Şimdi Ara

90.000TL - 120.000TL'ye kadar sıfır veya 2. el araç tavsiyesi... S60 vs Passat ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Cidden baktım 66mm'miş. Gözüme öyle gelmedi gerçekten. Aracı gidip incelediniz mi görmüşsünüzdür ama yani 60 yaşındakilere falan hitap eden bir tasarıma sahip bence. Teşekkürler.
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    Yok incelemedım, bıra audi havası var passattan daha spor duruyor bence, paranız yetıyorsa bmw 320i ed alın hepsınden daha ıyı:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Yetiyor da benzin o ve biz de basınca nispeten az yakan araba istiyoruz. Aslında bu bütçeye araba alıp da bunu istemek de biraz tuhaf geliyor ve bmw'nin dizeli gerçekten epey pahalı. Gerçi efficient dynamics olması yine economic bir tüketim vaad etmekte. 320i ed, cla180 almadan önce de önerilmişti ve aklımı çelmişti hala içimde var. Bakalım kısmet diyeyim, ben 2. el BMW bastırıyordum bizimkiler passat, jetta. S60'ta ortaladık şimdilik.
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    Ne alırsan al inş. hayırlı olur hocam. Estoril mavi m paket bmw al gitsin cok yakmıyor orta yakıyor hocam ailenizide bir şekıl ikna edın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    M pakette süspansiyon sertliği ayarlanabiliyor mu ? Yani modlardan seçim yaptığımızda süspansiyonda yumuşama oluyor mu varsa comfort modda veya eco modda vs. 2012-2013 olabilir bi bakalım.
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    İncelemesini izledıgımde , comfortta konfora yonelık oluyor aporta alınca daha sert oluyor ama m paket diğer paketlere gore biraz daha sert, virajlar için vs. Youtubeden turkce testlerıne goz atın hocam otomobıl dunyam bmw 320i ed yazın cıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    bakıyorum. İzledim bir kaç tane ileri ala ala izledim rast gelmedi. Cla180 AMG'nin çok sert geldi bana süspansiyonları. Muhtemelen bmw'nin daha yumuşaktır ama M paket almam sırf bu nedenle. Yarış arabası almıyoruz sonuçta. Yakıt masrafı da kafadan +%50 fazla olur s60 dizele göre. Ego tatminine gerek yok neticede ama bakalım ya. İyi geceler.
  • CLA180 c segmenttir zaten C serisi, 3 serisi, passat, s60 ile kıyaslanamaz. Audi A3'ten geçecekmişsiniz yeni araca. Demek ki Audi A3'te içinize sinmeyen sizi memnun etmeyen bişeyler var ve onun için değiştiriyorsunuz. Yeni araç almadan önce bu nedenleri, ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi belirleyin ve bunları karşılayan bir araç alın. Misal hatchback olması sizin için dezavantaj ise sedan araç bakın. Önemli olan aracın sizin içinize sinmesidir. Sırf piyasası var diye boş oğlu boş dizel passat'a 100.000₺ vermeyin paranıza yazık. Bu rakamlar çok ciddi rakamlar ve ben bu paraları verdikten sonra arabanın herşeyiyle içime siniyor ve iyi olması lazım.

    Araç tavsiyesi olarak, Volkswagen CC 1.4 TSI 160HP DSG
    Yeni Ford Mondeo 1.6 TDCI 115HP 270Torq Titanium veya 1.5 Ecoboost 160HP Otomatik
    Volkswagen Passat 1.4 150HP ACT Highline
    SuperB'yi beğenmediğiniz için önermiyorum
    Yine S60, BMW 320ied olabilir. İkinci ele sıcak bakıyorsanız alın bi 316i veya 320i bakın keyfinize. İçlerinde ki en mantıklı araçlardan biridir. Yakıt konusunu da dert etmeyin tdi şehir içi 7 litre yakıyorken bmw nin 10 litresi verdiği keyfiyle rahatlığıyla hiç kalır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dul karı ile kız bir olmaz o yüzden ben sıfır araç tavsiye ediceğim
    Nissan Qashqai 1.6 DCi Visia X-Tronic dizel 89900 otomatik için
    Nissan Qashqai 1.6 DCi Tekna 88900 e
    Peugeot 508 1.6 HDi Active düz vites olarakda bunları düşünebilirsin
  • a7v8x kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam öneriler için. cla180'den başka yakın zamanda o segment civarında kullandığım başka araç olmadı o nedenle onunla karşılaştırdım. Videolarda güzel görünen mondeo bana mağazada pek hoş gelmemişti ama test sürüşü de yapmadım donanımları iyi. CC'nin fiyatı yüksek diye binmedim bile ama o kadar da yüksek değilmiş. TDI olana bakmıştım ben. Dİğerlerine diyecek bir şey kalmadı zaten bakalım bu hafta çarşambadan sonra belli olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 7 Nisan 2015; 13:03:28 >
  • Son olarak 125bin'e Sıfır 2014 model Volvo S60 Advance, Comfort paket deri koltuklu ve ısıtmalı hazar mavisi buldum. İstanbul'da sıfır olarak en uygunu bu donanımda bu görünüyor. Test sürüşü yapmadım. Siz ne dersiniz ? En iyisi bu mudur ?

    Farklı alternafiler tabi ki var ancak benzinli. Misal 20bin daha ucuza benzinli CC de gerçekten güzel. Bmw 320i ed'de ancak yılda 30-40bin kilometre yapılacağını düşünürsek uzun vadede pek karlı bir iş gibi görünmüyor.
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    Hocam, YouTube'da volvo nun türkçe ınceleme testlerını seyredın, artı eksılerını soyuyorlar, daha sonra diğer tecıhlerınızınde vıdeosunu seyredın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    İlla dizel olacak ise Volvo donanımıyla ve sıfır olmasıyla iyi bir seçenek olabilir. Gayet güzel tercih, hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Avensis Dizel2.0 D-4D Premium 124,600

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.