Şimdi Ara

80 TL sına DTS li ev sinema sistemi kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu yazıyı bize zorla eskimiş teknolojiyi yeni ürünlere koymayarak akılları sıra bir pazarlama stratejisi oluşturarak bize hep pahalı ve son teknoloji diye yutturmaya çalıştırdıkları sözde yeni ürünleri satmaya çalışan tüm elektronik firmalarına atfen yazılmıştır.

    Konu sAMSUNg lcd almam ile başladı. Aldığım tv den çok memnunum. Ama ses konusunda çok zayıftı. (40'' 756) evimde uzun yıllar önce aldığım ve çok memnun olduğum creative inspire 5200 5+1 bilgisayar ses sistemim mevcut ve bu cihazı hiç kıyıp ta gidip dandirik LG , samsung (ses için) v.b. ürünler almaya gönlüm yanaşmıyordu. Ama bu sistem 5+1 analog çıkşlı bir cihazdı. Yeni hdmi ve upscale çıkışlı tüm cihazlarda analog çıkış yoktu dolayısıyla (samsung1080pk hariç- fakat bu modelde de dts çözümü yok) ve baktım ki diğer birçok dvd playerde DTS çözmüyor ve sadece EV SİNEMA SİSTEMLERİNE bu özelliği koymuşlar oysa bu DTS yeni bi icat değil ve yıllardır var. Bende eski dvd playerim olan vestel 2410 ü mü tozlu raflardan çıkarığımda birde baktımki dts logosu var. ve hemen dts bi albüm kaydedip evin yollunu tuttum. Sonuç mükemmel ekonomik çözümle en ucuza ses sistemi kurmak (kaliteli SES ile) isteyen tüm arkadaşlara tavsiyedir.

    1. vestel dvd player dts DD ikinci el satış fiyatı 20 TL
    2. cREATİVE insipire 5200 ikinci el satış fiyatı 60 TL

    80 TL DTS Lİ ve DD ses kalitesi mükemmel olan bir sistem







  • bir bakıma haklısınız fakat şöyle bir durum var
    ben toplama sistem kullanıyorum
    ampli, kolonlar, dvd vs.
    dvd oynatıcı veya blueray oynatıcı almaya karar verirsem analog çıkışı olanını tercih etmem
    nedeni ise basit, bu işlemi zaten ampli yapacak ve kablo karışıklığı olmayacak
    ve ses çok daha kaliteli olacak
    bu nedenlerden dolayı pahalı ve kaliteli ürünlerde analog çıkış pek bulunmuyor

    zaten kaliteli oynatıcılar pahalı, üretici firma bir de bunun içine decoder yerleştirse fiyat daha da artacak
    diyeceksiniz ki ucuzlarda nasıl var, onların kullandığı decoderlerin kalitesi belli zaten
    bu da bizim gibi analog ihtiyacı olmayan kişilere artı masraf, gereksiz teknoloji olacak

    sizin durumunuzda olan bir arkadaşa dvd player bakmaya gitmiştik uzun zaman önce
    niyetimiz iyi bir ürün almak olduğu için pahalı modellere baktık, fakat tüm aramalara rağmen analog çıkışı olan bir ürün bulamadık
    bizde az bir paraya kalitesiz analog çıkışı olan bir oynatıcı almaya karar verdik ve aldık

    siz şimdi milyarlar harcayıp sistem kursanız analog çıkışlı bir oynatıcı tercih edermisiniz?




  • benim bu konuyu açmam elinde bizim gibi eski sistemleri olanlar veya az paraya da çok kaliteli ev sistemi (DTS) için kurulabileceğini izah etmek içindir.
    Analog veya digital çıkış farkı muhakkak olacaktır. ama şunu belirtmekte fayda var Bizim aaa en son teknoloji dediğimiz bir çok şeyi biz analog olarak çok da kaliteli 7-10 sene öncesinin modelleri ile yapabilmekteyiz....
  • Tuhaf saçma sapan işler yapıyorlar elektronik firmaları. iPodun flash desteği olmaması, Sony dvd playerların USB girişinden film oynatamaması, PS3'ün divx ve/veya mkv izletmemesi vs. Sorun lisans anlaşmalarımı yoksa 3-5$ lık chipleri maliyet olarak görmekmi bilemiyorum ama hiçde kullanıcı dostu davranışlar değil bence.
    DTS herhalde yüksek lisans ücretleri istiyor bendeki Philips DVD playerdada DTS çözücü yok. Yada artık bağlantılar dijitale döndüğü için ve ev sinema sistemleri yaygınlaştığı için hem analog hop. bağlantıları hemde çözücüler bu cihazlardan çıkarılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [S]ensei -- 26 Mart 2009; 18:42:48 >
  • Hiçde saçma değil o dedikleriniz firmalar açısından son derece mantıklı. Senin mkv dediğin %99 korsan bir video adam neden ps3 e korsan kaynak okuma özelliği koysun? Korsana yardım edip kendi mezarını kazmak için mi? O kadar alıştık ki artık bunlara yasadışı olduğunu iyice unuttuk sanırım. USB den neden film okusun alet? Yasal, usb bellek içerisinde satılan film gördün mü hiç hayatında? Yada kalkıpta bir sony samsung vs neden 10 yıl öncesinin teknolojisine göre analog 5.1 çıkış koysun onun maliyeti ne kadar olur biliyor musunuz?

