Şimdi Ara

9 Pakistanlı bir evde silahla rehin alınıp, gasp edildi. Bunu yapan 6 Pakistanlı Tiktok'ta yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.youtube.com/watch?v=davSdRBHOAs


    https://www.ensonhaber.com/3-sayfa/bayrampasada-gasbettikleri-pakistanlilarla-tiktoka-video-cektiler


    Alıntı

    metni:
    İstanbul Bayrampaşa'da 9 Pakistanlı bir evde silahla rehin alınıp, gasp edildi. Bunu yapan 6 Pakistanlı o anlara ilişkin videoyu TikTok'ta yayınladılar.


    İşinde gücünde olan adamsa neyse de, bunlar direkt çete kurmuşlar adam kaçırıyorlar. Hemşeri hemşeriyi gurbette seviyor. Suça karışan mültecilerin acilen sınırdışı edilmesi lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 19 Ocak 2022; 23:53:59 >







  • Ak partisi hayatımıza heyecan kattı...

  • Tehlike o kadar büyük ki...


    On yıl önce 2012'de bu ülkede bir gün Pakistanlılar çeteleşecek ve suç işleyecekler üstüne çekinmeden bunları kaydedip sosyal medyada yayınlayacaklar denseydi millet bir tarafıyla güler geçerdi.Ama on yıl içinde bu ülkede hem Suriyeli hem Afganlı hem de Pakistanlı çeteler ve mafyalar ortaya çıkmaya başladı.Şimdilik kendi aralarında hesaplaşıyorlar ancak yarın bu Türk milletine de dönecek.Belki 2032 yılına geldiğimizde bunu konuşuyor olacağız.


    Dahası şunlardaki cesarete bir bakın...Alayının muhtemelen ne pasaportu vardır ne oturma izni vardır ne çalışma izni vardır ne de sığınmacı/mülteci statüsü vardır ama adamlar Türkiye'de yaşıyor yetmiyor burada çalışıyor yetmiyor üstüne çeteleşiyor bu da yetmiyor çeteleşip kendi aralarında hesaplaşıyor.Tüm bunlar yetmezmiş gibi büyük bir özgüven ve cesaretle bunları kaydediyor,kaydetmekle kalmıyor bir de sosyal medyada yayınlıyor.


    Neden?


    Zira hiçbir işlem görmeyeceklerini,ceza almayacaklarını,sınır dışı edilmeyeceklerini,sınır dışı edilseler bile yine kaçakçılar vasıtasıyla geri dönebileceklerini adamlar çok iyi bellemiş.


    Şu görüntülerin aynısı acaba ''Biz Yunanı 400 sene bir valiyle idare ettik.Yunanlılar kim yav'' diyerek akıllarınca aşağlamaya çalıştıkları Yunanistanda çekilebilir mi?Yunanlılar kadar kendi ülkesinin demografik ve sosyal yapısını korumayı beceremekten acizler tarafından idare ediliyoruz.Yazık gerçekten yazık!





  • 40 milyar harcadık, gerekirse bı 40 milyar dolar daha harcarız denilerek , senin vergilerinle beslenen tipler iste bunlar. Sen 100 TL odedigin elektriğe 250 ödeyerek. 7-8 TL ye aldığın benzine 13-14 TL ödeyerek, doğalgazından peynirine, zeytinine , sütüne ekmeğine her geçen gün daha fazla ödeyerek aslinda bunlara dolaylı veya direk olarak bakıyorsun.

    Sen GSS borcun yüzünden hastaneye gidemezken, tüm doktorlar bunlara çalışıyor.

    Türk halkı kendi ülkesinde dışlanmıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afganlar durur mu, onlarda spinoff yapmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.