Şimdi Ara

899 TL Şok Market Rampage Carbon KL-R88 OYUNCU KOLTUĞU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
34.056
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bucephalas

    o kısım çok uğraştırıyor koltuğu yatırıp plastiğe diğer elinle baskı yapıp vidalamayı dene



    Alıntıları Göster

    Her şeyi taktım.Sadece orası kaldı.Yani vidayla falan bir alakası yok di mi . Yoksa uzununu alıcam. Hayır yani vida giriyor delik açık her şey okey.Sadece kapağı kapattığımızda vida dönmüyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redlightt

    Her şeyi taktım.Sadece orası kaldı.Yani vidayla falan bir alakası yok di mi . Yoksa uzununu alıcam. Hayır yani vida giriyor delik açık her şey okey.Sadece kapağı kapattığımızda vida dönmüyor.



    Alıntıları Göster

    Hocam, güç kullan vidaya. Koltuğu yatır, sabit olsun. Çök vidaya. Güç kullanmadan olmuyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz geç haberim oldu koltuktan bizim mahalledeki adamlar pusuya yatmış saat 8.30 dan 1 tane gelmiş.


    Çevre ilçeleri bile arattırdık ürün yok ankara çankaya'da mamak'ta bile yok bir daha gelir mi bilemem




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 18 Kasım 2020; 18:27:58 >
  • Kurulumu yaptım 10 dk falan sürdü herhangi bir sorun yok eksik buymuş gerçekten çok farketti önceki benim ofis koltuğuna göre hem de odaya hava kattı 899 TL Şok Market Rampage Carbon KL-R88 OYUNCU KOLTUĞU 

    899 TL Şok Market Rampage Carbon KL-R88 OYUNCU KOLTUĞU
  • Arkadaşlar koltuğu kurdum ve kullanıyorum açıkcası beğendim sadece oturma ve yaslanma yerleri bana biraz sert geldi ama zamanla yumuşar diye düşünüyorum birde koltuk biraz yüksek onu belirteyim benim boyum 178 olmasına rağmen en dik pozisyonda ve en alçak seviyede ayaklarım yere ucu ucuna değiyor eğer boyunuz biraz kısa ise pek tavsiye etmem. Ama diğer yönden herşey çok hoşuma gitti özellikle bu fiyat bandında böyle koltuk yok. Kol dayama yerleri aşşağı yukarı, ileri geri ve sağa sola dönebiliyor geriye yatması çok güzel istediğin seviyede ayarla ama dediğim gibi genel itibariyle biraz uzun boylu ve kilolu kişilere hitap ediyor. Kalitesinin ne denli iyi olduğunu zaman içinde görücez ama beni pek üzeceğini sanmıyorum bu fiyata alınacak pek seçenek yok o nedenle alabilirsiniz. Montaj için bazı arkadaşlar tekerlerde ve yan plastiklerde sorun çekmiş ben onları rahat taktım nasıl yaptığımı anlatayım. Tekerleklerin takıldığı yerin içine biraz wd 40 sıkın bu işinizi kolaylaştıracaktır, ikinci olarak teker nasıl ayağa geçmeli ise, ayak ve teker arasındaki demirde tekere geçmeli. Bir pense ile o demiri tekerden çekip çıkartın daha sonra ayak üzerine takın bir çekiç yardımı ile yavaş yavaş vurarak takın daha sonra üzerine tekeri takın, tık diye oturucaktır zaten. Yan plastikler ise iki parçadan oluşuyor biri sırt biri alt kısma denk geliyor. Bu ikisini birbirinden ayırın (oda geçmeli) ilk önce alt kısmı vida yerine denk getirip vidayı bastıra bastıra sıkın, ben şarjlı el matkapıyla taktığım için hiç sıkıntı çekmedim. Daha sonra sırt kısmına denk gelen plastiğin alt kısmındaki çıkıntıdan oturma kısmına taktığınız plastiğe oturtun daha sonra üstteki vidayıda aynı şekilde takın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir koltuğa bu kadar para verilirmi derken gidip bende aldım. Birincisi marketlerden bu tip kampanyalı ürün alırken mutlaka mağazada kontrol edip alın sonra geri dönüşü olmayabilir. Koltuğun derisi parasına göre kalite hissi veriyor bence. Öyle pul pul olacak derilere benzemiyor. Kurulum için yanınızda bir kişi olsun yoksa sinir harbi yaşatıyor, kaldırıp atasınız geliyor. Maalesef benim koltukta deride kesik çıktı, birde bazı noktalarda kalemle çizilmiş gibi çizgiler çıktı. Bu koltuğun bana göre değeri en fazla 800 zaten. Kaçırdım diye kimse üzülmesin
    899 TL Şok Market Rampage Carbon KL-R88 OYUNCU KOLTUĞU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sgkhn01 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim ofis-müdür koltuğumda oturduğumda pistonundaki ufak boşluktan kaynaklı sallanma oluyor, ileriye geriye yana doğru fark etmiyor. Bu üründe de var mı bu sorun?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu akşam saatlerinde tesadüfen ürünü görüp aldım. Açıkçası fiyatı oldukça cazip geldi. Sorulan ve sorulabilecek sorulara cevap vermeye çalışayım.