    Neyse konuya geri dönersek, DTS çözdürdünüz diye mükemmel kalite olacak gibi birşey yok olayı tamamen yanlış anlamışsınız. Siz inspire 5200 e kralını koysanız ne yazar vereceği ses bellidir mükemmel kalite falan yazmışsınız, yazdığınız kombinasyondan bırakın mükemmel sesi kaliteli tanımlanabilecek bir ses gelmesi bile imkansız.

    7-10 yıl öncesine dönecek halimiz yok. Ne güzel artık tek bir kabloyla 6-7 kablo yerine ses artı görüntü alabiliyoruz. Ayrıca artık pek çok sesi analog olarak taşıyamazsınız DTS HD gibi yeni nesil ses formatları için en aşağı HDMI 1.3 bağlantı gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JakX -- 26 Mart 2009; 19:50:34 >




  • Hocam her konuda haklısın bende katılıyorum. Ama;

    USB den illa korsan film izlenir diye bişiy yok. Sony video kameranla çektiklerini, bilgisayarında işlersin sonra USB belleğine aktarırsın. Oldu sana orjinal film. :) Taktın sony dvd playera aaa oynatmıyor. Sony tercihini böyle yapmış diyebilirsin eyvallah lafım olmaz. LG, Philips, Samsung vs.. merdiven altı üreticiler değilki onlar neden bu özelliği eklemişler bir akıllı Sony'mi yani.
    WD HDTV neden .mkv izletiyor korsana destekmi veriyor? Bu Sony zamanında da MP3 çalmıyordu dimi (öyle hatırlıyorum), Attrakmı ne bir format uydurmuştu. Sony farklı medyalarda iş yaptığı için bu işten uzak kalmaya çalışıyor diyebilirsin, Sony müzik ve film işinde büyüklerden biri olduğundan korsanada kendince engel olmaya çalışıyor diyebilirsin bunada eyvallah derim. Dedimde zaten hehehehe. Sony Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın. Yinede seviyoruz seni.



    quote:

    Orjinalden alıntı: JakX

    Hiçde saçma değil o dedikleriniz firmalar açısından son derece mantıklı. Senin mkv dediğin %99 korsan bir video adam neden ps3 e korsan kaynak okuma özelliği koysun? Korsana yardım edip kendi mezarını kazmak için mi? O kadar alıştık ki artık bunlara yasadışı olduğunu iyice unuttuk sanırım. USB den neden film okusun alet? Yasal, usb bellek içerisinde satılan film gördün mü hiç hayatında? Yada kalkıpta bir sony samsung vs neden 10 yıl öncesinin teknolojisine göre analog 5.1 çıkış koysun onun maliyeti ne kadar olur biliyor musunuz?

    Neyse konuya geri dönersek, DTS çözdürdünüz diye mükemmel kalite olacak gibi birşey yok olayı tamamen yanlış anlamışsınız. Siz inspire 5200 e kralını koysanız ne yazar vereceği ses bellidir mükemmel kalite falan yazmışsınız, yazdığınız kombinasyondan bırakın mükemmel sesi kaliteli tanımlanabilecek bir ses gelmesi bile imkansız.

    7-10 yıl öncesine dönecek halimiz yok. Ne güzel artık tek bir kabloyla 6-7 kablo yerine ses artı görüntü alabiliyoruz. Ayrıca artık pek çok sesi analog olarak taşıyamazsınız DTS HD gibi yeni nesil ses formatları için en aşağı HDMI 1.3 bağlantı gerekir.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: [S]ensei

    Sony Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın. Yinede seviyoruz seni.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: JakX


    7-10 yıl öncesine dönecek halimiz yok. Ne güzel artık tek bir kabloyla 6-7 kablo yerine ses artı görüntü alabiliyoruz.


