Şimdi Ara

94 E 200 MERCEDES almaya değer mi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
103.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, ilk arabalı nasip olursa alacağım. İlkin pegueot 406 düşünüyordum ama bir arkadaş 93-94 model e200-200e mercedesten şaşma dedi. Otomatik vites bu modellerdeki bir aracın temizi bulunabilir mi, günümüzde yakıt meselesi aşikar km'ye yakıt tüketimi ne olur. Bir yerden lpg'de 1TL yaktığını duydum. Netice olarak böyle bir aracı tavsiye eder misiniz? Cevaplarınızın beni yönlendirecek ini düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatiği 18 Jant eşliğinde 50kr yakıyordu, ona nazaran daha temiz olan düz vites 35kr yakıyor orjinal jantları ile. Bana kalırsa her zaman düz vites daha iyidir ancak bu araçlarda vitesten çok temizlik önemli. Yaklaşık 7 yıldır neredeyse sıkıntısız kullanıyoruz.
  • history-10 vet.edison kardeşlerim,yukarıda yazmıştım(iki yıl önce aralık ayında)Bence gözü kapalı alın.Tabiki temiz olanını ve lpg takılmamışını.Kim demiş LPG ile km.de 1tl yakıyor,diye.Ben lpg takılmamışını aldım ve bende taktırmadım.Şehir içi 14 litreyi geçemedim.Alet 320.700km.de ve hala mermi gibi.Uzun yolda 100-120 km/s sürat aralığında 8 lt. yakıyor.Benzin 5tl desek ş.içi 70kr. ş.dışı 40krş yakıyor.Araçta ABS,otomatik klima deri döşe,elektrikli koltuk ayarı,elektrikli diresiyon ayarı elektrikli ve ısıtmslı aynalar,elektrikli arka perde ve koltuk başlıkları,elektrikli açılır tavan,hız sabitleme far yükseklik ayarı var.21 yıl önce bunları yapmışlar.Şimdi neler vardır düşünemiyorum.Afyondayım,araç siyah ve 34 xxx 34 plaka.İlginç bir saygınlığı var.Polis kontrolünde ilk soru: ruhsatlı silahınız varmı oluyor.Bence temizinden 93modeli m111 (136hp) olanından ve daha üst model 94-95 model alın.Kesinlikle pişman olmazsınız.selamlar....




  • Göz gezdirirken takıldım buraya. Yıllar önce 76 model 123 kasa Mercedes'im olmuştu. Eskisi bile arabaymış. Vitesleri, direksiyonu, sürüşü bir başka. Mercedes arabadır. Çokça BMW kullanan biriyim, BMW Mercedes gibi değildir, eliniz devamlı üzerinde olacak, hassas araçlardır. Birkaç arkadaş Mercedes'in parça fiyatlarının fazla olduğunu yazmışlar bence bir de BMW'nin parça fiyatlarına baksınlar, benim bir tespitim vardır ve hep doğru çıkar Mercedes'in arabaları pahalı parçaları ucuzdur (BMW ile kıyaslıyorum tabii), BMW'nin araçları ucuzdur ama parçaları adamı ağlatır (ikinci el için diyorum). Hele dökük bir BMW aldınız mı dünyaya geldiğinize pişman olursunuz. Mercedes'in sağlamlığını ve konforunu hiç bir arabada bulamazsınız. Araba kullanmanın hazzını hissetmek istiyorsanız eskisini yenisini boş verip Mercedes alacaksın tabii hışırı çıkmışları değil, bakımlı olanları candır. Torununa bırakırsın miras olarak!
    Herkese sevgiler...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: history_10

    Herkese merhaba, ilk arabalı nasip olursa alacağım. İlkin pegueot 406 düşünüyordum ama bir arkadaş 93-94 model e200-200e mercedesten şaşma dedi. Otomatik vites bu modellerdeki bir aracın temizi bulunabilir mi, günümüzde yakıt meselesi aşikar km'ye yakıt tüketimi ne olur. Bir yerden lpg'de 1TL yaktığını duydum. Netice olarak böyle bir aracı tavsiye eder misiniz? Cevaplarınızın beni yönlendirecek ini düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

    :D o motorun sesini anlayamazsınız

    Bu da benim araç :D

     94 E 200 MERCEDES almaya değer mi




  • history_10 H kullanıcısına yanıt
    kolay gelsin e 200 aldınız mi bende 2006 polo var 94 95 e 200 le değiştirmeyi düşünüyorum siz aldıysanız veya almadıysaniz yönlendirebilir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakonda42 A kullanıcısına yanıt
    aga e ekonomik sürüş s sport
  • Bende 97 model e200 alacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.