    Neden ucuz?

    Ürün Şok Market'te diğer satıcılara göre aşağı yukarı 350-400 lira civarında ucuz. Ürünün oturma ve sırt bölgesinde yani ana parçalarda sorun yok. Fakat bağlantı parçalarında ufak tefek sıkıntılar var. Mesela benimkinde tekerleklerin oturduğu plastik parçalardan biri çatlaktı. Az bir kuvvetle yerine oturması gereken tekerlekleri oldukça zor taktım. Aynı şekilde sırt bölgesini ve oturma alanını birbirine monte ederken vidaların girecekleri delikler tam açılmamıştı. Bir tornavida yardımı ile delikleri kendim açmak zorunda kaldım. Buradan şunu söyleyebiliriz. Ürün tam olarak olmasa da yarım defolu. Yani üretim sürecinde kalite kontrol süreçlerinden tam olarak geçmemiş gibi duruyor. Peki bu saydıklarım kullanıma engel mi? Tabii ki uzun bir süre olmadı ama şu an için bir sorun yok.


    Kurulum Sıkıntıları

    Öncelikle iki kişi kurmakta fayda var. Tek kişi epey zorlanırsınız. Tekerlekleri yerine oturtmada sorun yaşayabilirsiniz. Bir videoda tekerleklerin ucundaki tel parçanın penseyle sıkılmasını tavsiye etmişler. İkinci sıkıntı sırt bölgesini oturma yerlerine bağlayan vida yerleri kapalı olabilir. Parçaları birbirine bağlamadan vida yerlerini bir tornavida ile dikkatli bir şekilde açın. İçerisi sünger dolu olduğu için büyük vidalar zor giriyor. Üçüncüsü yan taraftaki plastik parçalar. Bu parçaların ucunda biraz plastik kalıntısı vardı. Bunu bıçak yardımı ile hafif kazıdım. Bağlantıyı sağlayan vidalar çok küçük olduğu için direkt olarak oturmuyor. Bunun için parçanın üzerine biraz kuvvet uygulayıp vidayı yuvaya tutturmak gerekiyor. Üründe iki tip vida var. Büyük vidalar ürünle beraber gelen alyan anahtarı ile takılabiliyor. Küçük vidalar için bir yıldız tornavidaya ihtiyacınız olacak.


    Aksesuarlar

    Ürünle beraber bel ve boyun desteği geliyor. Bazılarında eksik çıktığı da olmuş. Eksik çıkması durumda şirkete yazarsanız belki yardımcı olurlar. Bel ve boyun destekleri kaliteli. Klipsli oldukları için takmak da kolay.


    Ayaklar Yere Değiyor Mu?

    En alçak seviyede iken oturma yeri ile yer arasındaki mesafe 41 cm buna oturma süngerini de eklediğimizde yaklaşık 52 cm oluyor. Herhangi bir koltuğu ölçüp karşılaştırabilirsiniz. 1.73 boyundayım en alçak seviyede ayaklarım rahatça yere değiyor. En üst seviyede yerden yükseklik 51 cm oturma alanı ile birlikte düşünüldüğünde 61-62 cm oluyor. En üst seviyede ayaklarım tam olarak yere değmiyor.


    Diğer Özellikler

    Ürün genel olarak sessiz. Yaslandığınızda herhangi bir boşluk hissi vermiyor. Tam olarak sırtı tutuyor. Aşağı yukarı hareket oldukça yumuşak ve sessiz. Fakat arkaya yaslanma mekanizması biraz sert ve sesli çalışıyor. Oturma süngeri biraz sert. Zamanla yumuşayacağını düşünüyorum. Kolçaklar ileri-geri, aşağı-yukarı, sağa sola hareket ediyor. Kolçak malzemesini kaliteli buldum. Çok sert değil. Eğer koltuğu ve kolçakları en alt seviyede kullanırsanız yerden yüksekliği 71 cm olan bir masanın altına girebiliyor.