    Merhaba Jakx,bu konuda bilgim ve henüz kullanmışlığım yok av receiverları ancak birşey sormak istiyorum,alıntı yaptığım cümlende kastettiğin HDMI kablo sayesinde bu kablo karışıklığı kalkıyor ama,Av receiver kullansak bile aynı kablo karmasası devam ediyor değilmi,baktığımda sadece DVD player çıkış-AV receiver giriş olarak tek kablo ile geliyor fakat sonrasında yine 6 ayrı kablo ile gidiyor hoparlörlere bu durumda sadece oynatıcı ve alıcı arasında işe yarıyor tabiki ses kalitesi açısından farkediyordur sanırım ama.Bizim gibi apartman dairesinde zaten sesi belli bir seviyeden fazla açamıyacaklar için çokta farketmiyeceğini düşünüyorum.Şu anda kullandığım analog çıkışlarla izlediğim bir çok 6 kanal DD film ve konserden oldukça keyif aldım.
    dediğim gibi belki o sistemle bu keyif fazlalaşacaktır ama bütçe ve mekan itibari ile buda yeterli geliyor fazlasıyla.bu yüzden ''eskimiş'' dediğiniz analog çıkışların (av receiverlardada çıkışların aynı olmasından ötürü) nasıl eskidiğini anlamıyorum,madem eski teknoloji neden samsung firması son teknoloji bir ürün olan SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER'a analog 6 kanal çıkış koymu acaba haksızmıyım ayrıca yine yukarıda yazdığım sebeblerden ötürü firmaların bu durumdaki kullanıcılarıda düşünerek analog çıkış koymamalarını yanlış buluyorum,çünkü hala satılıyor analog giriş ve çıkışlara göre üretilmiş ses sistemleri yurtdışında bile..

    Lütfen bu konuda çok bilgim olmamasına göre değerlendirin yazımı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denson -- 27 Mart 2009; 13:45:40 >




  • 6 kablo falan gitmiyor. HDMI ile hem ses hem görüntü aktarımı yapıyorsunuz. DVD nizi hdmi ile avr ye, avr yide hdmi ile tv ye bağlıyorsunuz. Hoparlörlerde telepati yoluyla avr ile iletişim kuramaycağından avr ye bağlamanız gerekiyor.

    Bir büyük yanlış ve saçmalıkta, apartmanda oturan sesi açamayacak o yüzden bunlara gerek yok. Seste her zaman düşük seste daha çok detay ve daha doğal ses yakalanmaya çalışılır. O 100,000 lerce usd lik sistemler yüksek seste bağırta bağırta dinleriz diye toplanmıyor.

    Kendinize göre imkanlarınız dahilinde bir çözüm bulmuşsunuz harika. Ama aldığınız sesin kalitesi belli, görüntünün kalitesi belli. Bunun üzerinde uygun bir çözüm olarak durmaktansa, imkanlar içinde kurtarıcı bir çözüm olarak durmak gerekli.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: altanpsx

    6 kablo falan gitmiyor. HDMI ile hem ses hem görüntü aktarımı yapıyorsunuz. DVD nizi hdmi ile avr ye, avr yide hdmi ile tv ye bağlıyorsunuz. Hoparlörlerde telepati yoluyla avr ile iletişim kuramaycağından avr ye bağlamanız gerekiyor.

    Bir büyük yanlış ve saçmalıkta, apartmanda oturan sesi açamayacak o yüzden bunlara gerek yok. Seste her zaman düşük seste daha çok detay ve daha doğal ses yakalanmaya çalışılır. O 100,000 lerce usd lik sistemler yüksek seste bağırta bağırta dinleriz diye toplanmıyor.

