Şimdi Ara

87. Oscar Ödülleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.280
Cevap
4
Favori
23.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şaşırmadım adaylara. Birdman zaten çok iyi eleştiriler almıştı. Çok merak ediyorum. The Grand Budapest Hotel de jürinin aday göstermeye sevdiği türden bir film. Intetstellar muhabbetleri olurken de demiştim, Nolan'ın yönetmenliği önceki filmlere kıyasla çok da farklı değildi. Bilim kurgu filmlerinde oyuncuların oscar adayı olması için diğer filmlere oranla bir tık ilerde oynaması lazım gidişat böyle tür gereği. Interstellardakı oyunculuklar iyi değildi yeterince. Profesyonel eleştirmen değilim tabi. :) sound mixing ya da sound editingden birini garanti alacağını düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inception'a bile en iyi film ödülü vermeyenlerin Interstaller'e vereceğini mi sandınız?
  • Hayır umrumda olduğundan değil de şöyle bi adaylara bakıyim dedim de, oscar aynı yavşak oscar.
    American sniper'ın aday olup, interstellar'ın olamadığı bir garabet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 15 Ocak 2015; 16:13:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

    Inception'a bile en iyi film ödülü vermeyenlerin Interstaller'e vereceğini mi sandınız?

    En azından Inception'ı aday göstermişlerdi en iyi filme. Interstellar'ı aday bile göstermediler. Christopher Nolan'ı neden sevmiyorlar anlamıyorum.
  • Interstellar en iyi filme aday olabilirdi ama yönetmenliğe aday olmaması doğru. Ekstra bir şey yoktu çünkü. Nolan fanboyları ocarları takip etmesinler bence :) Çünkü Nolan bu kadar blockbuster film yaptığı sürece pek şansı olmayacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuovocinemaparadiso

    Interstellar en iyi filme aday olabilirdi ama yönetmenliğe aday olmaması doğru. Ekstra bir şey yoktu çünkü. Nolan fanboyları ocarları takip etmesinler bence :) Çünkü Nolan bu kadar blockbuster film yaptığı sürece pek şansı olmayacak.

    Nolan fanboyu değilim ama Interstellar gibi bir filme de vermedilerse artık ben bir şey demiyorum ve bundan sonra da ciddiye almayacağım. Bence bu filmle Nolan artık bir oscarı haketmişti.
  • Eger en iyi film odulunu boyhood a verirlerse oscar odulunun bi halta yaramadigini ogrenmis olacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezillik artik !!!! Gerikafali akademi uyeleri
  • Jake gyllenhaal nerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Assassino!

    quote:

    Orijinalden alıntı: Neuroxena

    Son çıkan haberlere göre Birdman ve Boyhood ikisinden biri alacak gibi görünüyor, 2013'te Argo'ya verdikleri gibi bir sürpriz yapıp Selma filmine de verebilirler ödülü. Interstellar'ın aday olması bile tehlikede, ilk sayfada yazmıştım nedenini. Aslında bunlar en iyi filmi seçmiyor, kendi kriterlerine uyan en iyi filmi seçiyorlar. Bu sene yılın en iyi filmi tartışmasız Interstellar bence ama büyük ihtimalle aday bile olamayacak. En iyi yönetmen ödülünü ise Richard Linklater'ın alması kesin gibi.

    İlk sayfadaki yorumunu okudum, ben böyle saçma sapan ve sallama yorum görmedim. Hiçbir bilim kurguya şu zamana kadar ödül vermiyorlar demişsin. Gravity geçen sene kaç tane Oscar aldı bir bak. Inception hiç alamadı demişsin. Aday gösterildiği 8 dalın 4'ünü aldı. IMDB denen bir site var bilir misin? Bir de böyle çok biliyormuş gibi anlatıyorsun ya...

    Sana Interstellar'ın gösterileceği adaylıkları söyliyim;

    Best Achievement in Directing - ''Christopher Nolan''
    Best Writing, Original Screenplay - ''C.Nolan, Jonathan Nolan''
    Best Motion Picture of the Year
    Best Achievement in Cinematography
    Best Achievement in Film Editing
    Best Performance by an Actor in a Leading Role - ''Matthew McConughey''
    Best Performance by an Actress in a Supporting Role - ''Jessica Chastain''
    Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Score - ''Hans Zimmer''
    Best Achievement in Sound Editing
    Best Achievement in Sound Mixing
    Best Achievement in Visual Effects
    Best Achievement in Production Design

    Ve bunların çoğunu alacağına da hiç şüphem yok. C.Nolan Directing, Writing ve Film Editing ile bir gecede 3 oscar alabilir Peter Jackson gibi.




    adaylar acıklanmadan bende en azından film veya yonetmen dalında nolanın alacagını dusunuyordum su rezil akademi gene yaptı yapacagını. bu kadar yanlı bu kadar taraflı bır kurul olamaz arkadas. nolanın daha ne yapması lazım gercekten ınsan sasıyor. bari nezaketen bir aday yap bir heyecan yasasın fanlar. 5 dalın 3 u zaten muzıkle ılgılı. nolana garezi var su akademının. ne prestige ne dark knıght ne ınceptıon ne memento ne de ınterstellar ana dallarda bısey alamadı. joker haric. son derece taraflı bır odul torenı oldugunu dusunuyorm.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mars.

