Şimdi Ara

9. Nesil islemci icin anakart bios guncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba elimde asus h310 serisi bir anakart ve 9. Nesil intel islemci var. Taktigimda goruntu alamadim. Anakartin guncelleme yapilmadigini dusunuyor 8. Nesil islemci takip guncelleme yapicam ama onu bulmaktada zorlaniyorum. Baska bi yol varmidir 9 takiliyken bisey yapilabilir mi yada ne bileyim baska bir alternatif. Simdiden tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • en az 1405 versiyonu bios olması lazım.
  • Hocam ben de benzer durumu AMD için aldım. 3000 serisi işlemciyi anakrta taktım. Görmedi. Görüntü gelmedi. o kadar araştırdım lakin anakart bios back flash desteklemiyorsa ve eski işlemci bulamadıysanız 9. nesil ile yapabileceğinzi birşey yok. Servise gönderip yaptırabilirsiniz.
  • cevaplar icin tesekkurler arkadaslar. anakartın direk desdekledigi bi G serisi islemci ile sorunu cozduk alternatifleri cok arastırdım bazı anakartlar flasha yada cd ye sadece bios guncellemesini atınca gorup guncelleme baslatabiliyormus bazılarıda bu moda anakarttaki jumper ayarları ile gecip yapabiliyormus yurtdısında da intel size bir kit gonderip isinizi hjallettikten sonra iade ediyormussunuz. ama bizim buralarda boyle bir hizmet yok. neyse bi sekilde bulduk guncelledik kullandık.

    tekrar tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.