    Kendinize göre imkanlarınız dahilinde bir çözüm bulmuşsunuz harika. Ama aldığınız sesin kalitesi belli, görüntünün kalitesi belli. Bunun üzerinde uygun bir çözüm olarak durmaktansa, imkanlar içinde kurtarıcı bir çözüm olarak durmak gerekli.




    quote:

    ,baktığımda sadece DVD player çıkış-AV receiver giriş olarak tek kablo ile geliyor fakat sonrasında yine 6 ayrı kablo ile gidiyor hoparlörlere


    pardon ama doğru okumamışsın sen tekrar oku bence,bak yukarda


    sesin kalitesi manasında açmamaktan bahsetmedim düşük sestede kalite yakalayacağınız durumlarda olabilir yüksek sestede mesela patlamaları çatışmaları mermi efektlerini şimşek çakmasını vs yüksek seste dinlemek isterim oradaki patlamanın yani o sahnenin içine girmek için haliyle patlamanın çatışmanın olduğu yerde ses çok olmalı dimi böyle olunca sesi açmak gerekir ben böyle düşünüyorum gerçekçilik açısından.patlamanın olduğu sahnede yanımdaki ile rahatça konuşamamalıyım bence
    ayrıca yazdığım cümle yüksek ücretleri sesi çok açabilmek için yada açabilenler veriyorlar/veriyor anlamına gelmez.işin içinde kalite olduğunun farkında olacak kadar bilgim var.

    valla yüzbinlerce dolarım olsa ev alırım kendime ses sitemi değil,-ama alanlarında en azından apartmanda oturandan en az iki kat fazla sesi açıyordur dimi,buda güzel-o yüzden kısıtlı bütçeyle en iyi ne yapabiliriz diye uğraşıyoruz.
    sert bir cevap gibi geldi bana yazın bu arada neden yazımdaki samsung gibi bir markanın son teknoloji bluray okuyucusuna analog çıkışta koyduğu hakkında fikir belirtmedin acaba merak ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denson -- 27 Mart 2009; 15:47:04 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: denson

    quote:

    Orjinalden alıntı: altanpsx

    6 kablo falan gitmiyor. HDMI ile hem ses hem görüntü aktarımı yapıyorsunuz. DVD nizi hdmi ile avr ye, avr yide hdmi ile tv ye bağlıyorsunuz. Hoparlörlerde telepati yoluyla avr ile iletişim kuramaycağından avr ye bağlamanız gerekiyor.

    Bir büyük yanlış ve saçmalıkta, apartmanda oturan sesi açamayacak o yüzden bunlara gerek yok. Seste her zaman düşük seste daha çok detay ve daha doğal ses yakalanmaya çalışılır. O 100,000 lerce usd lik sistemler yüksek seste bağırta bağırta dinleriz diye toplanmıyor.

    Kendinize göre imkanlarınız dahilinde bir çözüm bulmuşsunuz harika. Ama aldığınız sesin kalitesi belli, görüntünün kalitesi belli. Bunun üzerinde uygun bir çözüm olarak durmaktansa, imkanlar içinde kurtarıcı bir çözüm olarak durmak gerekli.




    quote:

    ,baktığımda sadece DVD player çıkış-AV receiver giriş olarak tek kablo ile geliyor fakat sonrasında yine 6 ayrı kablo ile gidiyor hoparlörlere


    pardon ama doğru okumamışsın sen tekrar oku bence,bak yukarda


    sesin kalitesi manasında açmamaktan bahsetmedim düşük sestede kalite yakalayacağınız durumlarda olabilir yüksek sestede mesela patlamaları çatışmaları mermi efektlerini şimşek çakmasını vs yüksek seste dinlemek isterim oradaki patlamanın yani o sahnenin içine girmek için haliyle patlamanın çatışmanın olduğu yerde ses çok olmalı dimi böyle olunca sesi açmak gerekir ben böyle düşünüyorum gerçekçilik açısından.patlamanın olduğu sahnede yanımdaki ile rahatça konuşamamalıyım bence
    ayrıca yazdığım cümle yüksek ücretleri sesi çok açabilmek için yada açabilenler veriyorlar/veriyor anlamına gelmez.işin içinde kalite olduğunun farkında olacak kadar bilgim var.

    valla yüzbinlerce dolarım olsa ev alırım kendime ses sitemi değil,-ama alanlarında en azından apartmanda oturandan en az iki kat fazla sesi açıyordur dimi,buda güzel-o yüzden kısıtlı bütçeyle en iyi ne yapabiliriz diye uğraşıyoruz.
    sert bir cevap gibi geldi bana yazın bu arada neden yazımdaki samsung gibi bir markanın son teknoloji bluray okuyucusuna analog çıkışta koyduğu hakkında fikir belirtmedin acaba merak ettim.





    Sert bir cevap değil. Yanlış tespitlerinizi düzelten bir açıklama.

