Şimdi Ara

700Tl 900Tl arasında Android telefon tavsiyesi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 700TL 900TL arasında marka fark etmez Android telefon önerebilir misiniz? Bu fiyat bandında sanki telefonlar hep aynı özellikte gibi açıkcası biraz kafa karışıklığı yaşadım. Sizin bu konuda önerileriniz nedir?



  • Konuya bakacak yok mu arkadaşlar?
  • Xperia Neo V diyeceğim , ICS desteklemesinin yanı sıra çözünürlüğü bayağı iyi ve flash player destekliyor. Bana da 1000 lira civarı öneri lazım.
  • Valla normalde bu tarz cevap vermeyi sevmem ama bütçe arttırma imkanı varsa galaxy S2 tavsiye ederim yoksa HTC ONE V
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huneps

    Xperia Neo V diyeceğim , ICS desteklemesinin yanı sıra çözünürlüğü bayağı iyi ve flash player destekliyor. Bana da 1000 lira civarı öneri lazım.

    Bu aralar fiyat/performans açısından çok iyi ürünler çıkmıyor sanki. Son 1 yıldır gelen telefonlar özellikle 100TL altı sanki biribirinin kopyası.
    Neo V ile Galaxy W var.Ancak bunlarda artık model olarak eskidi sanki. Umarım yeni ve güçlü modeller çıkar.
    Bu arada HTC One V ICS 4.0 ile gelmiş ancak RAM'i 512 gerçekten çok garip. Bir önceki modelde Desire S'de 768 MB vardı. İleriye gideceklerine geriye gidiyorlar.
  • ben başka bir açıdan sormak isterim,

    1 marka
    2 kkartı - nakit
    3 tr - ydışı
    4 beklentilerin nedir
    5 acelen var mı?
  • DHD alabilirsin Desire hd 899 TL teknosada
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bukalemun

    ben başka bir açıdan sormak isterim,

    1 marka
    2 kkartı - nakit
    3 tr - ydışı
    4 beklentilerin nedir
    5 acelen var mı?

    HTC-Samsung-Sony falan olabilir ama diğerlerini de tamamen karşı değilim.

    TR olursa çok iyi olur.

    3.7 inç ve üzeri stabil çalışan ve malzeme kalitesi nispeten iyi.

    Android 4.0 olması şart değil.

    1-2 hafta içinde almayı düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: platonn

    DHD alabilirsin Desire hd 899 TL teknosada

    Fiyat olarak ayarlayabilirsem fena telefona benzemiyor.

    Telefonun donanım özellikleri güzel gözüküyor. Pil ömrü konusunda fikriniz var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ment877 -- 28 Mayıs 2012; 21:36:08 >
  • @ment877

    eğerki DH den temiz - full 2 ci el HTC SENSETION bana uymaz dersen !

    SE nun kampanyalı ürünlerine , motorola ATRİX e bakmanı önereceğim.

    SE nin üst model ürünlerinde ÖN KAMERA yok , HTC hem 4,0 sürüm alacak cihazlarını açıkladı hemde SENSE arayüzü çok iyi , MOTOROLA google ile daha da iyi olacak kanısındayım , YDIŞI cihaz her zaman cazip - avantajlı ancak DH de 1 / 2 gün takip muhakkak gerekli.

    HB sitesi YKB ye + HIZLIAL sitesi GARANTİ kkartına avantaj sağlıyor , ayrıca TEB kredi kartı da 1 TAKSİT benden kampanyasıda var.
  • HTC ONE V alabilirsin iphone dan güzel 1 hafta oldu alalı çok memnunum 32gb kart takabiliyorsun,ekstra olarak zifiri karanlıkta fotograf çekiyor,512mb ram yetmez falan diyenlere aldırma.kulaklık ses çıkışı iphone dan iyi.android 4.0 yüklü ve teli alınca bir güncelleme daha yapıyor 9mb falan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: godsmack82

    HTC ONE V alabilirsin iphone dan güzel 1 hafta oldu alalı çok memnunum 32gb kart takabiliyorsun,ekstra olarak zifiri karanlıkta fotograf çekiyor,512mb ram yetmez falan diyenlere aldırma.kulaklık ses çıkışı iphone dan iyi.android 4.0 yüklü ve teli alınca bir güncelleme daha yapıyor 9mb falan.

    hangi İPHONE demiyorum , sadece İPHONE 4 2 yıldır piyasa da ve İPHONE uygulama ve stabilite olarak RAKİPSİZ diyorum. konu iphone - HTC olmasın :))
  • o sizin düşünceniz.3 yıldır iphone kullanıyorum bıktım sanırım:) htc one x diyorum google play store un da apple store dan hiç bir farkı yok hatta fazlası var bencede konu apple htc çatışmasına dönüşmeden size iyi forumlar:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: godsmack82

    o sizin düşünceniz.3 yıldır iphone kullanıyorum bıktım sanırım:) htc one x diyorum google play store un da apple store dan hiç bir farkı yok hatta fazlası var bencede konu apple htc çatışmasına dönüşmeden size iyi forumlar:)

    anladım ben sizin dediğinizi de , HTC nin telefonlarınıda , KONU . 2 yıllık cihaz - 5 - 6 yıllık APPLE STORE ve İOS un verdiği yazılım desteği ile ANDROİD CİHAZ DONANIMLARI ve verdiği ANDROİD desteği, eskiden NOKİA da altın külçe idi , bugün DH de bir haberde 800 mhz + 256 mb ram lik ürünü SKYPE ve güncel POPÜLER uygulamaları çalıştırmıyor diyordu.

