Şimdi Ara

80 Liraya Dr.Dre Beats,150 Liraya Monster Turbine Satılabilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
5.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam,

    Sahibinden.com sitedesinde turbine 150 liraya satıyorlar ve orjinal olduğu iddiasındalar,beats ise 80 lira civarında,siz (buradaki yazan arkadaşları kastediyorum) bu konulardan iyi anlıyorsunuz belki yeri değil ama sorayım bu ürünleri bu fiyata satmak mümkün olabilir mi Amerika'da bile bu fiyata satılmıyorken? Peki iyi bir yan sanayiye bu paraları vermek akılcı olabilir mi? Bu ürünlerin fabrika çıkışı bile bu paralara değildir belki de.

    100-150 lira civarında bir para ayırdım kulaklığa.Monster turbine dinleme şansım oldu çok hoşuma gitti duyduğum ses.Elbette iyi malın fiyatı pahalı ama bu paraya sennheiser CX 300 filan değil de monster turbine almak istiyorum.Bahsettiğim sitedekiler de garanti veriyorlar.mesela şu monsteri satan video bile koymuş:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-orjinal-monster-beats-headphones-dr-dre-iphone-icin-kulaklik-50304657/detay/?

    Sizin öneriniz ne olur? Gidip bir elektro marketten orjinal bir kulaklık mı alayım yoksa bu riski girip monster mi alayım?

    Son bir soru da size göre blackberyy bold mu yoksa ipod nano 5. nesil mi daha iyi bir mp3 playerdır?

    (Yanlışlıkla bu konudan iki tane açmışım,mümkünse bu konu kalsın editör arkadaşlar lütfen kusura bakmasın)







  • Turbine'i bilmiyorum da 80 liraya satılan sahte büyük ihtimalle. 15-20 $'a alıyorlar Çin'den.
  • Turbine'ın orijinali en ucuz 100 küsür dolara bulunuyor.Refurbished olarak da 50-60$'a Amerika'da satılabiliyor kendi sitesi üzerinden.
    Beats de 150$ , refurbished'i 80$.
    Çin'deki taklit kulaklıklar 5-10$ , toplu alırsan 3$.

    Sattığı ürün hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadan , 10-15 kat kar ederek , sürekli çakma ürün satışı yapılan sitelerde satış yapmak , paha biçilemez.
    Adam 50 tane beats kutusu göstermiş.Bir kere o kadar kulaklığı orijinal alabilecek parası olsa kendi dükkanı/sitesi olurdu.Sahibinden'le uğraşmazdı , spot alım diye sallamazdı , ürünün apple değil monster olduğunu bilirdi vs vs

    100-150tl civarına Türkiye'den bir şey almak zor , forumda orijinal + fiyat/performansı yüksek kulaklık satan arkadaşlar var.Ya da yurtdışından alışveriş de yapabilirsin , forumda bu konuda da bilgiler var.

    Adı duyulmuş müzik çalarların büyük çoğunluğu müzik telefonlarından iyidir.iPod nano yerine Sansa clip/fuze düşünebilirsin




  • eğer basshead değilsen Head-Direct RE0 ı kendi sitesinden sipariş et, türkiyeye en geç 3 haftada kargo dahil 89 dolara geliyor. fiyat performansı en mükemmel kulaklıklardan ama yüksek bas vuruşu işitmek istiyorsan bu kulaklık işini görmez. Temiz, doğal, rahatsız etmeye nparlak bir sesi olduğunu yazmış herkes, ben de dün sipariş verdim bkalaım...
  • :D bu soruları hala soruyor mu insanlar ?
  • gittigidiyorda 350 liraya ie7 satan vardı adama toptan moptan deyip muhabbet kurdum ve adam sahte olduğunu itiraf etti.yani%99 ofiyata sahte alırsın hiç bulaşma!!

    sana tavsiyem aşağıdaki sitelerden istediğin kulaklıkları yarı fiyatına bulabilirsin trye kargo var:

    www.accessoryjack.com

    www.iheadphones.co.uk

    www.mymemory.co.uk

    kulaklıklar orijinal ve birçok kişi alışveriş yaptı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzzy -- 20 Haziran 2011; 22:41:41 >




  • Arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkür ediyorum.Monster'i bir yerde dinledim dediğim gibi turbine modeliydi ve duyduğum ses çok hoşuma gitti.Anlayacağınız üzere bu konudaki teknik bilgim çok zayıf bahsettiğim modelin orjinali almak için sanıyorum 300 lira vermem lazım bu da çok fazla benim için.

    100-150 lira arası bir para ayırdım kulaklığa.sahibindedeki bir satıcı orjinal olduğunu garanti ediyor,130 liraya satacakmış turbine modelini hatta beni çeşitli kulaklıkları test etmem için davet etti ve almak zorunda olmadığımı söyledi.kendisine bu ürünün 130 liraya geldiğini söyledi,ben nasıl satıyorsun bu fiyata deyince gümrükteki takılmalardan filan bahsetti.size göre ne yapmam lazım.bu arkadaşla buluşmaya değer mi? anlıyorum siz kesinlikle orjinal olmaz diyorsunuz ama satıcı da orjinal olduğu konusunda ısrarlı.bu monsterin fake olanı nasıldır,orjinali nasıldır bunu da araştırdım ama net bir sonuca ulaşabilmiş değilim.