    Kimse yüksek seste dinlemek için bir ses sistemi almıyor ve kurmuyor. Bunun için para verilmiyor.. Düşük seste maksimum detay yakalanmaya çalışılıyor. Apartmanda veya villada kullanılmak üzere ses sistemide satılmıyor takdir edersiniz. 100,000 lerce dolarla benimde önceliğim ses sistemi almak olmayabilir ama konumuz veya verdiğim örnekle bir ilgisi yok. Benim dediğim şu, 100,000 lerce usd lik sistem kuran adam bunu yüksek sesle dinlemek için yapmıyor. Bu konuda anlaştığımızı düşünüyorum.

    Sesin kalitesini düşük sestede yüksek sestede yakalamak konusu şöyle. Düşük seste detay, yüksek seste minimum distorsiyon. Bunuda ancak kaliteli bir sistemle yakalamk mümkün. Sizin veya benim kullandığımız sistemlerle alacağımız ses ancak gürültünün hallicesi oluyor. Dediğim gibi imkanlar dahilinde kendi sorununuzu çok uygun fiyatla süper çözmüşsünüz. Ama bu çözümünüzün iyi olduğu anlamna gelmiyor. Sizin işinizi görmüş. Bu şekilde işi görülebileceklerede ışık tutuyor ne kadar güzel. Sadece bunu yaparken bir iki yanlış bilgiyi oluşmuş onu düzeltme ihtiyacı duydum.

    Samsung neden analog çıkış koymuş İyi olduğundan değil, geriye dönük uyumluluk içindir. Yoksa neden eski teknoloji donatsın. Yada buna uygun bir ürünü vardır ondandır. Bunun daha iyi olduğunu savunmanın pek akla yakın olmadığını düşünüyorum. Klimasız araba alalım, merdaneli çamaşır makinası kullanalım demiyorsunuz sanıyorum.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: altanpsx


    quote:

    Orjinalden alıntı: denson

    quote:

    Orjinalden alıntı: altanpsx

    6 kablo falan gitmiyor. HDMI ile hem ses hem görüntü aktarımı yapıyorsunuz. DVD nizi hdmi ile avr ye, avr yide hdmi ile tv ye bağlıyorsunuz. Hoparlörlerde telepati yoluyla avr ile iletişim kuramaycağından avr ye bağlamanız gerekiyor.

    Bir büyük yanlış ve saçmalıkta, apartmanda oturan sesi açamayacak o yüzden bunlara gerek yok. Seste her zaman düşük seste daha çok detay ve daha doğal ses yakalanmaya çalışılır. O 100,000 lerce usd lik sistemler yüksek seste bağırta bağırta dinleriz diye toplanmıyor.

    Kendinize göre imkanlarınız dahilinde bir çözüm bulmuşsunuz harika. Ama aldığınız sesin kalitesi belli, görüntünün kalitesi belli. Bunun üzerinde uygun bir çözüm olarak durmaktansa, imkanlar içinde kurtarıcı bir çözüm olarak durmak gerekli.




    quote:

    ,baktığımda sadece DVD player çıkış-AV receiver giriş olarak tek kablo ile geliyor fakat sonrasında yine 6 ayrı kablo ile gidiyor hoparlörlere


    pardon ama doğru okumamışsın sen tekrar oku bence,bak yukarda


    sesin kalitesi manasında açmamaktan bahsetmedim düşük sestede kalite yakalayacağınız durumlarda olabilir yüksek sestede mesela patlamaları çatışmaları mermi efektlerini şimşek çakmasını vs yüksek seste dinlemek isterim oradaki patlamanın yani o sahnenin içine girmek için haliyle patlamanın çatışmanın olduğu yerde ses çok olmalı dimi böyle olunca sesi açmak gerekir ben böyle düşünüyorum gerçekçilik açısından.patlamanın olduğu sahnede yanımdaki ile rahatça konuşamamalıyım bence
    ayrıca yazdığım cümle yüksek ücretleri sesi çok açabilmek için yada açabilenler veriyorlar/veriyor anlamına gelmez.işin içinde kalite olduğunun farkında olacak kadar bilgim var.

    valla yüzbinlerce dolarım olsa ev alırım kendime ses sitemi değil,-ama alanlarında en azından apartmanda oturandan en az iki kat fazla sesi açıyordur dimi,buda güzel-o yüzden kısıtlı bütçeyle en iyi ne yapabiliriz diye uğraşıyoruz.
    sert bir cevap gibi geldi bana yazın bu arada neden yazımdaki samsung gibi bir markanın son teknoloji bluray okuyucusuna analog çıkışta koyduğu hakkında fikir belirtmedin acaba merak ettim.





