Şimdi Ara

9 ay önce ayrıldığım nişanlım aylar sonra aklıma geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Geçen yıl Mayıs ayında nişanlımdan ayrıldım. Şiddetli geçimsizlik yüzünden diyelim. Geçekten pek çok konuda anlaşamıyorduk. O her gece ağlıyordu ve ben de artık onun ağlamasına alışmıştım. Ruhsuz bir adam olmuştum sanki o ağlarken başka bir şeylerle bile ilgilenebiliyordum. Herşeyden şikayet ediyordu, kısaca hayat anlayışımız çok farklıydı. Sonunda ayrıldık, nişanı o attı ama ben de karşı çıkmadım.
    Aradan 9 ay geçmesine rağmen hiç pişmanlık duymadım, onu özlemedim, eksikliğini hissetmedim. Kafam daha rahattı artık. Hatta başka bir kıza bile ilgi duydum. Ama nedense 1 haftadır eski nişanlım aklımdan çıkmaz oldu. Herşey bana onu hatırlatmaya başladı. Gittiğimiz yerler, dinlediğimiz müzikler, herşey. Bazı konularda ona haksızlık ettiğime kanaat getirdim. Hep onun iyi taraflarına bakmaya başladım. Sonunda onunla iletişime geçtim ve hayatında biri olduğunu öğrendim. Bugün de dayanamayıp aradım. Bana eğer onu bir daha ararsam numaramı sevgilisine vereceğini söyledi.
    Bu bana o kadar koydu ki ağladımbile. Şu anda da fena halde vicdan azabı çekiyorum, onu üzdüğüm, ağlattığım günler geliyor aklıma. Ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl bir psikopatım ben?
    Sormak istediğim şey bu normal midir, bu şekilde bir şey hisseden başkaları da var mıdır acaba?







  • Sende bir şey yok! Özlemişsin sonra kötü yanlarını unutup iyi yönlerini hatırlamaya başlamışsın. Emin ol ki yine bir araya geldiğinizde o kötü yanlarını görüp tekrar soğuyacaktın. Kendini suçlama!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral -- 9 Şubat 2015; 23:32:07 >
  • Ya arkadaş nişanlanmadan önce çok mu iyi geçiniyordunuz da nişanlandınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitti giden yapacak birşey yok, sıkma canını benimde 4 sene geçirdiğim sevgilim evlendi bana etki etmedi çünkü ona karşı birşey hissetmediğim için. Ama sen hala aşıksın sanırım, o yüzden değişik bir his içindesin.
  • Anlaşamadığın biri ile neden nişanlanırsın, hadi nişanlandın sonra ayrıldın tekrar neden aklına gelir üzülürsün?
  • Bence isabet olmuş ya evlenip o hatalı evlilikten çocuk yapsaydın senin hatanı ömür boyu başka bir insan taşımak zorunda kalacaktı.
  • Henüz 18 yaşını doldurmamış biri olarak az da olsa tecrübelerimle konuşmak istiyorum. Abi büyük ihtimal ayrılmadan önce kızdan sıkılmıştın ve nişan atıldıktan sonraki dönem senin işine geldi ve hiç aklına bile gelmedi kız. Şimdi ise alışkın olmadığın yalnızlık baş göstermeye başladı eski nişanlın büyük ihtimalle en çok sevdiğin kadındı ve üstelik son sevgilin olduğu için özlemeye başladın. Bu durum aslında pek kafaya takılacak birşey değil, başka kızlarla konuşmaya başlayınca tekrar aklından çıkacak eski nişanlın. Yani kafaya takmanın anlamı yok gelip geçici özlemdir bu ve normaldir nişan yaptığınıza göre de baya zaman geçmiş özlemen her türlü normaldir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidenin arkasından aglanmaz ya sen evlenseytin onunla belki mutlu olamıycaktın sen onun aradın şimdi o kızda
    bir nefsi olarak egosunu yükseltin ooo iyi olmuş sürünsün içinden demiştir kesin ben aramazdım bende bir huy
    var nedense kızlara karşı acıma duygum yok bir gram bile üzülmüyorum
  • Benim 2.5 yıldır eski sevgilim aklımdan çıkmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.