Şimdi Ara

800-1000TL Arası Gaming Kulaklık Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba


    Bu ay Cloud Alpha aldım fakat bir türlü alışamadım ve beni konfor konusunda oldukça rahatsız ettiği için iade ettim. Ses kartım olmadığı için de tam performans ile faydalanamadım kulakıktan.


    Şimdi ise 800 TL ile maksimum 1000TL arasına bir kulaklık arıyorum. Sadece oyun performansından çok beklentim müzik ve film konusunda da iyi bir performans sunması. Discord'da uzun saatler vakit geçirdiğim için düzgün bir mikrofon ve rahat bir kullanım arıyorum. Uzun süre kullanınca kafamı rahatsız etmesin.


    Çokça müzik dinlediğim için müzik performansı rahatlık kadar önemli benim için.


    Şimdiden teşekkürler herkese.




  • Selamlar, acaba aradağınız bir şey bulabildiniz mi? Ben de bu fiyat aralığında bakıyorum ama net fikir oluşturamadım. Herhangi bir ürün aldıysanız bilgi verir misiniz? Teşekkürler.

  • Ben de arayistayim, Gamepower Mihawk modeli aldim, kafami agritmaktan ve sesleri farkli vermekten baska bir ise yaramiyor.


    Suan aklimda iki model var,


    JBL Quantum 400

    Asus Rog Strix Fusion 300


    Kulakliklarin iade politikasi olmadigi icin, aldigim kulakligin da iyi veya kotu olup olmayacagina gore iade hakkimiz da olmuyor. Hala arastiriyorum, JBL modeline cok guveniyorum, Razer, Stellseries veya envai cesit marka oneriyorlar fakat guvenemiyorum. 1000 lira verip de memnun olmayacagim bir kulaklik almak insanin sinirlerini hoplatiyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.