    Eger en iyi film odulunu boyhood a verirlerse oscar odulunun bi halta yaramadigini ogrenmis olacagim.

    hocam en iyi filmi boyhooda vermeseler bile su akademıden bı halt olmaz. adaylıklar falan tam anlamıyla rezalet.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silent Enigma

    Şaşırmadım adaylara. Birdman zaten çok iyi eleştiriler almıştı. Çok merak ediyorum. The Grand Budapest Hotel de jürinin aday göstermeye sevdiği türden bir film. Intetstellar muhabbetleri olurken de demiştim, Nolan'ın yönetmenliği önceki filmlere kıyasla çok da farklı değildi. Bilim kurgu filmlerinde oyuncuların oscar adayı olması için diğer filmlere oranla bir tık ilerde oynaması lazım gidişat böyle tür gereği. Interstellardakı oyunculuklar iyi değildi yeterince. Profesyonel eleştirmen değilim tabi. :) sound mixing ya da sound editingden birini garanti alacağını düşünüyorum.

    hadi diyelımkı oynculuklarda asırı bırsey yoktu. yahu sunun en ıyı fılmı var en ıyı yonetmenı var en ıyı senaryosu var bunlardan bırını bıle haketmedımı su fılm. ha 2010 yılında senaryoyu ınceptıona degılde zorakı krala veren bır sacmalıktan ne beklersın kı orası da ayrı bı mevzu. demek ıstedıgım akademı odullerı benım ıcın baslamadan bıtmıstır.




  • Hiç şaşırmadım bu filmlerin aday olacağı zaten belliydi. Uzun bir süredir Oscar'dan haz etmiyorum
  • Dediğin gibi, ulan adam daha ne yapsın be?! Film tarihinin en iyi sci-fi filmini geçtim, adam film tarihinin en iyi 5 filminden birini yaptı. İstese bundan daha iyisini yapamaz artık ama ona rağmen yine de aday göstermediler. Eyyamcı akademi üyeleri! 2-3 senedir oscar ödüllerini yarım yamalak seyrediyordum. İlk defa bu sene bayağı ciddiye almıştım ama bu saçmalıktan sonra bir daha izlersem...!
  • Büyük sürprizlerin yaşandığı bir liste olmuş. Gone Girl mesela tek adaylık almış. Zaten pek sevmemiştim. Kimse paylaşmamış adayların tamamını burada tüm liste varhttp://sinemayazari.blogspot.com/2015/01/87-oscar-odulleri-adaylari.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Assassino!

    quote:

    Orijinalden alıntı: nuovocinemaparadiso

    Interstellar en iyi filme aday olabilirdi ama yönetmenliğe aday olmaması doğru. Ekstra bir şey yoktu çünkü. Nolan fanboyları ocarları takip etmesinler bence :) Çünkü Nolan bu kadar blockbuster film yaptığı sürece pek şansı olmayacak.

    Nolan fanboyu değilim ama Interstellar gibi bir filme de vermedilerse artık ben bir şey demiyorum ve bundan sonra da ciddiye almayacağım. Bence bu filmle Nolan artık bir oscarı haketmişti.

    Interstellar dediğim gibi en iyi filme aday olabilirdi yönetmenlikte Whiplash'in yönetmeninin daha çok hakkı yendiğini düşünüyorum ben. Ayrıca Bradley Cooper gibi bir yeteneksizin 3 yıl üst üste oscar aday olmasına ne demeli? rekor ikiydi sanırım. Tom Hanks ve iki kişi daha vardı Cooper gibi birisi bunları geçti.




  • Bradley cooper'in en iyi erkek oyuncu adayi olmasi sacma olmus yerine jake gyllenhaal dusunulebilirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu filmler ne zaman vizyona girecek ?
  • la bu christopher nolan size ne etti kardeşim..

    Yildizlararasi gibi bir filmin aday bile olmamasi sacmalik. Gecen sene cogu dalda aday olan gravity den neyi eksi allasen..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    nete düştü hepsi ama altyazısı yok çoğunun
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.