    Sonuç

    Ürün tam bir f/p ürünü. Verdiğiniz paranın tam karşılığı. Karşılaştırdığımızda alternatifleriniz sadece oturmak için alınabilecek 400-500 lira civarı ürünler ve diğer tarafta 1500-1600 lira civarındaki koltuklar. Eğer kurulumdaki ufak tefek sıkıntılar canınızı sıkmayacaksa ve beklentiniz çok yüksek değilse kaçırmayın. İşinizi kesinlikle görür. Ama almışken kaliteli bir şey alalım derseniz biraz fazla harcamaya razı olacaksınız.





  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

    Öyle bir sıkıntı yok ama ileriye dönükte güven vermiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sgkhn01 kullanıcısına yanıt
    Videosuna da bakabilir misiniz
    https://www.youtube.com/watch?v=scIZnILmW80&feature=youtu.be
    Satıcı normal olduğunu söyledi ama hiç kabullenmedim bu durumu aşırı sinir bozucu deprem oluyor gibi hissediyorum hareket ettiğimde doğrulduğumda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İdeal boy & kilo nedir bu ürün için?

  • Benimde geç haberim oldu bugün her yere baktım yok.G*tüm çıkacak demir sandalyede

  • Ben iade etmek istiyorum fakat amortisör ve yıldız ayağı sökemiyorum. Netteki şeylere de baktım ama hareket etmiyor yerinden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TITAN

    Kardeşim için aldık. Gayet memnunuz. Malzeme kalitesi çok iyi. Sadece kol dayama yerleri biraz uyduruktan yapılmış ama fiyatına göre düşünürsek gayet iyi. XDrive Sancak modelide var bende. Aradaki fiyat farkını düşünürsek Seduna tercih edilir.

    EDİT:

    899 TL Şok Market Rampage Carbon KL-R88 OYUNCU KOLTUĞU

    Biraz bulanık çekmişim. Kardeşim oyun oynarken kaldırıp aceleyle çektim kusura bakmayın :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 19 Kasım 2020; 20:45:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arif Efendi

    hada uygun birşey bakmak isteyenler için:

    https://www.a101.com.tr/ev-yasam/ofis-sandalyesi/

    206tl, yaklaşık 1haftadır kullanıyorum iyi fena değil fiyatına göre

    Marka : Rapido

    Maksimum taşıma kapasitesi : 110 kg

    Uzun süre kullandım gayet iyidir :) şüpheyle koltuk almak yerine hakkını verir cidden :)

  • Mar00N kullanıcısına yanıt

    Bilgi için teşekkürler. Benim merak ettiğim bir şey var aydınlatabilirsiniz sevinirim. Kolçağın kaç kademesi var ve yerden yüksekliği ne kadar? Mesela benim masamın yüksekliği 74 cm bu yüzden kolçağında bi kademesinin 74 cm olmasını istiyorum çünkü mouse kullanırken dirseğim boşta kalınca ağrıyor siz bunu nasıl aştınız?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: shockwave error

    350tl fark ile XDrive 15'Li satılıyor. Bende kararsız kaldım.

    Yılbaşına doğru 15'liye güzel indirim gelir mi acaba?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: milesbroke

    Bilgisayar başında uzun süreler geçiren kişiler için koltuk çok önemli sağlık açısından. O yüzden ben emin olamadım, 900 TL az para değil sonuçta, belki biraz daha para biriktirilip bu konuda iyi olan firmalardan koltuk alınabilir, ben şu an IKEA nın koltuğu düşünüyorum mesela, çünkü aldığınız zaman yıllarca gidiyor kaliteli bir ürünse.

    İkea koltukları için 180 altına uygun değil diyenler olmuştu. Ben de önce gidip denemek istiyordum ve beğenirsem alacaktım. Bir de uzun kullanımda oyuncu koltukları kadar rahat etmeyebilir demiş yabancı bir youtuber ama onun kullandığı oyuncu koltuğu da baya kallavi bir dxracer :) O kadar olsun yani.


    Dost Kayaoğlunda görmüştüm. İkea Markus :)


    Yılbaşına doğru 1000 liraya güzel indirim yapsalar alabilirim.


    Çünkü JARVFJALLET biraz pahalı :)





  • mersinaki M kullanıcısına yanıt

    Evet bu boy konusunu ben de duymuştum, zaten her halükarda gidip denemek lazım bence, çünkü kimine rahat olan kimine olmuyor. 1700 TL çok para, ben de şöyle 1000 TL civarına düşmesi için bekliyorum, düşse hemen gidip denerim, olursa da alırım.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.