    3gs ANDROİD 5.0 ı destekliyor mu? şuanda android 4.0 fabrika çıkışlı ne kadar cihaz var ve yaygın kullanım , gelecek CİHAZ desteği ne kadar. SE nin play telefonu bile nasibini almışken,

    ANDORİD + HTC ONE gibi cihazlar için tamam da , , kalanları hiç saymıyorsunuz. DH de yine bir video da google store 300 milyon dolar dağıtmış ve buna karşılık APPLE STORE 4 milyar dolar dağıtmış denerek bir gülümseme yaşandı. neyin STORESİN den bahsediyoruz bu arada ?

    güncel 800 mhz ve 512 mb ram li bir çok cihazsa ANDROİD 4.0 gelmiyor , gelmemiş , gelmeyecek ve ANDROİD için , cep telefon önerirken YARIŞ YAPMAK anlamsız. bu tamamen kullanıcı kaynaklı bir talep , ben her 2 platformuda destekliyorum , fanatiklik asla yok ve APPLE ın stabilitesi şuana dek tutturulamadı.




  • @bukalemun appleın stabilitesini kimse yakalayamadı evet çünkü appleın model sayısına bak androidin model sayısına bak. Adamlar bir telefon çıkarıp onun optimizasyonu için uğraşıyor. Diğer tarafta diğer markalar zibil gibi telefon çıkarıyor piyasaya. Aslında daha çok model çıkarmak yerine optimizasyon olayına girseler çok daha iyi olacak.
    Konuyu açan arkadaşıma da öneri olarak eğer bütçene uyarsa motorola atrix almanı tavsiye ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kozmak

    @bukalemun appleın stabilitesini kimse yakalayamadı evet çünkü appleın model sayısına bak androidin model sayısına bak. Adamlar bir telefon çıkarıp onun optimizasyonu için uğraşıyor. Diğer tarafta diğer markalar zibil gibi telefon çıkarıyor piyasaya. Aslında daha çok model çıkarmak yerine optimizasyon olayına girseler çok daha iyi olacak.
    Konuyu açan arkadaşıma da öneri olarak eğer bütçene uyarsa motorola atrix almanı tavsiye ediyorum

    SAMSUNG e 250 - e251 olayına döndü bence , ayrıca TRKCELL - VODAFONE ile dandik ürünler piyasada 600 - 800 TL aralığında sokulmakta . bence android , yeterli donanıma sahip cihazlara destek vermeyere kendisi ( üretici firma da dahil ) kaybediyor , çok ürün olması ONUN iyi olduğu anlamına gelmiyor ki ! NOKİA N8 ortalık malı oldu :)) sonra gitti 500 / 600 / 700 serisini çıkardı KAÇ TL = 700 / 850 TL den ..

    GM bile andoridli cihaz çıkartıyorken , APPLE - ANDROİD ve üreticileri savunmasamda , HTC VE SE nin açıklamalarından sonra SAMSUNG - MOTOROLA dan neler duyacağız merak ediyorum,

    NOT . az önce bir yerde MOTOROLA cihazlarına android 4.0 desteği vermeyeceğim demiş ! bla bla bla ......


    LG X2 - MOTOROLA ATRİX - SE NEO SERİSİ - ÖZELLİKLE YDIŞI İYİ BİR ÜRÜN BAKMANI HALEN ÖNERİYORUM ,




  • bukalemun,
    Hangi cihazlarda kullanıldığı önemli değil apple ios u başka hiç bir cihazda kullandırtmıyor bırak motorola kullanmayıversin,türkiye de ki motorola pazarı belli kullansa ne olur kullanmasa ne olur.Steve Jobs öldü yeniliğe açık ol bence biraz.Android eninde sonunda ios u geçecek çünkü yeniliğe açık özgür bir işletim sistemi sen elindeki telefona jb yapmadan başka telefona dosya bile gönderemezsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: godsmack82

    bukalemun,
    Hangi cihazlarda kullanıldığı önemli değil apple ios u başka hiç bir cihazda kullandırtmıyor bırak motorola kullanmayıversin,türkiye de ki motorola pazarı belli kullansa ne olur kullanmasa ne olur.Steve Jobs öldü yeniliğe açık ol bence biraz.Android eninde sonunda ios u geçecek çünkü yeniliğe açık özgür bir işletim sistemi sen elindeki telefona jb yapmadan başka telefona dosya bile gönderemezsin.

    halen , AYNI çizgide gidiyorsun, bende İOS cihaz yok ! ancak OKUMA - YAZMA biliyorum , en büyük nimet olarak bunuda " ANLIYORUM " , dediğim gibi ninem KIZ olsa tekrar evlenirdi diyeceğim :)) ax ax ax

    kısaca BEKLİYORUZ , o kadar çok zamanım var ki !! LİNUX içinde senin bu dediklerini söyleyen 15 - 20 yaş insaları da gördüm :)) , laptop um da sürekli LİNUX vardır dönemsel olarak :))

    MOTOROLA nın açıklamasını okudun mu bilemem ama , İŞLETİM sitemi yoksa DONANIM boş dur diyerek!! VDF 945 hikayeli adlı KİTABI okumanı rica ediyorum :))


    TİZEN geliyor açılın , sen beklemeye devam et diyeceğim :))




  • Mesajlardan anladığım kadarıyla:

    Htc one v
    Htc desire hd
    Neo v
    Motorola atrix

    Ön plana çıkıyor. Sanırım bunlar arasından fiyat performans olarak degerlendirme yapmak gerekecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bencede kardeş daha fazla tartışma çıkmadan seç birini:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.