13 Ekim 2008; 0:53:54 >
  • eğer illede babamın tanıdığından alacağım diyorsa, pevgeot 307 daha mantıklı geliyor. kullanacak kişide öğrenci olacağına göre sanırım toyotodan daha sportif ve daha güncel çizgilere sahip olan 307 yi tercih edecektir..

     96 model corolla mı yoksa 2005 model 307 mi?
     96 model corolla mı yoksa 2005 model 307 mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanoss -- 14 Ekim 2008; 23:50:45 >




  • toyotayı almış =) gayet memnunum diyor arkadaşlar =)
    yorumlar için teşekkürler..
  • bencede her koşulda toyota 96 olsun toyota taştan olsun hele 1,6gli ise 307 ile kıyaslamak bile yalan olur 307 sürdüm toyotada sürdüm ona dayanaraktan konuşuyorum 307 motoru felaket tırt toyotanın kalkışını sürenler iyi bilir hondadan sonra toyota gelir kanımca yedek parça olarakta toyotanın çok makul fiyatarda bulabiliyorsun ayrıca benzin tüketimide çok iyidir almışsın zatende ne demek istediğimi çok iyi anlıyosundur iyi sürüşler...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: avanoss

    eğer illede babamın tanıdığından alacağım diyorsa, pevgeot 307 daha mantıklı geliyor. kullanacak kişide öğrenci olacağına göre sanırım toyotodan daha sportif ve daha güncel çizgilere sahip olan 307 yi tercih edecektir..

     96 model corolla mı yoksa 2005 model 307 mi?
     96 model corolla mı yoksa 2005 model 307 mi?




    +1903




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.