Şimdi Ara

77 yeni model vitrine çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 30 ülkeden 260 firma, 900 farklı modelini sergiliyor. Cenevre Otomobil Fuarı'nda 54'ü dünya, 22'si Avrupa gösterimi olmak üzere 77 yeni model ilk kez vitrine çıkıyor. İşte bu fuardan notlar

    Cenevre Otomobil Fuarı, dün 76'ncı kez dünya basınına kapılarını açtı. 30 ülkeden 260 firma, 114 bin metrekarelik fuar alanında 900 farklı modelini sergiliyor. Cenevre Fuarı'nda 54'ü dünya, 22'si Avrupa gösterimi olmak üzere 77 yeni model ilk kez vitrine çıkıyor. Fuarda yan sanayi ve tasarım firmalarının sergilediği modellerle dünya ve Avrupa prömiyeri yapılan model sayısı 140'ı buluyor.

    İKİ yılda bir düzenlenen Paris ve Frankfurt fuarlarının aksine, tüm ülkelerden üreticiler açısından önem taşıyan Cenevre'de, çevreci ve konsept otomobiller bir hayli fazla. Konseptler arasında ise Toyota Urban Cruiser, Nissan Terranaud, Volkswagen Concept A, Volvo C30, Renault Altica'yı saymak mümkün.

    Sergilenen yeni modeller arasında Audi Allroad, Chevrolet Captiva ve Epica, Dacia Logan Combi konsepti, Ford S-Max, Peugeot 207, Skoda Roomster, Suzuki SX-4, 100 km'de 3 litre yakıt tüketen Volkswagen Polo Eco, yeni Hyundai Santa Fe, Dodge Hornet, Ferrari 599 GTB, Hyundai Genus, Honda Civic Type-R, Mitsubishi CZC, Opel GT sayılabilir.

    Bugatti, yine fuarın en pahalısı
    Yaklaşık 1 milyon euro fiyata sahip Bugatti Veyron, bu yıl da en pahalı seri üretim otomobil oldu. 1001 beygir gücündeki araca sahip olmak isteyenler, çok uzun bekleme sürelerine razı oluyorlar.

    Murat Günak imzalı konsepte halk isim bulacak...
    Volkswagen Grup Tasarım Direktörü Murat Günak'ın tasarladığı Concept A'nın ismini halk belirleyecek. İlk kez Cenevre fuarında sergilenen ve Volkswagen'in küçük SUV segmentindeki ilk aracı olacak Concept A'nın seri üretimi 2007 yılında başlayacak. Volkswagen markasının önümüzdeki yıllarda sunmayı planladığı 10 yenilik içinde yer alan Concept A'nın isminin belirlenmesi için halk arasında bir yarışma düzenlenmesi planlanıyor.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.