    Bana bu işten vazgeç diyorsanız,hangi kulaklığı önerirsiniz,şu aşağıdaki akg modelleri monster turbine'e göre mu zayıf kalır,bir şeyler yazarsanız çok memnun olurum.

    http://www.dr.com.tr/0000000342405,0000000365473/Eser/Elektronik/Ses-Sistemleri/Kulaklik-Mikrofon/AKG-Q-350-Kulaklik-Siyah

    http://www.dr.com.tr/0000000336869,0000000359291/Eser/Elektronik/Ses-Sistemleri/Kulaklik-Mikrofon/AKG-K-330-Kulaklik-Gri




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dolloway
    130 liraya satacakmış turbine modelini.
    kendisine bu ürünün 130 liraya geldiğini söyledi.
    gümrükteki takılmalardan filan bahsetti.


    Gümrükte 5 üründen 1i takılsa + Sitenin komisyonu desek adam 50tl zararına satıyor.


    quote:

    Orijinalden alıntı: dolloway
    beni çeşitli kulaklıkları test etmem için davet etti ve almak zorunda olmadığımı söyledi.
    bu arkadaşla buluşmaya değer mi?


    Elindeki diğer sahte kulaklıkları dinletecek.Belki elindeki tek orijinal Turbine'ı dinletecek.Bir saat konuşacak , manipüle etmeye çalışacak.Ya dayanamayıp alacaksın adam 100tl kar edecek ya da almayacaksın ama iyi bir izlenim bırakacak gözünde , arkadaşlarına tavsiye edeceksin , onlar alacak , adam birkaç 100tl kar edecek.
    Değmez.

    Türkiye'den o fiyat aralığında kulaklık alınmaz.Forumdan , yurtdışından bir şey alacaksın ya da bütçeni arttırıp üst seviye bir kulaklığı biraz komisyonla Metan'tan , Phonak'tan vs alacaksın.




  • bahsettiğim modeli sahibindene koymadı zaten bana özel mesajla söyledi 130'a aldım 130'a vereceğim dedi bana.elindekileri eritecekmiş.bahsettiğim akgler sizce çok mu yetersiz turbine'e göre?
  •  80 Liraya Dr.Dre Beats,150 Liraya Monster Turbine Satılabilir Mi?

    Resimde çalıntı zaten :D
  • bende bir tane almayı düşünüyorum 10 dolara satıyorlar çinde
  • Arladaslar gitti gidiyorda 220 tlye monster beat solo hd kulakligi satiyorlar.Adam hakkinda 900 kusur yorumun yuzde 99u olumlu. Sizce orjinal midir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efeekren

    Arladaslar gitti gidiyorda 220 tlye monster beat solo hd kulakligi satiyorlar.Adam hakkinda 900 kusur yorumun yuzde 99u olumlu. Sizce orjinal midir ?

    Orijinal değildir. Yorumlara bakma. Kulaklıktan anlamıyor ya da biraz bilgisi olsa bile adamın elinde orijinali olmadığı için karşılaştıramıyor ve orijinal sanıyor olabilirler.

    Ayrıca muhtemelen linkteki ürünün aynısıdır. Çok istiyorsan linkteki ürünü al, kargo ücretsiz ve takipli.

    http://www.dealextreme.com/p/designer-s-foldable-on-ear-stereo-headphones-with-control-talk-for-iphone-4-3g-3gs-black-55874

    Ayrıca iki katına satıyor. Vay be %100 kar




  • Siz olmasanız ben ne yapardım ya :D elleriniz dert görmesin :)
  • Buıgün bir arkadaşıma aldık..sahte oldugunu nerden anlarız.ona göre iade edelim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kitty

    Buıgün bir arkadaşıma aldık..sahte oldugunu nerden anlarız.ona göre iade edelim

    fiyatı ne kadar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kitty

    Buıgün bir arkadaşıma aldık..sahte oldugunu nerden anlarız.ona göre iade edelim

    Nereden aldığınızı söyleyin veya link verin bir de kaça aldınız? Ona göre belli olur
  • Tamam ya araştırdım fake..Gittigidiyordaki lavukla bayağı tartıştık ama, iade ediyoruz sonunda..Deal extremede satılan 4 dolarlık ürünle birebir aynı..Bu arada 139 tl vermiştik.:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kitty

    Tamam ya araştırdım fake..Gittigidiyordaki lavukla bayağı tartıştık ama, iade ediyoruz sonunda..Deal extremede satılan 4 dolarlık ürünle birebir aynı..Bu arada 139 tl vermiştik.:)

    dinleme şansınız oldumu kalitelimi.bir karşılaştırma yapabilirmisin.Bende o ürünü almayı düşünüyorumda.
  • Değil abicim zaten ordan şüphelendik, 3 tl lik pirahna kulaklıklar daha iyi..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.