    Sert bir cevap değil. Yanlış tespitlerinizi düzelten bir açıklama.

    Kimse yüksek seste dinlemek için bir ses sistemi almıyor ve kurmuyor. Bunun için para verilmiyor.. Düşük seste maksimum detay yakalanmaya çalışılıyor. Apartmanda veya villada kullanılmak üzere ses sistemide satılmıyor takdir edersiniz. 100,000 lerce dolarla benimde önceliğim ses sistemi almak olmayabilir ama konumuz veya verdiğim örnekle bir ilgisi yok. Benim dediğim şu, 100,000 lerce usd lik sistem kuran adam bunu yüksek sesle dinlemek için yapmıyor. Bu konuda anlaştığımızı düşünüyorum.

    Sesin kalitesini düşük sestede yüksek sestede yakalamak konusu şöyle. Düşük seste detay, yüksek seste minimum distorsiyon. Bunuda ancak kaliteli bir sistemle yakalamk mümkün. Sizin veya benim kullandığımız sistemlerle alacağımız ses ancak gürültünün hallicesi oluyor. Dediğim gibi imkanlar dahilinde kendi sorununuzu çok uygun fiyatla süper çözmüşsünüz. Ama bu çözümünüzün iyi olduğu anlamna gelmiyor. Sizin işinizi görmüş. Bu şekilde işi görülebileceklerede ışık tutuyor ne kadar güzel. Sadece bunu yaparken bir iki yanlış bilgiyi oluşmuş onu düzeltme ihtiyacı duydum.

    Samsung neden analog çıkış koymuş İyi olduğundan değil, geriye dönük uyumluluk içindir. Yoksa neden eski teknoloji donatsın. Yada buna uygun bir ürünü vardır ondandır. Bunun daha iyi olduğunu savunmanın pek akla yakın olmadığını düşünüyorum. Klimasız araba alalım, merdaneli çamaşır makinası kullanalım demiyorsunuz sanıyorum.






    ama bence yanlış tespit yoktu,alıntı yaptığım gibi ben zaten DVD-AVR arasında HDMI kablo ile geleceğini yazmıştım,burada bi yanlışlık zaten yoktu,siz yanlış anlamışsınız demek istediğim avr 'den hoparlörlere giden kablo sayısının aynı kalışıydı,ve bu kablo karmaşası bitti cümlesi içindi bence HDMI ile kısmen bitti.Sonuçta AVR'den evin dört köşesindeki hoparlörlere kablo gidecekse kenardan,halı altından,köşeden buna karmaşa denmezde ne denir.Dediğim gibi kısmen bitti.

    Tabiki anlaşıyoruz o konuda sadece farklı anlatım ve örneklerle konuştuğumuz için anlaşmazlık gibi gözükmüştür.

    İkinci paragrafta ne güzelde açıklamışsınız işte,aynen katılıyorum şahsen benim bütçemle belki biraz daha iyisinide yapabilirim ama öncelik sıramda başka ihtiyaçlar var ve ayrıca bu düzeydeki sistem yeterli geldiği,memnun olduğum için kullanıyorum,üstüne ihtiyaç duymuyorum.Evet '' ses sistemi'' olarak en iyi çözüm değil tabiki,bu konuda hem fikiriz.


    Hayır kesinlikle daha iyi olduğunu savunmuyorum,tam benim demek istediğim cümleyi kurmuşsunuz.Geriye dönük uyumluluk için.Bunu diğer firmalarda yapabilirdi Philips LG gibi,onlarında uyumlu olacak ürünleri vardır sanırım olmasa bile uyumlu ürünlerle kullanabilirliğini düşünüp satabilirlerdi,böylece satışları nispeten daha fazla olurdu.benim gibi bir ok kişi var analog çıkışlı kaliteli divx-dvd oynatıcı arayan.Keşke olsaydıda alsaydım analog çıkışlı divx dvd oynatıcısı philps'ın yada LG'nin.




  • Ne demişler Elvis sevenden korkma
  • quote:

    Orjinalden alıntı: altanpsx

    Ne demişler Elvis sevenden korkma


    doğru demişler nede güzel demişler valla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denson -- 27 Mart 2009; 21:09:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.