Şimdi Ara

8 aydır geliştirdiğimiz oyunun Steam sayfasını açtık. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
21
Favori
27.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
666 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkçe seslendirme keşke olsaydı.. Listeye ekledim. Başarılar dilerim..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byboody -- 9 Kasım 2020; 15:4:15 >




  • byboody B kullanıcısına yanıt

    turkce seslendirmeyi unutma! isterse kimse almasin. sen kendi ulkene katkida bulun. yada dilini hangisini tercih edersen. Evet ingilizceyi yaparsin lakin turkceyide unutma! su an Oyuna giripte bakmadim yazilanlar uzerinden soyluyorum.

  • onurfredy kullanıcısına yanıt

    Bunu bir iş olarak değerlendiriyorsak ve Türkçe çıkmasına gerek yok ise bizde bu işi desteklemiyoruz. Ticari faaliyet olarak görülüyor ve Türkiye önemsenmiyorsa yani milliyetçilik yok ise o kadar başarılı farklı yapım varken neden biz bu projeyi destekleyelim ?


    sadece saçmalamışsınız

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Valla amerikada Greek yogurt olarak satilan Turk markasi bile olsa ben gurur duyuyorum. Ben büyümenin daha onemli oldugunu dusunuyorum ve ozellikle ticari ürün ve yurtdışına pazarlanıyorsa bence bizi geç sen yurtdisina sat yeter ki gibi bir mantigim var. Ve bunu her kosulda desteklerim siz böyle düşünmüyorsanız da size saygi duyarım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onurfredy kullanıcısına yanıt
    Bizlerde Türkçe olarak denemek istiyoruz acaba bundan dolayı olabilir mi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhablar ben yeni java öğrenmeye başladım 1hafta oldu gui öğrendim bi tane yaptım giriş sistemi ilk oldugunda çalıştı herşeyini yaptım 1-2 gün geçti aradan o arada pcye giremedim bi yere gittik pc girdigimde java penceresinin içi boş gözüküyordu herşeyi denedim javayı ideyi sildim yinede yok idemde intelji sorunun çözümünü bilen varmıdır acaba

  • merhablar ben yeni java öğrenmeye başladım 1hafta oldu gui öğrendim bi tane yaptım giriş sistemi ilk oldugunda çalıştı herşeyini yaptım 1-2 gün geçti aradan o arada pcye giremedim bi yere gittik pc girdigimde java penceresinin içi boş gözüküyordu herşeyi denedim javayı ideyi sildim yinede yok idemde intelji sorunun çözümünü bilen varmıdır acaba

  • Güzel bir şeye benziyor. Umarım iyi bir şeyler çıkar.

  • Tekrardan herkese merhaba arkadaşlar,


    Bu konudaki arkadaşların inanılmaz desteğini hala unutamıyorum. Neredeyse 4-5 saat içinde anasayfaya en popüler konular arasına çıkarak neredeyse 2 gün boyunca zirvede kalmıştık. Bu muhteşem destekler sayesinde ilk 3-4 günde yaklaşık 400-500 kişi istek listesine eklemişti oyunu. Gerçekten muazzamdı.


    Başlıkta Aralık'ta çıkaracağımızı düşünüyorduk ama üzerinden neredeyse 6 ay geçti ve biz birçok problemle karşılaştık ve sürekli ardı arkası kesilmeyen ertelemeler yapmak zorunda kaldık. Bu mesajı ise güncelleme amacıyla atıyorum ve daha dün yayınladığımız çıkış trailer'ını aşağıya bırakıyorum. Hedefimiz oyunu Haziran içinde çıkarmak ve şimdilik bunun önünde bir engel bulunmuyor. Tekrardan 6 ay önce bize muazzam bir sevinç, istek ve heves veren herkese tek tek teşekkür ediyoruz.




    Ayrıca, bu forum üzerinden bize ulaşıp Türkçe destek konusunda yardımcı olabileceğini söyleyen arkadaş sayesinde oyunda yetişmesi durumunda Türkçe seslendirme de olacak. Yetişmezse bile bu işi hiç uzatmadan en yakın güncelleme ile ekleyeceğiz. Bu vesileyle kendisine ve ekibine de buradan bir kez daha teşekkür etmiş olalım.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Einar Solberg

    Makine mühendisi böyle bir oyun çıkarabiliyor, endüstri mühendisi arkadaş hackathon kazanıyor, istatistikçisi matçısı buraya kayıyor
    Bu işin bölümünü okuma fikri iyice sönmeye başladı bende. Valla yatay geçiş yapacam
    Oyun güzel gözüküyor hocam başarılar bu arada
    12 yaşında başlamış bölümle alakası yok zaten isterse hukuk okusun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Yaşında nasıl bu bilince eriştiniz. Sizin gibi insanların hep küçüklüğünü merak etmişimdir ben 12 yasında Anca metin2 oynardım. Çevremde yönlendiren hiç olmadı. Üniye geçince kendimi tanımaya basladım. Ondan önce kendimi tanımaya vaktim ve ortamım olmadı. Okul dersleri dershane kaos kavga gürültü geçti

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğim gibi çok oyun oynuyordum. Daha sonra birbirinden farklı bu kadar oyun olduğunu fark edince yapılma aşamalarını merak ettim ve araştırmaya başladım. Game Maker keşfetmiştim, kurcalamaya başladım. Belli bir yerden sonra kendi kodlama diline geçtim, çünkü kendi drag-drop sistemi çok kısıtlıydı. Daha sonra birkaç yıl Macromedia Flash kullanıp bazı forumlardaki oyun yarışmalarına katıldım. Diyerek gidiyor maceram. Her şeyin başı merak aslında. Etrafımdaki insanların ne dediğini açıkçası hiçbir zaman çok önemsemedim. Ama geneli olumlu yaklaşıyordu. Lise zamanında bir ara kendimi çok fazla kaptırmıştım, ne ders ne başka bir şey. O sırada babamla ufak bir kavga ettik :) 1-2 ay vermiştim bu sebepten. Daha sonra çok büyük bir boşluk oluştuğunu hissettim ve tekrar başladım. Ve günümüze kadar deneme-yanılmalarla geldik. Artık üniversitede işleri 1 tık ileri götürmenin zamanı geldi gibi hissettim ve yakında oyunumuz çıkıyor. Umarım bu zorlu piyasada ayakta kalabiliriz. Neler olacağını merakla bekliyoruz.





  • Bashare kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler cevap için. Başarılar dilerim umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız oyun güzel duruyor

  • Erteleme üstüne erteleme yaptıktan sonra halen bu ay içinde çıkacak demeniz doğru değil. Oyunu steamworks'e yükleyip incelemeden onay almanız için de ayrıca süre gerekecek. Revizyon yapmanız halinde 1 ay kadar daha sarkabilir. Daha fazla öngörülerim de var ama negatif olduğu için yazmamayı tercih ederim. Yaşayıp görmeniz en iyisi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: JagerBomb

    Erteleme üstüne erteleme yaptıktan sonra halen bu ay içinde çıkacak demeniz doğru değil. Oyunu steamworks'e yükleyip incelemeden onay almanız için de ayrıca süre gerekecek. Revizyon yapmanız halinde 1 ay kadar daha sarkabilir. Daha fazla öngörülerim de var ama negatif olduğu için yazmamayı tercih ederim. Yaşayıp görmeniz en iyisi.

    Haklısınız. Durumu iyi idare edemedik açıkçası, amatörlüğümüze geldi... Bu kadar sarkacağını önceden bize söyleseler, güler geçerdik. Ufak bir bilgi vermek gerekirse, oyunun geliştirme aşaması %100 bitmiş durumda. Şuan Türkçe altyazı(%65) ve seslendirmeleri(%30) ekliyoruz. Şu önümüzdeki 2-3 gün içinde biter gibi gözüküyor. Steamworks üzerinde hali hazırda belli bir yere kadar olan derlememiz olduğu için yenisini eklememiz uzun sürmeyecek. Steamworks onayı da 3-5 iş günü sürüyor. Umarız revize etmemizi istemezler. İsterlerse de en kötü ay sonuna yetişir diye düşünüyorum. Ama tabii, ne olacağını bilemeyiz. Ayrıca, öngörülerinizin en azından bazılarını duymak isterim açıkçası. Güzel bir bakış açısı kazandırıyor ve insanı düşünmeye sevk ediyorlar.





  • Güzel görünüyor, elinize sağlık. Başarılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trao -- 5 Haziran 2021; 14:18:32 >
  • Tekrardan herkese merhaba,


    En nihayetinde oyunu çıkardık. Bu vesileyle de küçük bir gameplay videosu paylaştık. Bakalım nelerle karşılaşacağız, heyecanlıyız.


    https://store.steampowered.com/app/1455040/MINDMIST/


















  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.